اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا رگولاتور سوئیچینگ با کیفیت معرفی کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لطفا رگولاتور سوئیچینگ با کیفیت معرفی کنید

استاد واسه طراحی سلفش تودیتا شیت جدول گذاشته شما تو هر ذنج ولتازی که خواستی تبدیل کنی اگه بخوا ی 3امپر بگیری باید از سلف 150uFاستفاده کنی
    خازن 1000uF,25ولت بزرگ هم نیست در ضمن اون سلفی که گذاشتین چوک نیست؟؟؟؟
    دیودش یه کم بزرگه
    به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
      استاد واسه طراحی سلفش تودیتا شیت جدول گذاشته شما تو هر ذنج ولتازی که خواستی تبدیل کنی اگه بخوا ی 3امپر بگیری باید از سلف 150uFاستفاده کنی
      خازن 1000uF,25ولت بزرگ هم نیست در ضمن اون سلفی که گذاشتین چوک نیست؟؟؟؟
      دیودش یه کم بزرگه
      جدول صفحه 18 منظورته؟!
      به قول یکی از دوستان ما تا حالا بیش از 1000 تا از این مدارو برای کارهای مختلف با جریان ها و ولتاژ های متفاوت بستیم و دارن درست کار میکنن
      بزرگ بودن بستگی به اسکیل طراحی داره نه که تو جیب جا میشه پس کوچیکه
      من برد زدم 21mm در 30mm برای این طراحی ها فقط پکیج های SMD خیلی خیلی کوچک بزرگ نیستن و یه مقاومت معمولی اصلا جاش نمیشه رو بردم
      نه چوک نیست سلف با هسته فریته چوک 2سری سیم پیچ داره
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
        درسته LM2576 خیلی ریگولاتور خوبیه
        ولی یه اشکال خیلی خیلی بزرگ داره
        این که برای کارای کوجک بدرد نمیخوره
        خیلی بزرگه حای SMD هاش و قطعات بزرگی هم میخواد
        دیودش بزرگه ، سلفش بزرگه خازن 1000u میخواد که مثل بشکه نفت میمونه
        خلاصه نمشیه باش بردهای جموجور زد
        IC های TPS تگزاز عالیا
        ولی گرونن و مشکل گیر میان
        http://www.ti.com/product/tps5430
        این یکی که معرفی کردید فکر کنم از بقیه بهتر باشه.
        خیلی کامل بررسیش نکردم ولی فکر کنم مشکلش همون کمیاب بودنشه.
        تو سایت جوان و پایا چک کردم نداشتن.
        در ضمن من میخوام ولتاژ حداقل 7 الی 36 ولت رو بتونه برام روی 5 ولت رگوله کنه که فکر کنم با حد پایین اون مشکل داره یعنی حداقل 10 ولت بخواد.

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanocycle
          در ضمن من میخوام ولتاژ حداقل 7 الی 36 ولت رو بتونه برام روی 5 ولت رگوله کنه که فکر کنم با حد پایین اون مشکل داره یعنی حداقل 10 ولت بخواد.

با تشکر
          سلام
          نه عزیز همه جا پیدامی شه
          lm2576رگلاتور سویچینگ باجریان خروجی 3امپره وlm2678یه رگلاتور که خروجی 5امپر می ده

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanocycle

با تشکر
            چرا بگردی گیر میاد
            اگه کارت تعداد باشه جوان میاره برات
            اینجا میتونی همه مدلا رو بررسی کنی و بگی بیارن
            http://www.ti.com/paramsearch/docs/p...ODE_STRY_PGE_T
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام دوستان.من یه مداری میخوام که برق شهر رو به DC تبدیل کنم یه مدار رو تو سایت زیر دیدم اینم لینکش.از LM2575 استفاده کرده.ولی من خروجی 5 ولت نمیخوام.خروجی 15-16 ولت میخوام.چیکارش کنم؟جریان هم مثل اینکه 1 آمپر میده اگه بتونم 2 یا 3 آمپر بگیرم خیلی بهتره.کسی میتونه کمک کنه؟ممنون دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط violet1
                سلام دوستان.من یه مداری میخوام که برق شهر رو به DC تبدیل کنم یه مدار رو تو سایت زیر دیدم اینم لینکش.از LM2575 استفاده کرده.ولی من خروجی 5 ولت نمیخوام.خروجی 15-16 ولت میخوام.چیکارش کنم؟جریان هم مثل اینکه 1 آمپر میده اگه بتونم 2 یا 3 آمپر بگیرم خیلی بهتره.کسی میتونه کمک کنه؟ممنون دوستان
                سلام
                می تونی از فروشگاه همین سایت یه مازول lm2596که قیمتش ه خوبه بگیری تا 3امپر هم جواب می ده

