اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رگولاتور lm2576

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رگولاتور lm2576

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
    چرا نشه استفاده کرد
    میشه خوبم میشه
    شاخ نداره که

اضافه شده در تاریخ : باید یه جای مدار اتصالی داشته باشی شما بیا با یه منبع دیگه تست کن ببین نتیجه چی میشه
    از لحاظ نویز و تاثیر گذاشتن رو عملکرد میکرو میگم.مشکلی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
      از لحاظ نویز و تاثیر گذاشتن رو عملکرد میکرو میگم.مشکلی نداره
      والا اگه قرار بود تغذیه سوئیچینگ(اصولی و استاندارد) روی سیستم دیجیتال اثر نامطلوب بذاره ، پس الان نه باید شما میتونستی سوالت رو بپرسی و نه من این ور دنیا میتونستم کمتر از چند لحظه جواب سوالت رو بدم

اینکه چند نفر به خاطر طراحی نادرست نتونستن با lm2576 و امثال اینها جواب بگیرن دلیل نمیشه که منابع سوئیچینگ بیان و روی مدار میکروکنترلی شما اثر نامطلوب بذاره

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
        والا اگه قرار بود تغذیه سوئیچینگ(اصولی و استاندارد) روی سیستم دیجیتال اثر نامطلوب بذاره ، پس الان نه باید شما میتونستی سوالت رو بپرسی و نه من این ور دنیا میتونستم کمتر از چند لحظه جواب سوالت رو بدم

اینکه چند نفر به خاطر طراحی نادرست نتونستن با lm2576 و امثال اینها جواب بگیرن دلیل نمیشه که منابع سوئیچینگ بیان و روی مدار میکروکنترلی شما اثر نامطلوب بذاره

موفق باشید
        ممنون

دیدگاه

سلام
          دوستا ن لطف کنند منو راهنمایی کنند. من قبلا از این رگولاتور متغیر استفاده می کردم (منتهی مدل معمولیش که الان فقط همین smd ش موجوده)

اما الان دیگه معوملیش نیست بهترین گزینه که میتونم جایگزینش کنم چیه؟
          از بین اینا

دیدگاه

سلام به شما

تو لیستی که معرفی کردید همگی ولتاژ ثابت هستند در حالی که شما adj ( یا ولتاژ متغیر لازم دارید )
            مدل معمولی یا through hole این رگولاتور که موجود هست چرا تهیه نمیکنید ؟
            آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

ممنون. همون لیست سه تا adj یا همون متغیر هست.

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
              مدل معمولی یا through hole این رگولاتور که موجود هست چرا تهیه نمیکنید ؟
              eca هم داره؟ اگه داره لینک بدین ممنون

دیدگاه

این یه رگولاتور سوییچینگ معمولی ( through hole ) هست که فروشگاه داره
                اینم لینک
                خرید رگولاتور متغیر LM2576T ADJ رگلاتور ولتاژ DC افزاینده، کاهنده و تثبیت تنظیم ولتاژ مثبت و منفی در پکیج SMD و DIP ، آی سی رگولاتور خروجی ثابت و متغیر با قیمت مناسب

دیدگاه

ممنون. از نظر کیفیتی هم خوبه آیا؟
                  چون قراره تعداد بالا هم ازش خریداری کنم

دیدگاه

با توجه به تجربه ای که تو این 5 سال پیدا کردم باید بگم کیفیت قطعات eca تو ایران مثال زدنی هست و خیلی ها هم اینو تایید میکنن
                    یعنی من خودم بخوام خرید کنم از همین سایت قطعه میگیرم
                    هم قیمت مناسب هست هم کیفیت
                    اما یه نکته رو تو طراحی در نظر بگیرید
                    اگه یه وقت به شما گفتند فلان قطعه میتونه تا مثلا 3 آمپر جریان بده شما هیچ وقت به طور مستمر 3 آمپر رو از قطعه دریافت نکنید بلکه نهایتا 2 آمپر
                    این یه قانونه که کمتر از ماکزیمم توان جریان دهی قطعات ازشون جریان بخوایم تا عمر و کارکرد قطعه تضمین بشه

