اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رگولاتور lm2576

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رگولاتور lm2576

دیتاشیت
    توضیحات کاملش همونجاست

دیدگاه

اگر ولتاژ برگشتی ندارید دیود 1n4007 خوبه
      سلف بشکه ای و تروئیدی هم خوبه
      خیلی خیلی بهتر از 7805 7812 و ... هست

دیدگاه

داداش نمیشه از 4007 استفاده کرد باید دیود شاتکی باشه
        اگه جریان کمه از 1n5819 استفاده کنین دیود شاتکی یک امپریه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariane
          سلف بشکه ای و تروئیدی هم خوبه
          خیلی خیلی بهتر از 7805 7812 و ... هست
          4007 به شدت سرعتش پایینه. به یک دیود سرعت بالا نیاز داریم. چون ولتاژ پایینه شاتکی تلفات کمتری داره. ولی میتونید از دیودهای فست هم استفاده بکنید.
          ظرفیت سلف هر چه بیشتر باشه ریپل خروجی کمتر میشه. باید توجه داشته باشید که سلف بتونه جریان مورد نظر رو تحمل بکنه و همچنین سلف به اندازه کافی هسته برای ذخیره انرژی داشته باشه..
          هیچگونه مقایسه ای از بابت بهتر بودن بین این رگولاتورهایی که نام بردید با این نمیشه انجام داد. در مدارات میکروکنترولری غالبا نمیشه از منابع سوییچینگ استفاده کرد. پایداری رو به شدت پایین میاره. جاهایی که نویز روی تغذیه اهمیت چندانی نداره اینا بهتر جواب میدن چون تلفات کمتری دارن. 7805 جایگاه خودشو داره. در خیلی موارد از 2576 بهتره.

دیدگاه

سلام
            خسته نباشید
            من این lm2576 از نوع adj را راه انداختم.ولتاژ خروجی روی 3.4 ولت تنظیم شده ولی با اینکه یک ورودی 12 ولتی 1 امپری بهش وارد میشه کلا 300 میلی امپر 3.4 ولت خروجی میده!
            میشه کمکم کنید مشکل از کجاست؟
            [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

بهترین مرجع دیتاشیته ولی هرجی جریان کشی بیشتر باشه سلف کوجکتر باید انتخاب بشه در عوض سلف بزرگتر فشار کمتری به منبع توان میاره

دیدگاه

سلام
                من از سلف 3 امپری استفاده میکنم و خیلی بزرگه. خود سلف اصلا داغ نمیشه ولی رگلاتور خیلی داغ میشه.حالا باید چکار کنم؟
                [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
                  سلام
                  خسته نباشید
                  من این lm2576 از نوع adj را راه انداختم.ولتاژ خروجی روی 3.4 ولت تنظیم شده ولی با اینکه یک ورودی 12 ولتی 1 امپری بهش وارد میشه کلا 300 میلی امپر 3.4 ولت خروجی میده!
                  میشه کمکم کنید مشکل از کجاست؟
                  تقسیم مقاومتی شما اشکال داره
                  اگر 1 آمپر خروجی میخواین ، یه 2 امپری به ورودیش بدید
                  خازن حروجی رو هم ظرفیت بالا بذارین ، ترجیحا ولتاژش هم 3 برابر ولتاژ کاریتون باشه
                  تا 50 60 درجه هم نگرانش نباش ( هیت سینک یادت نره )

این رگولاتور خیلی خوبیه ( اگر اصلش رو خریده باشین )
                  نوع hv رو جوان 10 تومن میده
                  یک بار برای ساخت یه مدار خیلی حساس ( adc 24 bit ) ازش فوق العاده جواب گرفتم با نمونه دستگاه خارجیش قابل مقایسه بود ( با 12000 میکروفاراد خازن وفیلتر )

دیدگاه

سلام دوستان
                    یه سوال ساده: آیا پایه ground رگلاتور Lm2576 (پایه 3) به بدنه آی سی وصله؟ یعنی میشه از بدنه اش به عنوان زمین استفاده کرد؟(به عکس اطمینان ندارم :biggrin

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MRAG
                      سلام دوستان
                      یه سوال ساده: آیا پایه ground رگلاتور Lm2576 (پایه 3) به بدنه آی سی وصله؟ یعنی میشه از بدنه اش به عنوان زمین استفاده کرد؟(به عکس اطمینان ندارم :biggrin
                      مگه دیتاشیت رو ندیدی؟
                      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                      --------------------------------------------------------
                      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                      --------------------------------------------------------
                      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

دیتاشیتو ببین یا خودت ببین
                        ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MRAG
                          سلام دوستان
                          بله بدنه این رگولاتور به پایه 3 یا همون gnd وصل هست و از بدنه هم میتونین به عنوان gnd استفاده کنید

دیدگاه

ببخشید دوستان من رگولاتور رو برای تغذیه یک ربات مسیریاب استفاده میکنم و 2 تا موتور 5 ولت 200 میلی آمپر هستن....و رگولاتور رو هم طبق دیتاشیت یه 100 مبکروفاراد توی ورودی و یه دیود 1n5822 بهمراه فیلتر LC سلف 100 میکرو و خازن 1000 میکرو توی خروجی استفاده کردم اما با وصل کردن تغذیه به رگولانور مدار دائم ریست میشه و رگولاتور داغ میکنه در حالیکه جریان کشی مدار خیلی کمتر از 3 آمپر هست!! علت چه چیزی میتونه باشه؟

حتی وقتیکه تغذیه موتور رو قطع میکنم باز هم بنظر میاد مدار ریست میشه و ال سی دی کاراکتری , کاراکترای درهم نشون میده...!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                              بله بدنه این رگولاتور به پایه 3 یا همون gnd وصل هست و از بدنه هم میتونین به عنوان gnd استفاده کنید
                              با سلام
                              برای تغذیه میکرو نمیشه از این ای سی استفاده کنم.باتوجه به سوئیچینگ بودن ای سی مورد نظر؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                                با سلام
                                برای تغذیه میکرو نمیشه از این ای سی استفاده کنم.باتوجه به سوئیچینگ بودن ای سی مورد نظر؟؟؟
                                چرا نشه استفاده کرد
                                میشه خوبم میشه
                                شاخ نداره که

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط meh.sh
                                ببخشید دوستان من رگولاتور رو برای تغذیه یک ربات مسیریاب استفاده میکنم و 2 تا موتور 5 ولت 200 میلی آمپر هستن....و رگولاتور رو هم طبق دیتاشیت یه 100 مبکروفاراد توی ورودی و یه دیود 1n5822 بهمراه فیلتر LC سلف 100 میکرو و خازن 1000 میکرو توی خروجی استفاده کردم اما با وصل کردن تغذیه به رگولانور مدار دائم ریست میشه و رگولاتور داغ میکنه در حالیکه جریان کشی مدار خیلی کمتر از 3 آمپر هست!! علت چه چیزی میتونه باشه؟

حتی وقتیکه تغذیه موتور رو قطع میکنم باز هم بنظر میاد مدار ریست میشه و ال سی دی کاراکتری , کاراکترای درهم نشون میده...!!!
                                باید یه جای مدار اتصالی داشته باشی شما بیا با یه منبع دیگه تست کن ببین نتیجه چی میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X