TABRIZ

دیدگاه

میخواستم از مداری که تو لینک زیر هست استفاده کنم: http://mortezakarami.vcp.ir/372349-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D A%86%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-220%D9%88%D9%84%D8%AA-AC-%D8%A8%D9%87-5%D9%88%D9%84%D8%AA-DC/1054281-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D A%86%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-220%D9%88%D9%84%D8%AA-AC-%D8%A8%D9%87-5%D9%88%D9%84%D8%AA-DC.html
                  به جای Lm2575 بیام LM2576 بذارم که تو دیتاشیتش نوشته 3 آمپر میده.منتها دوتا مشکل دارم.تو دیتاشیته همین رگولاتورا یه مدار خیلی ساده کشیده که از DC میتونه DC 5 ولت بده ولی من نتونستم با اسپایس شبیه سازیش کنم.اخه تو اسپایس چندتا قطعه واسه این رگولاتور هست مثلا LM2575/TO/regulatore یا LM2575/TO/designe cache و LM2575ADJ/TO220/regulatore و LM2575ADJ/TO263/regulatore و ... که من با همشون مشکل دارم! ولتاژ درست نمیده بهم.دقیقا باید چه قطعه ای رو انتخاب کنم؟یکی هم دیود زنره.گفته دیود زنر 1n5819 بذارم ولی تو اسپایس شکلش شبیه دیود معمولیه.اشکالی نداره؟!
                  اگه با اون ماژولی که گفتید هم یه مدار دارید لطف کنید معرفی کنید ممنون میشم.واسه ساخت هم نمیخوام فقط میخوام شبیه سازی کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط violet1
                    میخواستم از مداری که تو لینک زیر هست استفاده کنم: http://mortezakarami.vcp.ir/372349-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D A%86%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-220%D9%88%D9%84%D8%AA-AC-%D8%A8%D9%87-5%D9%88%D9%84%D8%AA-DC/1054281-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D A%86%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-220%D9%88%D9%84%D8%AA-AC-%D8%A8%D9%87-5%D9%88%D9%84%D8%AA-DC.html
                    به جای Lm2575 بیام LM2576 بذارم که تو دیتاشیتش نوشته 3 آمپر میده.منتها دوتا مشکل دارم.تو دیتاشیته همین رگولاتورا یه مدار خیلی ساده کشیده که از DC میتونه DC 5 ولت بده ولی من نتونستم با اسپایس شبیه سازیش کنم.اخه تو اسپایس چندتا قطعه واسه این رگولاتور هست مثلا LM2575/TO/regulatore یا LM2575/TO/designe cache و LM2575ADJ/TO220/regulatore و LM2575ADJ/TO263/regulatore و ... که من با همشون مشکل دارم! ولتاژ درست نمیده بهم.دقیقا باید چه قطعه ای رو انتخاب کنم؟یکی هم دیود زنره.گفته دیود زنر 1n5819 بذارم ولی تو اسپایس شکلش شبیه دیود معمولیه.اشکالی نداره؟!
                    اگه با اون ماژولی که گفتید هم یه مدار دارید لطف کنید معرفی کنید ممنون میشم.واسه ساخت هم نمیخوام فقط میخوام شبیه سازی کنم
                    نه اون دیود فقط یه دیود fastهست تو شبیه سازی می تونی دیود معمولی بزاری

TABRIZ

دیدگاه

دورد بر همه اساتید
                      راستش می خواستم تاپیک جدید بزنم و لی از این تاپبک بهتر کجا همه اساتید که هستن
                      ببنید من ولتاژ ورودیم 56-60 ولت هست و میخوام ولتاژ های متقارن 12 ولت و5 ولت متقارن داشته باشم با جریان 3 آمپر
                      lm2576HV که خیلی گرونه و از اینش هم بگذریم ولتاژ منفی رو ظاهرا بیشتر از 700 میلی آمپر نمیدده حالا نظر شما اساتید چیه
                      من خودم خیلی MC34063A رو دوست دارم یه مشکل کوچیک که اینجا هست حد اکثر ولتاژ ورودی این آی سی هست که 40 ولته
                      حالا بازم نظر شما اساتید خیلی مهم تر از حدسیات منه شما اگر بودید چی کار می کردید
                      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (به یاد استاد آقازاده)john lock
                        دورد بر همه اساتید
                        ببنید من ولتاژ ورودیم 56-60 ولت هست و میخوام ولتاژ های متقارن 12 ولت و5 ولت متقارن داشته باشم با جریان 3 آمپر
                        lm2576HV که خیلی گرونه و از اینش هم بگذریم ولتاژ منفی رو ظاهرا بیشتر از 700 میلی آمپر نمیدده حالا نظر شما اساتید چیه
                        من خودم خیلی MC34063A رو دوست دارم یه مشکل کوچیک که اینجا هست حد اکثر ولتاژ ورودی این آی سی هست که 40 ولته
                        حالا بازم نظر شما اساتید خیلی مهم تر از حدسیات منه شما اگر بودید چی کار می کردید
                        سلام
                        البته یه روش ساده و ابتدایی هست استفاده از تقسیم مقاومتی که برا جریان بالا حتما از مقاومت های وات بالا استفاده کنید البته شاید دوستان روش دیگه ای هم بگن که بهتر از مال من باشه