حتی برای قطعات اورجینال و درجه 1 هم باید این قانون رو رعایت کرد با این تفاوت که قطعات اورجینال مطمئن تر و کارامد تر و باکیفیت تر هستند و میشه بیشتر از سایر کیفیت ها ( درجه 2 -3- . . .) ازشون کار کشید بدون این که مشکلی پیش بیاد

پیشنهاد میکنم به فروشگاه ECA اعتماد کنید

ضمنا بهتره بگید با این رگولاتور میخواید چیکار کنید و تو چه شرایطی از این رگولاتور میخواید استفاده کنید تا بتونم بهتره بهتون کمک کنم
                    ماکزیمم ولتاژ ورودی _ رنج تغییرات ولتاژ خروجی _ ماکزیمم جریانی که میکشید _ شرایط دمایی محیط اطراف رگولاتور _ شکل و اندازه هیت سینکی که میزارید و نقشه مدار رگولاتورتون رو قرار بدید .

موفق باشید

دیدگاه

سلام.ممنون از راهنمایی
                      در کار درستی eca که شکی نیست چو نزدیک ده ساله ازشو خرید میکنم. من قبلا اینو استفاده کردم
                      خرید رگولاتور متغیر LM2576T ADJ رگلاتور ولتاژ DC افزاینده، کاهنده و تثبیت تنظیم ولتاژ مثبت و منفی در پکیج SMD و DIP ، آی سی رگولاتور خروجی ثابت و متغیر با قیمت مناسب

منتهی بعد که پکیج تایوانی رو دیدم از اون استفاده کردم

مدارش روی یکی از همون مدارهای داخل دیتاشیتش رو بستم و خوب هم بوده
                      ممنون بازم

دیدگاه

سلام به دوستان

1_در این شکل اگه به جای سلف 20 میکرو هانری که برای فیلترینگ بهتر گذاشته شده از سلف 33 استفاده کنم ( سلف 20 رو ندارم ) مشکلی داره ؟؟؟
                        2_اگه از سلف 33 استفاده کنم چه خازنی باید براش بزارم ؟؟؟
                        3_نظر بعضی دوستان اینه که خازن ورودی باید مقدار بیشتری باشه مثلا 1000 آیا این درسته ؟؟؟
                        4_برای کنترل بهتر ولتاژ و جلوگیری از افت ولتاژ آیا بهتر نیست که فیدبک رو بعد از فیلتر دوم بگیریم ؟؟
                        5_من همین رگولاتور رو از مدل تایوانی گرفتم که تو دیتاشیتش خیلی توضیح نداده و تنها از یک فیلتر استفاده کرده به نظر شما برای این رگولاتور اگه بخوام یه فیلتر بزارم باید چه مقادیری به کار ببرم ؟؟؟

دیدگاه

سلام به دوستان

1_در این شکل اگه به جای سلف 20 میکرو هانری که برای فیلترینگ بهتر گذاشته شده از سلف 33 استفاده کنم ( سلف 20 رو ندارم ) مشکلی داره ؟؟؟
                          2_اگه از سلف 33 استفاده کنم چه خازنی باید براش بزارم ؟؟؟
                          3_نظر بعضی دوستان اینه که خازن ورودی باید مقدار بیشتری باشه مثلا 1000 آیا این درسته ؟؟؟
                          4_برای کنترل بهتر ولتاژ و جلوگیری از افت ولتاژ آیا بهتر نیست که فیدبک رو بعد از فیلتر دوم بگیریم ؟؟
                          5_من همین رگولاتور رو از مدل تایوانی گرفتم که تو دیتاشیتش خیلی توضیح نداده و تنها از یک فیلتر استفاده کرده به نظر شما برای این رگولاتور اگه بخوام یه فیلتر بزارم باید چه مقادیری به کار ببرم ؟؟؟

