اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 220v AC به220v DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل 220v AC به220v DC

من همه ی پست ها رو نخوندم ولی در تکمیل توضیحات باید بگم که موقعی که ما AC رو تبدیل به DC می کنیم ولتاژ حاصله برابر رایدکال 2 ضربدر مقدار ولتاژ AC یعنی شما که 220 ولت رو با استفاده از پل دیود DC کردید مقدار ولتاژ DC تون میشه311 ولت. درایو هم نیاز نیست مگه شما قصد کنترل سرعت و یا ... داشته باشید. به راحتی برید داخل بازار یه ترانس 220:110 با توان مورد نیاز تهیه کنید (چون ملت از بانه لوازم برقی که با 110 کار می کنند زیاد بهشون داده شده(انداحتند بهشون خخخ) ترانس 220:110 با توان بالا زیاد هست و قیمتش هم در حدود 100 تومن هست) 110 رو DC کنید به موتور بدید. اگر نمی خواید پول ترانس بدید باید با استفاده از تریاک ولتاژ رو کاهش بدید که خب چون توان شما 650 وات هست تریاک شاید جواب نده (من تریاک توان بالا سراع ندارم شاید دوستان بدونند) و نیازمند IGBT ماسفت و یا ... باشید که خب مدارش کاملا با تریاک متفاوته. به نظر من بهترین راه والبته مطمن ترین همون ترانس هستچون به این راحتی ها نمیسوزه. در ضمن ترانس تغیر فرکانس انجام نمیدهد.
    جدیدترین ویرایش توسط amin20107; ۱۹:۱۷ ۱۳۹۵/۰۸/۱۲.
    گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
    همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X