پاسخ : طراحی و ساخت شوفاژ الکتریکی - القایی 

مرسی دوست عزیز
خب اگه اینطور باشه که شما میگید پس فکر میکنم کلا قضیه منتفی هستش. تصور شخصی من در ابتدا این بود که چون به دمای بالا و فرکانس های در حد KHz و غیره که در کوره های القایی صنعتی تولید میشه نیازی نداریم، پس کار باید ساده تر باشه ولی مثل اینکه اینطور نیست.
					نوشته اصلی توسط شاهرخ

خب اگه اینطور باشه که شما میگید پس فکر میکنم کلا قضیه منتفی هستش. تصور شخصی من در ابتدا این بود که چون به دمای بالا و فرکانس های در حد KHz و غیره که در کوره های القایی صنعتی تولید میشه نیازی نداریم، پس کار باید ساده تر باشه ولی مثل اینکه اینطور نیست.

... دستت درد نکنه 

oo: من خودم حداقل 30 تا مقاله IEEE در این مورد خوندم که بسیاری از اونها یکی از دلایل روی آوردن به کوره القایی را بازدهی بالا عنوان کرده اند. البته این تنها دلیل نیست . و دلایل دیگه ای از جمله سرعت زیاد ، عدم آلایندگی، راحتی در کنترل توان خروجی و ... هم هستند. البته اگر مقاله هم نمیگفت، باز هم واضح بود ! پس دوست عزیز. بیا و از این به بعد در مورد اظهار نظرهات بیشتر دقت کن و جملات کلی و بدون پشتوانه نگو. مرسی.
 :surprised: یکبار دیگه اون چیزی را که گفتم با دقت بخوانید متوجه میشید که هم عقل و هم علم این موضوع را تایید میکنند. به عنوان مثال یه سری که به خیابون سهروردی شمالی بزنید و قیمت اجاق های القایی و المنتی را با هم مقایسه کنید میبینید که اجاق های القایی به مراتب گرانتر هستند.( حدود یک و نیم برابر) پس چرا ملت میروند و چیری را میخرند که گرانتر است؟ چون بازدهی بسیار بالاتری دارد . یعنی هم برق کمتری مصرف میکند و هم چون مستقیما گرما را به ظرف میدهد سرعت بیشتری در گرم کردن دارد.

خوب وقتی هم که به صورت مستقیم جسم B رو گرم کنیم باز امکان انتقال گرما به اطراف وجود داره

دیدگاه