سلام ،
                          1- مشکلی نداره و حتی بهتر هم هست ، فقط به جریان سلف توجه بشه ، و همینطور مقاومت DCR سلف .
                          2- خازن خودش کافیه ، در واقع این مدار یه فیلتر پایین گذر LC هست که هرچه قدر L ویا C مقدارش بالاتر بره فرکانس قطع مدار پایین میاد و ولتاژ خروجی ریپل کتری خواهد داشت .
                          3- خازن زیادی بدرد نمیخوره ، چیزی که راجع به خازن ورودی رگولاتورهای سری 2576-2596-2575 بسیار بسیار مهمه ESR و ولتاژ و جریان RMS هست ، که در دیتاشیت قطعه ذکر شده ، ESR به صورت عمومی باید کمتر از 0.01 اهم باشه ، جریان RMS هم باید نصف جریان خروجی باشه و کمینه ولتاژ خازن ورودی هم باید 1.5 برابر حداکثر ولتاژ ورودی باشه!
                          با دونستن این نکات و نکاتی که قبلا به شما جواب داده شده شما استاد 2596 خواهید شد!
                          اگر 2596 رو کاملا اصولی طراحی کنید از رگولاتور های خطی هم چیزی کم نخواهید داشت
                          4- خیر ، این کار به علت وجود فیلتر خروجی و تاثیری که بر ولتاژ داره ممکه باعث ناپایداری فیدبک و سوت کشیدن و صدا دادن سلف بشه ،
                          5- اگه این رگولاتور تایوانی ای ک میگید از فروشگاه ECA تهیه کردید و به شماره TS2596 هست باید بگم این رگولاتور بسیار عالیه! فرکانسش هم 150 کیلوهرتز که باعث میشه سلف و خازن شما نسبت به 2576 کوچکتر بشه ، مقادیر سلف رو میتونید از دیتاشیت LM2596 شرکت ON semi دربیارید که فک کنم اونم 20 میکرو هانری برای سلف و 100 میکرو برای خازن پیشنهاد کرده.
                          موفق باشید
                          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ
                          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                          ---------------------BMCELEC@-------------------
                          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                          ---------------www.bmc-elec.com--------------
                          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

با تشکر از توجه و راهنمایی شما

اما سوالات دیگه ای هست که شاید خیلی بهش توجه نشده ( ضمنا بحث بنده در خصوص lm2576 هست که شما اشتباها lm2596 خوندید )

1_در دیتاشیت lm2576 معمولی سلف رو 150 و خازن رو 2000 گذاشته اما در نوع تایوانی هم خازن هم سلف رو به اندازه قابل توجهی کمتر گذاشته ( خازن 1000 و سلف 100 ) در حالی که فرکانس رگولاتور ها مثل همه این چه دلیل و توجیه منطقی میتونه داشته باشه ؟؟؟

2_باتوجه به دیتاشیت ماکزیمم جریان سلف از 3 آمپر مقداری بالاتر هست و همین جریان هم هنگام قطع سویچ از دیود میگذره و مدام کم میشه
                            باتوجه به 3 آمپر بودن 1n5822 آیا بهتر نبود دیود قوی تری انتخاب بشه ( بحث رعایت حاشیه ایمنی ) ؟؟؟

3_باتوجه به نکته بالا تا جایی که من تو فروم ها خوندم بعضی دوستان پیشنهاد کردن از دودیود موازی استفاده بشه که تاحدودی جریان بین دو دیود تقسیم بشه
                            آیا این کار درسته ؟ اگه نه چه مشکلات و معایبی میتونه داشته باشه ؟؟

4_آیا موازی کردن دیود ها به دلیل موازی شدن و افزایش خازن دیود باعث کند شدن دیود نمیشه ؟؟؟

5_یه سوال دیگه این که وقتی سویچ وصل میشه جریان سلف از 2 آمپر ( دیتاشیت ) شروع میشه و همینطور رو به افزایش هست حالا اگه مدت زمان بیشتری سوییچ وصل باشه
                            جریان همینطور رو به آفزایش هست ؟؟ یعنی اگه بخوایم زمان high بودن سویچ رو بیشتر کنیم ( فرکانس رو کم کنیم ) باید سلف بیشتری بزاریم تا جریان بیشتر از 3 از سویچ
                            دریافت نشه و باعث صدمه دیدن سویچ نشه درسته ؟؟؟

