اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارزانترین و ساده ترین تغذیه برای تابلو LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارزانترین و ساده ترین تغذیه برای تابلو LED

سلام
    من خودم چند جا تابلو دیدم که اصلا اداپتوری بهش وصل نبوده و مستقیم سیم رو زده بود به برق 220. من حتی قطر و ضخامت تابلو رو هم نگاه کردم گفتم شاید اداپتور رو گذاشته داخل جعبه تابلو؛ولی نه داخلش هم اداپتور نبود و از روش 220استفاده کرده بود .

ببینید من الان میخام یه اداپتور بخرم 12 ولت 8 امپر طرف میگه 38 هزارتومن .اگر ببینم یه مدار 2هزار تومنی کارمو میده خوب مسلما از این مدار استفاده میکنم
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام. به نظره من که از مدارهای خازنی یا مقاومت استفاده نکنید و همون سوئیچینگ استفاده کنید. من چند سالیه که در لامپهای ال ای دی از خازنی استفاده میکنم خیلی خوب نیست و مجبورم بخاطر اینکه ال ای دی ها نسوزه جریان رو بیارم پایین. اوایل بد جور ال ای دی هام میسوخت. اگه برای یکی دو باره که به نظرم برین سوئیچینگ بخرین ولی اگه کاره شما اینه میتونید خودتون سوئیچینگ بسازین من تابلوهامو با سوئیچنگهای خودم روشن میکنم خیلی هم از سوئیچینگهای چینی (اونهایی که باز کردم) بهترن.موفق باشین.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام. به نظره من که از مدارهای خازنی یا مقاومت استفاده نکنید و همون سوئیچینگ استفاده کنید. من چند سالیه که در لامپهای ال ای دی از خازنی استفاده میکنم خیلی خوب نیست و مجبورم بخاطر اینکه ال ای دی ها نسوزه جریان رو بیارم پایین. اوایل بد جور ال ای دی هام میسوخت. اگه برای یکی دو باره که به نظرم برین سوئیچینگ بخرین ولی اگه کاره شما اینه میتونید خودتون سوئیچینگ بسازین من تابلوهامو با سوئیچنگهای خودم روشن میکنم خیلی هم از سوئیچینگهای چینی (اونهایی که باز کردم) بهترن.موفق باشین.
        دوست عزیز شما مدار سویچینگ تون چند ولت و چند امپره؟
        اگر میشه مداری که خودتون درست کردید رو نقشه اش رو بذارید
        من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فلاحی
          دوست عزیز شما مدار سویچینگ تون چند ولت و چند امپره؟
          اگر میشه مداری که خودتون درست کردید رو نقشه اش رو بذارید
          سلام محمد آقا. همونطور که گفتم من فقط برای تولیدهای لامپهای هالوژنی ال ای دی (البته نوعه غیره پاور) هست که مثلا روش 20 یا 38 ال ای دی کوچک داره یا مثلا در چراغ خوابهای حسگر دار در اونها مجبورا و باز هم تکرار میکنم مجبورا از مداره خازنی استفاده میکنم(عکس در پایین) و در کاره تابلو ال ای دی و غیره بهیچ وجه از خازنی استفاده نمیکنم و از سوئیچینگ استفاده میکنم.ایمنی و کیفیت پایین و جریانه کم و جریان وابسته به ورودی از جمله مشکلات منابع خازنی است که من ازش استفاده نمیکنم جز مواردی که گفتم.من با آی سی های آماده مثله tny و viper و FSD و TOP که داخلشون ماسفت هست یا ماسفت جدا سوئیچینگ میسازم و هر چند ولت و هر چند آمپر که بخوام درست میکنم.البته بازم میگم اگه شما یکی یا دو تا میخواهین بهتره برین از بازار سوئیچنگ بخرین و اگه میخواهین سازنده سوئیچینگ بشین که باید یاد بگیرین ساختشو که مدتی زمان میبره.موفق باشین.
          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