TABRIZ

دیدگاه

دورد بر همه اساتید
                          سلام
                          والا راه اصولیش توی این ولتاژ ورودی و با این تعداد خروجی و جریان به نظر من باید بری دنبال منابع تغذیه ایزوله با ترانس فریت ( مثل پاور کامپیوتر )
                          چون این IC ها ایزوله نیستن به درد این کارا نمیخورن
                          من باشم یه پاور کامپیوتر میگیرم کارمو باش راه میندازم هم 12 دوبل داره هم 5
                          جریانشم خوبه از اوراقیا کامپیوتر بگیری پاوری 5ت برات در میاد که از پول یه IC هم کمتره
                          درایور شبکه و nRF24L01
                          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

اولا واقعا ممونم جواب دادید بلاخره هرکی یه جوری فکر می کنه والا یه پروژه هست دلم نمیخواد قسمت تغدیه اش غیر حرفه ای باشه
                            اما از این ها بگذریم نظرتون چیه با یه lm2576hv ولتاز رو تا حد 12 ولت پایین بیارم و بعدش با MC34063A بیام این ولتاژ ها رو درست کنم ؟؟؟ فقط یه مشکل هست ایا میشه بعد از Lm2576 از یه ماسفت استفاده کرد که بشه جریان بیشتر از 3 آمپر از اون کشید ؟؟؟

دیدگاه

اولا واقعا ممونم جواب دادید بلاخره هرکی یه جوری فکر می کنه والا یه پروژه هست دلم نمیخواد قسمت تغدیه اش غیر حرفه ای باشه
                              اما از این ها بگذریم نظرتون چیه با یه lm2576hv ولتاز رو تا حد 12 ولت پایین بیارم و بعدش با MC34063A بیام این ولتاژ ها رو درست کنم ؟؟؟ فقط یه مشکل هست ایا میشه بعد از Lm2576 از یه ماسفت استفاده کرد که بشه جریان بیشتر از 3 آمپر از اون کشید ؟؟؟
                              فکر نکن پاور کامپیوتر غیر حرفه ایه ، از خیلی جهات بهتر از روش شماست
                              البته من نظرم برای کار تک با پاور هست
                              ولی اگر پروژه داری حتما باید مداری رو خودت طراحی کنی و باز هم میگم بری سراغ مدارات ایزوله مثل فلایبک با ترانس
                              شما به راندمان هم دقت کن که با ریگولاتور خیلی میاد پایین
                              تا اونجایی میدونم LM2576 نمیتونه ماسفت خارجی رو درایو کنه
                              توی این سایت چیزایی که میخوای رو بزن ببین TI چی پیشنهاد میده برای طراحی همچین تغذیه ای
                              http://www.ti.com/lsds/ti/analog/webench/overview.page
                              من زدم برای ورودی 60 و خروجی 12 ولت 3 آمپر
                              TPS54360 رو معرفی کرد
                              که باید سفارش خارج بدی برات بیارن اینجا گیر نمیاد
                              درایور شبکه و nRF24L01
                              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                                فکر نکن پاور کامپیوتر غیر حرفه ایه ، از خیلی جهات بهتر از روش شماست
                                البته من نظرم برای کار تک با پاور هست
                                ولی اگر پروژه داری حتما باید مداری رو خودت طراحی کنی و باز هم میگم بری سراغ مدارات ایزوله مثل فلایبک با ترانس
                                شما به راندمان هم دقت کن که با ریگولاتور خیلی میاد پایین
                                استاد بیرامی مشکلی با خرید خارج از کشور ندارم بار ها سفارش دادم اومده برام ولی یه چیزی بگم این ایده پاور کامپیوتره بد جوری داره قلقلکم میده
                                من اصلا نمی دونم چه طوری کار میکنه فقط یه چیزی من Ac ندارم میشه همون 60 ولت دی سی رو داد بهش خلاص شم ؟؟ یا حتما باید Ac باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X