اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه دوبل 42 ولت 800 وات برای آمپلی های قدرت خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه دوبل 42 ولت 800 وات برای آمپلی های قدرت خانگی

سلام دوستان
    میشه تو این مدار اولیه رو 23 دور بپیچیم به جای 25 دور و ثانویه رو دوتا 11دور به جای دوتا 9 دور و ولتاژ رو بالاتر ببریم ؟ :job:
    به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
    سنکا
    انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
    اپیکتتوس

دیدگاه

چقدر بالاتر ؟ اولیه رو نمیخاد تغییر بدی ثانویه رو اضافه کن
      اگه 10 20 درصد بالاتر میخای با همون 9 دورم میشه
      درکل باید قسمت کنترل رو هم تغییر بدی

دیدگاه

این تسمه های مسی رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
        فکر کنم بازده مدار رو خوب افزایش بدن. اینطوره ؟
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

پامنار تسمه مسی با ضخامت نیم میل و 2 دهم داره پهناشونم 2 سانت و 4 سانت 6 سانت من دیدم
          شاید با ضخامت و سایزای دیگم باشه.
          البته بدون لاک هست و استفادش سیم پیچی نیست بیشتر برای کارای تزیینیه (یعنی سیم لاکی فروشا ندارن)
          اگه جریان خروجی خیلی بالا بخای خوب از سیم لیتز راحت تره پیچیدنش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shork
            چقدر بالاتر ؟ اولیه رو نمیخاد تغییر بدی ثانویه رو اضافه کن
            اگه 10 20 درصد بالاتر میخای با همون 9 دورم میشه
            درکل باید قسمت کنترل رو هم تغییر بدی
            من میخوام تا حدود 80 ولت بالا ببرم . حالا میگید چیکار کنم ؟
            به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
            سنکا
            انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
            اپیکتتوس

دیدگاه

ثانویه رو 13 دور بپیچ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shork
                پامنار تسمه مسی با ضخامت نیم میل و 2 دهم داره پهناشونم 2 سانت و 4 سانت 6 سانت من دیدم
                شاید با ضخامت و سایزای دیگم باشه.
                البته بدون لاک هست و استفادش سیم پیچی نیست بیشتر برای کارای تزیینیه (یعنی سیم لاکی فروشا ندارن)
                اگه جریان خروجی خیلی بالا بخای خوب از سیم لیتز راحت تره پیچیدنش.
                داداش فویل مسی توی پیچیدن ترانس سوییچینگ به وفور استفاده میشه و کاربرد داره و برای تزیین نیست
                اما همونطور که گفتی لاک نداره و باید روی هر دور چسب عایق زد و پیچید
                من میخوام تا حدود 80 ولت بالا ببرم . حالا میگید چیکار کنم ؟
                تا این حد بخوای خروجی رو بالا ببری احتمالا به مشکل برمیخوری همونطور که دوستان گفتن میشه حدودا 10 درصد ولتاژ اصلی کم و زیادش کرد بیشتر از پارامتر های طراحی شده مدار خارج میشه و نتیجه خوبی نمیگیری
                البته این شماتیک رو ببین دوبل 70 ولت 900 وات:

اینو میشه با دستکاری فیدبک به دوبل 80 برسونیش

دیدگاه

برار میدونم که استفاده میشه ولی از اون برادران هندونه فروش که بپرسی کلا تعجب میکنن و میخاستم بگ که
                  توی صنف سیم فروشا نیستن.
                  من از تسمه نیم میل 4 سانت برا یه ترانس 80 آمپری استفاده کردم به هر کدوم که میگفتم موقع قیمت کردن
                  که برا ترانس پیچی میخام میگفتن که تا حالا برای این کار نفروختن و بشتر برای ساخت لوازم تزیینی ازشون خریدن.
                  ---
                  برا عایق کردنم همون سیم فروشا عایق کاغذی دارن من به قطر 4 سانت 4 میل بیشتر بریدم همزمان با تسمه پیچیدم.
                  ---
                  میشه ولتاژو تغییر داد ولی با این مدار بیشتر از 700 800 وات توان نمیشه گرفت.

دیدگاه

داداش اینجا ایرانه دیگه هیچی توی جای درستش استفاده نمیشه
                    میگم منم میخوام این مدار رو بسازم ولی اخرش نفهمیدم از کدوم محافظ استفاده کنم کدوم رو پیشنهاد میدی؟

دیدگاه

تو لینک 320 ولت اون آخر یه قسمت مدار هست که با خط جدا کرده یه ترانس جریان هست که خیلی راحت میتونی درست کنی و به مدار اضافه کنی.
                      یه هسته مثلا EE میخای سایز 19-16 بر میداری 1 دور اولیه میپیچی با سیم مثلا 1 میلیمتر ثانویشم 2 تا 100 دور با نازکترین سیم موجود مثلا صفر 20
                      برای تنظیم حدا اکثر جریانم یه بار مقاومتی لازم داری توی خروجی کم کم زیادش کنی بعد مثلا بیست درصد از حد اکثر توانت بیشتر شد مدارو خاموش کنه.

دیدگاه

این محدود کننده جریان با ترانس یا اون محدود کننده که خودش به شماتیک اضافه کرده و با ترانزیستوره چه فرقی میکنه؟ کدوم بهتره؟
                        این شماتیک با محدود کننده ترانزیستوریه اون مقاومت شانت باید چقدر باشه؟

دیدگاه

استفاده از مقاومت تو سورس موسفت یکم خطرناکه چون هرگونه عدم تقارن در منحنی هیسترزیس مبدل نیم موج باعث اشباع شدن هسته میشه :sad:
                          [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                          [/move]

دیدگاه

پس چیکار کنیم برای محافظ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              پس چیکار کنیم برای محافظ؟
                              یک مقاومت هم در سورس بالایی قرار بدین هر دو مقاومت مثل هم باشه.
                              میتونید از ترانس ct استفاده کنید .... در تاپیک ساخت اینورتر جوشکاری
                              یک نقشه قرار دادم که طرز استفاده از ترانس جریان رو نشون میده.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

استاد مقدار و توان مقاومت چقدر باید باشه؟
                                اگه با شانت محافظ بزاریم چه معایبی نسبت به ترانس جریان داره؟
                                اون ترانس جریان برای هر مداری فرق میکنه؟ طرز کارش رو میشه توضیح بدید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X