اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ای سی TL494 به صورت عملی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ای سی TL494 به صورت عملی

این خوبه فقط یه مقداری مقادیرش خیلی کلفتن.
    1200 میکرو خازن؟ اون دو تا 2.2 میکرو ها رو دومیشو حذف کن. اولیشم یه میکرو بزار. اون دو تا ntc یکیشو بزاری کافیه. بعد اون مقاومت 10 کیلو که با خروجی پل دیود موازیه دو ثانیه هم رو 300 ولت دووم نمیاره و منفجر میشه. با یه جساب کتاب کوچبک میبینی که رو 300 ولت 9 وات روش تلف میشه. اونم 680 کیلو بزار.

دیدگاه

فرکانس سوییچینگ رو 40 کیلو گرفتم این درسته که فرکانسی رو که واسه محاسبات هسته استفاده کنم نصف فرکانس سوییچینگه و 20 کیلو واسه محاسبات هسته باید در نظر بگیرم و هسته رو انتخاب کنم . راستی در مورد خروجی و انتخاب دیود و سلف و خازن خروجی می تونین راهنمایم کنین

دیدگاه

این خازن و مقاومتی که گفتم رو بزاری فرکانس اسیلاتور میشه حدود 80 که تو خروجی پل میشه حدود 40 کیلو. واسه 40 حساب کن.
        سخت نگیر داداش. خروجیت هر چند امپر هست یه دیود فست دو برابرشو بزار. اگه ولتاژ خروجیت پونزده بیست ولته یه پاور پیدا کن. یه سریاشون توشون یه جفت دیود پک هست که واسه خروجی تمام پل دو دیودیه. اون عالیه واسه یکسوسازیت. سعی کن از دیودای شاتکی استفاده کنی. ولی به ولتاژ معکوسش دقت کن. شاتکیا ولتاژ پایینی دارن. واسه سلفت بازم یه پاور باز کن. یه سلف تزویج داره. اونو درش بیار. دو تا سیم توش کلفته. اونا رو همجهت با هم سری کن میشه حدود 40 دور. اون خوبه. واسه خازن با توجه به جریانت باید انتخاب کنی.
        زمان دشارژ که تو 40 کیلو میشه 12.5 میکرو ثانیه ضربدر جریان خروجی. اینو تقسیم بر ولتاژ ریپل مجازت بکنی میشه خازن خروجی. هر چی بدست اوردی یه خورده بیشترشو بزار.

دیدگاه

میشه مدارتونو برام بفرستین بدجوری موندم توو این TL494
          :cry:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84078.msg515568#msg515568

دیدگاه

دستتون درد نکه فقط لینک فایلاتون خرابن برا این که همه بتونن استفاده کنن ممنون میشم لینک هارو دوباره بذارید مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X