اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
    ممنون دوست عزیز
    با توجه به وات رمولی هست برای محاسبه جریان فیوز؟ اگر داره ممنون میشم بزارید
    و اینکه آمپر خود این پاور در اصل چقدره؟ برای وقتی که پاوردر یک سیستم استفاده کنم
    وات رو تقسیم بر ولتاز کن امپر به دست میاد.
    والا دقیقا نمیدونم پاورت چند امپره.اگه یک پاور معمولی باشه نهایت 250 وات باشه که بیشتر از 2 امپر نمیکشه.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
      وات رو تقسیم بر ولتاز کن امپر به دست میاد.
      والا دقیقا نمیدونم پاورت چند امپره.اگه یک پاور معمولی باشه نهایت 250 وات باشه که بیشتر از 2 امپر نمیکشه.

پاور در پست قبل نوشتم مدل next و 2000w
      روی فیوز فقط چند کلمه معلومه و بقیه اش بخاطر سیاه شدن معلوم نیست،یک سر فیوز F5L2 و سر دیگه اش 5F
      یعنی 5 آمپر بنظر شما؟

دیدگاه

این توانهایی که روش مینویسه الکیه.
        یک پاور گرین 800 وات واقعی دیدم راحت 5 کیلو وزنش بود و 2 برابر سایز پاور های معمولی بود.3 امپر کافیه.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
          این توانهایی که روش مینویسه الکیه.
          یک پاور گرین 800 وات واقعی دیدم راحت 5 کیلو وزنش بود و 2 برابر سایز پاور های معمولی بود.3 امپر کافیه.
          حتی پاور گرین هم وات واقعی رو نمی نویسه مثلا پاور 330 وات گرین 150 وات بیشتر نیست فقط کافیه ولتاژ و جریان ها رو در هم ضرب کنی و توان رو به دست بیاری می بینی که خود همین اعداد که روش نوشته توان خیلی کمتری میشه و البته قابلیت استفاده به صورت مجزا رو نشون میده

sigpic

دیدگاه

با سلام دوستان
            بنده هم یه پاور دارم که با لامپ 110 تست کردم لامپ به طور مداوم روشن شد که در این بین یک خازن ترکید ولی لامپه هنوز روشنه(16 ولت 1000 فاراد)
            اتصالی از کجا ها میتونه باشه؟

دیدگاه

سلام دوستان عزیز شرمنده تازه واردیم
              معمولا من کم پست میزارم ولی این تاپیک رو دیدم دنبال کردم تا آخرش گفتم شاید به من تازه وارد یه کمکی هم بشه :sad:
              خوب برم سر اصل مطلب من یک پاور 330 وات گرین دارم ترکیده خلاصه ما بازش کردیم دیدیم یکی از ترانزیستور کنار خازن بزرگ ها که شمارش هم TT2148 ترکیده وسطش سوراخ شده :surprised:
              مدار سویچینگ خراب زیاد دارم خلاصه رفتم سراغشونو این شماره ترانزیستوراشو سرچ زدم دیدم یکی قوی تر از TT2148 هست و دوتا هم هست خلاصه این دو را در آوردم با اون دو تا که تو پاور کامپیوتر بود عوض کردم راستی شماره ترانزیستور هاشم D13009K اینه. واسه اینکه به بقیه قطعات آسیب نرسه جای فیوز 5 آمپری خودش ی رشته سیم نازک زدم و در نهایت زدم برق و بدون اینکه سبز به مشکی بزنم کلید پاور رو زدم هیچی نشد دوباره خاموش کردم سیم سبز و به مشکی زدم روشن کردم سیم فیوز که لحیم کرده بودم دود شد :cry2: خلاصه نا امید شدم گذاشتم کنار حالا اگ کمک کنید ی دنیا دعاتون میکنم
              و یک سوال دیگ ترانزیستور D13009K مشابه TT2148 هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط peyman_gh_asl
                سلام دوستان عزیز شرمنده تازه واردیم
                معمولا من کم پست میزارم ولی این تاپیک رو دیدم دنبال کردم تا آخرش گفتم شاید به من تازه وارد یه کمکی هم بشه :sad:
                خوب برم سر اصل مطلب من یک پاور 330 وات گرین دارم ترکیده خلاصه ما بازش کردیم دیدیم یکی از ترانزیستور کنار خازن بزرگ ها که شمارش هم TT2148 ترکیده وسطش سوراخ شده :surprised:
                مدار سویچینگ خراب زیاد دارم خلاصه رفتم سراغشونو این شماره ترانزیستوراشو سرچ زدم دیدم یکی قوی تر از TT2148 هست و دوتا هم هست خلاصه این دو را در آوردم با اون دو تا که تو پاور کامپیوتر بود عوض کردم راستی شماره ترانزیستور هاشم D13009K اینه. واسه اینکه به بقیه قطعات آسیب نرسه جای فیوز 5 آمپری خودش ی رشته سیم نازک زدم و در نهایت زدم برق و بدون اینکه سبز به مشکی بزنم کلید پاور رو زدم هیچی نشد دوباره خاموش کردم سیم سبز و به مشکی زدم روشن کردم سیم فیوز که لحیم کرده بودم دود شد :cry2: خلاصه نا امید شدم گذاشتم کنار حالا اگ کمک کنید ی دنیا دعاتون میکنم
                و یک سوال دیگ ترانزیستور D13009K مشابه TT2148 هست ؟
                سلام. از لحاظ جریان دهیش مشابهش هست ولی بتاش کمتر از 2148 هست به همین خاطر چون ترانسپالسش برا 2148 طراحی شده احتمالا زیر بار زیاد نتونه به خوبی کار نه و بره تو حالت خطی و بسوزه. اما پاور شما احتمالا مشکل دیگه ای داره که سوییچ میسوزونه. بقیه قطعات مدار رو چک بکنید و تعویض کنید بعد برید سوییچ هارو هم عوض کنید و پاور رو با احتیاط سری کنید با یه لامپ 100 یا 200 وات رشته ای و بزنید به برق و تست کنید(بار زیاد هم تاو خروجی نزارید)
                به جای قیوز هم خود فیوز رو جایگزینش کنید . تیکه سیم نزارید :biggrin: (تا وقتی لامپ باهاش سری هست فیوز نمیخواد)
                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

