پاسخ : چرا سیکله کار تو مبدل بوست به 0.5 محدود میشه ؟
محدودیت نداریم پس چرا میگن محدودیت داریم . شما برایه حالته پیوسته بزار 0/8 جواب زیاد با 0/5 فرق نمیکنه یعنی فقط یه مقداره کم ولتاژ خروجی بیشتر میشه.
محدودیت نداریم پس چرا میگن محدودیت داریم . شما برایه حالته پیوسته بزار 0/8 جواب زیاد با 0/5 فرق نمیکنه یعنی فقط یه مقداره کم ولتاژ خروجی بیشتر میشه.

) 

. 

. همیشه این موارد مشخصه . تنها موردی که میمونه فرکانس هست . که در انتخاب اونم به خاطر انتخاب سوئیچ و اندازه سلف محدود هستیم . سلف رو برای انتخاب مد کاری لازم نیست متغیر انتخاب کنید . بلکه وقتی مد کاری رو انتخاب کردید سلفی که مدار رو در اون مد نگه داره انتخاب میکنید . شما اگه بخای دیوتی رو تحت کنترل بگیری تا مدارت مدش عوض نشه بعد چه کسی میخاد وظیفه رگولاسیون رو به عهده بگیره؟؟؟ بعد از انتخاب مد کاری وظیفه دیوتی فقط رگولاسیون ولتاژ خروجی هست . باز هم میگم شما اگه به کتاب پرسمن مراجعه کنید برای دیوتی در هر دو مد کاری فرمولهایی بدست اومده که فقط به ولتاژ ورودی و خروجی بستگی داره .و اتفاقا تفاوت این دو فرمول در یه ضریب 0.8 هست .مقدار محدودیت رو من در اولین پستم در این تاپیک گفتم خود طراح باید بعد از بدست اومدن مقدار دیوتی اگه از یه حد بیشتر بود در صورت امکان تغییراتی بده تا کمتر شه یا توپولوژِی رو عوض کنه که من این حد رو 70 درصد در نظر میگیرم حالا یکی دیگه ممکنه کمتر بخواد در نظر بگیره . در مورد تقسیم سیکل کاری که گفتید بله کاملا درست میفرمائید . اگه محدودیت رو 50 در نظر بگیریم خیالمون کاملا از بابت مد کاری راحت میشه مخصوصا اگر ولتاژ خروجی خیلی نزدیک ولتاژ ورودی باشه مجبوریم این کار رو بکنیم . اما باز هم محدویت 50 درصد شما ثابت نمیشه :mrgreen: . فقط اگه شما محدویت رو 50 بگیرید جریان پیک شما زیادتر میشه و فشار روی سویئچ بیشتر و تلفات هم بالاتر و همچنین اندازه سلف هم بزرگتر میشه و این دیگه بستگی به طراح داره که با توجه به این موارد میزان این محدودیت رو انتخاب کنه .
دیدگاه