6_در این رگولاتور آیا از pwm استفاده میکنه که ولتاژ خروجی رو تنظیم کنه یا تنها هنگامی که ولتاژ خروجی از رفرنس کم تر میشه با فرکانس 50 کیلو
                            سویچ میکنه ( از مدار داخلی آی سی این طور استنباط میشه ) ؟؟؟؟

7_ محدود کننده جریان تو این آی سی به چه صورت عمل میکنه آیا همین که جریان از 3 بیشتر شد سویچ رو خاموش میکنه یا جریان رو رو 3 نگه میداره ؟؟

با تشکر از توجه شما
                            جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۳:۵۸ ۱۳۹۷/۰۲/۲۳.

دیدگاه

با تشکر از توجه و راهنمایی شما

اما سوالات دیگه ای هست که شاید خیلی بهش توجه نشده ( ضمنا بحث بنده در خصوص lm2576 هست که شما اشتباها lm2596 خوندید )

1_در دیتاشیت lm2576 معمولی سلف رو 150 و خازن رو 2000 گذاشته اما در نوع تایوانی هم خازن هم سلف رو به اندازه قابل توجهی کمتر گذاشته ( خازن 1000 و سلف 100 ) در حالی که فرکانس رگولاتور ها مثل همه این چه دلیل و توجیه منطقی میتونه داشته باشه ؟؟؟

2_باتوجه به دیتاشیت ماکزیمم جریان سلف از 3 آمپر مقداری بالاتر هست و همین جریان هم هنگام قطع سویچ از دیود میگذره و مدام کم میشه
                              باتوجه به 3 آمپر بودن 1n5822 آیا بهتر نبود دیود قوی تری انتخاب بشه ( بحث رعایت حاشیه ایمنی ) ؟؟؟

3_باتوجه به نکته بالا تا جایی که من تو فروم ها خوندم بعضی دوستان پیشنهاد کردن از دودیود موازی استفاده بشه که تاحدودی جریان بین دو دیود تقسیم بشه
                              آیا این کار درسته ؟ اگه نه چه مشکلات و معایبی میتونه داشته باشه ؟؟

4_آیا موازی کردن دیود ها به دلیل موازی شدن و افزایش خازن دیود باعث کند شدن دیود نمیشه ؟؟؟

5_یه سوال دیگه این که وقتی سویچ وصل میشه جریان سلف از 2 آمپر ( دیتاشیت ) شروع میشه و همینطور رو به افزایش هست حالا اگه مدت زمان بیشتری سوییچ وصل باشه
                              جریان همینطور رو به آفزایش هست ؟؟ یعنی اگه بخوایم زمان high بودن سویچ رو بیشتر کنیم ( فرکانس رو کم کنیم ) باید سلف بیشتری بزاریم تا جریان بیشتر از 3 از سویچ
                              دریافت نشه و باعث صدمه دیدن سویچ نشه درسته ؟؟؟

6_در این رگولاتور آیا از pwm استفاده میکنه که ولتاژ خروجی رو تنظیم کنه یا تنها هنگامی که ولتاژ خروجی از رفرنس کم تر میشه با فرکانس 50 کیلو
                              سویچ میکنه ( از مدار داخلی آی سی این طور استنباط میشه ) ؟؟؟؟

7_ محدود کننده جریان تو این آی سی به چه صورت عمل میکنه آیا همین که جریان از 3 بیشتر شد سویچ رو خاموش میکنه یا جریان رو رو 3 نگه میداره ؟؟

با تشکر از توجه شما
                              میشه این دیتاشیت مربوط به رگولاتور رو بزارید و یه عکس واضح هم از خوده آِیسی بزار تا ببینم این تایوانی که میگی یعنی چی؟!

در ضمن بهتره دیتاشیت lm2576 از شرکت نشنال رو چندبار مطالعه کنید ،
                              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ
                              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                              ---------------------BMCELEC@-------------------
                              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                              ---------------www.bmc-elec.com--------------
                              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

این دیتاشیت قطعه که در صفحه مربوطه هست

این عکس قطعه که از eca گرفتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X