اقا محسن به ما هم یه راهنمایی بکن مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moryt
                    اقا محسن به ما هم یه راهنمایی بکن مرسی
                    نمیدونم والا مسیر های بورد رو چک کنید جایی قطعی نباشه. قطعات هم همه چک کنید دیگه.
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

تا, یت سینک اول تست کردم ولی مشکلی نبود دیگه نمیدونم مشکل از کجاها میتونه باشه :angry: :angry:

دیدگاه

سلام دوستان
                        به یک مشکلی خوردم توی یک پاور که ولتاژ خروجی ها 0.45 ولت هستش
                        خازن های خروجی سالم اند خازن های ورودی هم همینطور دیود ها هم سالم بودن . ای سی تغذیه این \اور SD6109 هستش ولتاژ vcc رو نصبت به زمین گرفتم تو ای سی 5 ولت بود .
                        ولتاژ سیم بنفش به زمین هم 5 ولت بود
                        ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام به همه مهندسان و آماتورهای سایت.
                          من یه پاور خراب 300 وات گیر اوردم .یکی از دو خازن بزرگ که روش نوشته بود220uf پایش لق بود که من هر دوتاش رو عوض کردم + تعویض 4 عدد دیود in5399 + یه فیوز 5 آمپر
                          پاور راه افتاد ولی بعد از چند روز دوباره دیودا و فیوزش سوخت.
                          سوالم اینه که دلیل قطع شدن فیوز و سوختن دیودا چی میتونه باشه؟
                          لطف میکنید اگه ساده توضیح بدین
                          مشکلی نیست که آسان نشود
                          مشکل آن است که آسان نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hannan;12#
                            سلام به همه مهندسان و آماتورهای سایت.
                            من یه پاور خراب 300 وات گیر اوردم .یکی از دو خازن بزرگ که روش نوشته بود220uf پایش لق بود که من هر دوتاش رو عوض کردم + تعویض 4 عدد دیود in5399 + یه فیوز 5 آمپر
                            پاور راه افتاد ولی بعد از چند روز دوباره دیودا و فیوزش سوخت.
                            سوالم اینه که دلیل قطع شدن فیوز و سوختن دیودا چی میتونه باشه؟
                            لطف میکنید اگه ساده توضیح بدین
                            کدوم دیودا؟ شاتکی یا معمولی (شاتکی همنایی که شبیه ترانزیستوره)
                            از دیود های پل دیود رو عوض کردید خب قوی تر بزارید از فروشنده بخواید مدل قوی بهتون بده. اگه هم دیود شاتکی هس خب بحث سخت میشه. مرسی
                            http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام
                              اونایی که از پاورشون هی جریان کشیدن و پدرش رو در اوردن اگه وقتی زدن برق فیوز رو می پروند.. صاف برن ترانزیستور های قبل از ترانس بزرگ رو عوض کنن خودم 2 تا پاور داشتم. یکیش اول کار خراب شد، حوصله نداشتم درستش کنم و تو این مدت از پاور دومم استفاده میکردم که دیروز اونم خراب شد.
                              2 تاشون ترانزیستوراش سوخته بودن در حد مرگگگ همه پایه ها به هم اتصالی میداد!
                              http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام دوستان عزیز علت بالا بودن ولتاژ 5v sbیا همون ولتاژ استند بای که 6.5 میباشد چیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X