اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت چوک با ترانس چیست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تفاوت چوک با ترانس چیست؟

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
    چوک ها عموماً دارای یک سیم پیچ هستند و نقش چوک در جریان متناوب مشخص میشود و در جریان مستقیم فقط مقاومت اهمی سیم پیچ تاثیر دارد....
    ترانسها هم حداقل بایددارای 2 سیم پیچ باشند و فقط با جریان متناوب کار میکنند !!!!
    در سلف موجود در فیلتر خروجی تمام منابع تغذیه سوئیچینگ جریان ما دیسی هست و غیر از مقاومت چوک اندوکتانس اون مهمتره
    در مورد ترانس ها صحیح میفرمایید
    همونطور هم که گفتید چوک ها عموما یک سیم پیچ دارن و نه همیشه....تا جاییکه پرسمن ترانس منابع فلایبک رو یک چوک ایزوله میدونه و نه ترانس!
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

مثلا دنبال یه ترانس با ورودی 8 اهم و خروجی 1200 اهم میگشتم که اون چنتا ترانس فروش چیزی نزدیکشم ندادن و ... که بالاخره یکی گفت واسه شوکر میخوای ویه چوک به نام چوک شوکر فروخت که یه طرفش 2 پایه و یه طرفش 5 پایه داره ازش دیتا شیت و اطلاعات خواستم که گفت نمیدونم منم به این امید که خودم پیدا کنم خریدم بعدشم هر چقدرم گشتم نتونستم معماشو کشف کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezatalebi نمایش پست ها
        مثلا دنبال یه ترانس با ورودی 8 اهم و خروجی 1200 اهم میگشتم که اون چنتا ترانس فروش چیزی نزدیکشم ندادن و ... که بالاخره یکی گفت واسه شوکر میخوای ویه چوک به نام چوک شوکر فروخت که یه طرفش 2 پایه و یه طرفش 5 پایه داره ازش دیتا شیت و اطلاعات خواستم که گفت نمیدونم منم به این امید که خودم پیدا کنم خریدم بعدشم هر چقدرم گشتم نتونستم معماشو کشف کنم
        سلام داداش
        به نظر من ابتدا یه ورودی با ولتاژ کم بهش بده بعد بین پایه ها رو با هم امتحان کن ببین کدوم با کدوم جرقه میزنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezatalebi نمایش پست ها
          سلام تستش اینجوریه مولتی متر رو رو حالت اندازه گیری مقاومت بزارید رو رنج 2000 اهم بعدش پایه هارو دوتا دوتا تست کنید ببیند کدوم دوتا بیشترین مقاومت و بلعکس کمترین مقاومت رو داره اونی که بیشترین مقاومت رو داره ثانویه شما و کمترین مقاومت اولیه شما هستش موفق باشید.

دیدگاه

سلام به همه دوستان میشه در موردد چوک بیشتر توضیح بدین
            چطوری میشه فهمید سالم هست ؟
            چوک چندتا پایه داره؟
            مشخصات دقیقش چیه ؟
            جدیدترین ویرایش توسط EHSAN.I; ۱۵:۱۲ ۱۳۹۹/۰۵/۱۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X