خداییش کسی از ال ای دی se مزخرفتر سراغ داره من 3ساله که تابلو مغازه خودم با تغذیه خازنی پشت در مغازم ثابت روشنه انصافا مرگ نداشته نمیدونم شانسی بوده یا نه اما الان بعد از 3سال فقط رنگ قرمزش که 3میل بود و دونه ای 17-18تومن خریده بودم یکمی کم نور شده اما ابی سفید و سبزش پرنورترم شده که کمنور تر نشده والا خودمم نمیدونم بگم بده یا خوب بازم کار کردم تابلو ولی بازم مشکلی نداشته الان یکساله برای شهرداری زدم تابلو ثابت میخواست بدون چیمک زورم اورد اداپتور بذارم حدود10000تومن ارزونتر میشد منم خسیس،دیگه با تغذیه خازنی دادم رفت خداییش تا الان که برگشت نشده :eek:البته خودم از سوییچینگ برای جریانای بالاتر استفاده میکنما
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
              خداییش کسی از ال ای دی se مزخرفتر سراغ داره من 3ساله که تابلو مغازه خودم با تغذیه خازنی پشت در مغازم ثابت روشنه انصافا مرگ نداشته نمیدونم شانسی بوده یا نه اما الان بعد از 3سال فقط رنگ قرمزش که 3میل بود و دونه ای 17-18تومن خریده بودم یکمی کم نور شده اما ابی سفید و سبزش پرنورترم شده که کمنور تر نشده والا خودمم نمیدونم بگم بده یا خوب بازم کار کردم تابلو ولی بازم مشکلی نداشته الان یکساله برای شهرداری زدم تابلو ثابت میخواست بدون چیمک زورم اورد اداپتور بذارم حدود10000تومن ارزونتر میشد منم خسیس،دیگه با تغذیه خازنی دادم رفت خداییش تا الان که برگشت نشده :eek:البته خودم از سوییچینگ برای جریانای بالاتر استفاده میکنما
              من طبق توصیه دوستان 2تا پاور دسته دوم 600 وات خریدم دونه ای 15 تومن .
              که یکیش 12ولتش 18 امپر میده :eek:و یکیش 9 امپر میده .
              اونیکه 18 امپر میده عجب پاور خوراکی هست فکرنکنم قیمت اکبندش کمتر از 50 باشه .خیلی چیز عتیقه ای هست حتی روی سقف پاور یه فن بزرگ هم داره .من چنین چیزی رو خریدم 15 .ولی میخاستم اداپتور 8 امپر رو بخرم 38 تومن .پس بصرفه تر پاور های کامپیوتر هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                اونیکه 18 امپر میده عجب پاور خوراکی هست فکرنکنم قیمت اکبندش کمتر از 50 باشه .خیلی چیز عتیقه ای هست حتی روی سقف پاور یه فن بزرگ هم داره .من چنین چیزی رو خریدم 15 .ولی میخاستم اداپتور 8 امپر رو بخرم 38 تومن .پس بصرفه تر پاور های کامپیوتر هست
                بچه ها سلام به توصیه های من گوش کنید
                درسته که تو پستهای بالا گفتم از پاور استفاده کنید ولی همین امروز فهمیدم که باید
                تو کارایی که به تغذیه دسترسی اسون داریم از پاور استفاده کنیم
                مثلا
                یه تابلو بستم تو قاب که میرفت بالا جوشکاری و بعد نصب و اصلا نمیتونستم دیگه بازش کنم یه پاور نیم سوز گذاشتم
                تابلو رو بستم قاب بندی کردم چسب کاری آب بندی همه کامل رفتم ببرم برای نصب که یهو خاموش شد
                باورتون نمیشه
                فشارم افتاد چون قول داده بودم بهش سر ساعت 12 نصب کنم که 11.30 بوئد تقریبا اینطوری شد تا بازش کردم چسب ها رو کندم و ... ساعت گذشت و بهش تماس گرفتم کار عجله ایی بود فشارم افتاده بود خیلی حال بدی داشتم . بعد یه اداپتور گرفتم زدم روش تمام شد بعد بستمش و تماااممممممممم
                پس نتیجه میگیریم که:
                روی تابلوهایی که به تغذیه به اسونی دسترسی دارید از این پاورها نصب کنید تا در صورت معیوب شد نبتونید به راحتی تعویض نمایید.
                با تشکر
                نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

کاملا مئافقم ضمنا اداپتور 15امپروشاید بتونی 17امپر ازش بکشی اما اون پاور18امپر بزور15تا میده فورا هم میسوزه مگر اینکه real باشه که اونم سوخته یا نیم سورش پیدا نمیشه یا خیلی گرونه
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

دکتر جون مارکش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از خود پاور حالشو داشتی یدونه عکس بگذار
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده

