پاسخ : راه اندازی TOPSwitch .
خازن c4 منظورم همون خازن 0.1 میکرو فاراده که من مولتی لایر استفاده میکنم. جای حساسیه و فکر نکنم الکترولیت استفاده کنی مناسب باشه . اگه دیود مربوط به اسنابر معکوس باشه علت مشکل همونه پس بررسی کنید . پایه های L و X اگر به زمین وصل باشند فقط محدودیت های دامنه ورودی ولتاژ و فیدبک جریان داخلی برداشته میشه و باید مدار بالا بیاد . اما چیزی که به ذهن من رسید :cry2: آی سی شما سوخته . به احتمال خیلی زیاد پایه C این آی سی که امپدانس کمی داره با پایه درین اتصالی برقرار کرده و خازن ورودی رو دشارژ و آی سی رو سوزونده .
خازن c4 منظورم همون خازن 0.1 میکرو فاراده که من مولتی لایر استفاده میکنم. جای حساسیه و فکر نکنم الکترولیت استفاده کنی مناسب باشه . اگه دیود مربوط به اسنابر معکوس باشه علت مشکل همونه پس بررسی کنید . پایه های L و X اگر به زمین وصل باشند فقط محدودیت های دامنه ورودی ولتاژ و فیدبک جریان داخلی برداشته میشه و باید مدار بالا بیاد . اما چیزی که به ذهن من رسید :cry2: آی سی شما سوخته . به احتمال خیلی زیاد پایه C این آی سی که امپدانس کمی داره با پایه درین اتصالی برقرار کرده و خازن ورودی رو دشارژ و آی سی رو سوزونده .

. اخه عزیز دلم مگه یه پی سی بی زدن با اتو چقدر خرج داشت ؟ اگه شما نیم ساعت وقت صرف میکردی یک پی سی بی میزدی شاید این همه روز معطل نمی شدی و از لحاظ مالی هم مطمئن باش به صرفت بود . گیریم شما با این سیستم جواب گرفتی آیا به دردت میخوره اینجوری؟ اگه میخای بدونی که آیا آی سی جواب می ده یا نه خیالت راحت باشه که میده چون خیلی ها دارن ازش استفاده میکنن . پس همون اول پی سی بی رو می زدی اینقدر خودتو معطل نمی کردی . اما یک نکته دیگه هم به طور کلی بگم متاسفانه وجود نرم افزار باعث شده که دوستان برگه های اطلاعتی این آی سی رو مطالعه نکنند . نکات بسیار ریزی هست که توی این برگه ها مشخص شده . مثلا وظایف پایه ها . سیستم اتو استارت محدود ساز جریان و ولتاژ و خیلی چیزای دیگه . به همین خاطر خیلی ها موقع راه اندازی مشکلات شما رو دارند . اگر قبلش مطالعه داشته باشین خیلی زودتر به نتیجه می رسید . به قول استاد بزرگمون خوب دیدن و خوب شنیدن حلال بسیاری از مشکلات است. نکته دیگه هم اینکه طراحی پی سی بی بسیار بسیار مهمه . بنابراین از همین الان با پی سی بی برو جلو تا بتونی در کنار جواب گرفتن از کارت یه پی سی بی خوب هم طراحی کنی

دیدگاه