یه پاور نیم سوز گذاشتم
                      سلام
                      شما که خودتون دارید میگید پاور نیم سوز. من دست دوم خریدم که هنوز برچسبش روش بود و هنوز پلمپ هست ی.یعنی هنوز تعمیر نشده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                        کاملا مئافقم ضمنا اداپتور 15امپروشاید بتونی 17امپر ازش بکشی اما اون پاور18امپر بزور15تا میده فورا هم میسوزه مگر اینکه real باشه که اونم سوخته یا نیم سورش پیدا نمیشه یا خیلی گرونه
                        حرف شما کاملا متین هست و اداپتور بهتر هست چون هم کوچک و شیک هست .نهایت امپری که من میخام بکشم 8 امپر هست و این کارمو میده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                          دکتر جون مارکش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از خود پاور حالشو داشتی یدونه عکس بگذار
                          18 امپریه>>>>>>CIRRUS
                          9 امپری>>>>>>> VIERA

نمونه های مختلفی داشت این دو نمونه بهترینش بود

چشم الان دوربین در دسترس ندارم در اولین فرصت میذارم

دیدگاه

با سلام
                            میخواستم ببینم هر ال ای دی تابلو ثابت تقریبا چقدر جریان میکشه ؟
                            و آیا رنگای مختلفش فرق میکنن یانه .
                            راستش میخوام یه چراغ stop برا موتور سیکلت بزارم. نمیدونم باطریش جواب میده . مقاومت میخواد یا نه و اینکه برا نوسانات ولتاژ موقع استارت یا .. ال ای دی ها نمیسوزه؟
                            معبودا :
                            من در قلب کوچکم چیزی دارم
                            که تو در عرش کبریاییت نداری
                            من چون تویی دارم
                            و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

18 امپریه>>>>>>CIRRUS
                              9 امپری>>>>>>> VIERA

نمونه های مختلفی داشت این دو نمونه بهترینش بود

چشم الان دوربین در دسترس ندارم در اولین فرصت میذارم
                              خوب همبن مارک مساله را حل کرد هیچ کدوم اعداد نوشته شده روش واقعی نیست این پاورهای غیر ریل توان واقعیشون بین 180وات تا 250وات هست ......البته تنها مشکلشون فقط توان کمشون نیست نصف هاردها و مین بردها را همین پاورهای بیخودی به باد میده که البته تو کار ledاصلا نویز مهم نیست پس فقط توجه به دروغ بودن اعداد نوشته شده روش قابل توجه است کاری به نویز و غیره نداریم

شما که خودتون دارید میگید پاور نیم سوز. من دست دوم خریدم که هنوز برچسبش روش بود و هنوز پلمپ هست ی.یعنی هنوز تعمیر نشده
                              این مطلب زیاد هم مزیت محسوب نمیشه چون خازنهای داخل این پاورها نهایت 1000-3000ساعت جواب میده بعدش الفاتحه مع صلوات :biggrin:
                              البته از جنبه اینکه یدونه سنبل کار قبلا توش دست نبرده مزیت محسوب میشه این پاورهای باز نشده را قبل مصرف حتما خودتون باز کنید و یک نگاه داخلش را بندازید اگر خازن باد کرده داشت حتما عوض کنید از سالم بودن فن و تمسز بودن داخل پاور هم اطمینان حاصل کنید .........البته تو توان کشی کم فن هم نداشته باشه زیاد مهم نیست اما عمر پاور کمتر میشه

نوشته اصلی توسط امیدوار
                              با سلام
                              راستش میخوام یه چراغ stop برا موتور سیکلت بزارم. نمیدونم باطریش جواب میده . مقاومت میخواد یا نه و اینکه برا نوسانات ولتاژ موقع استارت یا .. ال ای دی ها نمیسوزه؟
                              نوشته اصلی توسط امیدوار
                              با سلام
                              سلام
                              نهایت هر 3تا ال ای دی 20 میلی آمپر یعنی هر 150 عدد حداکثر یک آمپر روی 12 ولت
                              بله فرق داره البته بیشتر ولتاژ تفاوت داره
                              اگر جریان را روی 10-12میلی محاسبه کنید مشکلی نیست
                              برای این سوالات و احتمالا سوالات بعدی جوابش تماما داخل تاپیک تابلو ال ای دی ثابت هست
                              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                              ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X