اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی منابع فلای بک با نرم افزار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش صفر تا صد طراحی سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط mechaboy
    پس اگر دست پیچ بدرد نمی خوره چطوری بهتره؟
    اگردورش پایینم باشه بازم بدرد نمی خوره؟ :question:
    سلام.کلا سیمه نازک دست پیچش خیلی بد در میاد و خیلی هم وقت میگیره.با دستگاه ده ها برابر سریعتر و بهتر درمیاد.
    ترانس هم خیلی خیلی مهمه یعنی شاید بشه گفت بالا تر از نود درصد مشکلات سوئیچینگ تو ترانسشونه.
    حالا اگه سیمهای ضخمتر باشه شاید بشه با دست در حده کار راه اندازی کاری کرد سیمهایی مثلا از 0.20 به بالاتر. اونم در حد یکی دو تا هسته ببندی بعد اگه کارت اینه بری دستگاه بخری.
    سیمهای نازک هم اگه خیلی خیلی وقت بذاری شاید بتونی یک چیزی که جواب بده دربیاری ولی دیگه در حده یکی دوتا و برای بیشتر پیچیدن و همونطور که گفتم اگه میخوای این کاره بشی دستگاه لازم داری.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام و با تشکر از مطالب...
      من اگه بخوام این قسمت EMI Filter رو حذف کنم چطور میتونم این کار رو بکنم؟
      هم اینکه محیط اونقدر نویزی نیست که نیاز بشه (البته کم نویزم نیس زیاد) و مهمتر اینکه مثلاً قیمت همین ELF18N016 حدوداً 16هزار تومنه! که اصلاً به صرفه نیست؟
      دوستان پیشنهاد میدن بجای اون L1 معروف، از چی استفاده کنیم؟

با تشکر

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نمیخواد بزاری مستقیم به پل دیود وصل کن :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
          سلام و با تشکر از مطالب...
          من اگه بخوام این قسمت EMI Filter رو حذف کنم چطور میتونم این کار رو بکنم؟
          هم اینکه محیط اونقدر نویزی نیست که نیاز بشه (البته کم نویزم نیس زیاد) و مهمتر اینکه مثلاً قیمت همین ELF18N016 حدوداً 16هزار تومنه! که اصلاً به صرفه نیست؟
          دوستان پیشنهاد میدن بجای اون L1 معروف، از چی استفاده کنیم؟

با تشکر
          سلام یکسری نویز گیرهای ورودی هست که با خازن X2 ابتدایه مدار میذاری قیمتشون هم ارزونه حدوده 1500 تومان میتونید از اونها استفاده کنید برای توان های 10 یا 15 وات به بالا و زیره 10 یا 15 وات هم میتونی از سلف های بشکه ای بینه دو خازن ورودی استفاده کنی همونطور که تو نرم افزار PI هم شماتیکش رو کشیده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            سلام یکسری نویز گیرهای ورودی هست که با خازن X2 ابتدایه مدار میذاری قیمتشون هم ارزونه حدوده 1500 تومان میتونید از اونها استفاده کنید برای توان های 10 یا 15 وات به بالا و زیره 10 یا 15 وات هم میتونی از سلف های بشکه ای بینه دو خازن ورودی استفاده کنی همونطور که تو نرم افزار PI هم شماتیکش رو کشیده.
            ممنون از پاسختون؛
            این نویز گیرها رو به چه اسمی توی بازار میشه گیر آورد؟ یا توی فروشگاه های اینترنتی؟

با تشکر

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
              ممنون از پاسختون؛
              این نویز گیرها رو به چه اسمی توی بازار میشه گیر آورد؟ یا توی فروشگاه های اینترنتی؟

با تشکر
              سلام.من تویه فروشگاههایه نتی ندیدم مصرفش کمه و مشتریه خاص میطلبه حالا اگه خواستی تعدادی رو براتون بفرستم و اگه گذرتون به تهران هم بخوره فروشگاههایی مثله سلف الکترونیک دارن فقط دقت کنید توانه خروجی منبع با ضخامت سیم و اندوکتانسشون بخونه.

دیدگاه

دوست عزیز با تشکر
                با این نرم افزار میشه اینورتر هم ساخت؟
                مثلا 12 ولت رو به 50 افزایش بدیم؟
                زندگی مثل دوچرخه سواریه که اگه بخوای تعادلتو حفظ کنی باید رکاب بزنی...!

دیدگاه

تا اونجایی که من میدونم حد اقل ورودی میتونه 25 ولت باشه و حد اکثر خروجی میتونه 100 ولت باشه ولی فک کنم خودت بتونی یه کارایی بکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (یوسف)
                    دوست عزیز با تشکر
                    با این نرم افزار میشه اینورتر هم ساخت؟
                    مثلا 12 ولت رو به 50 افزایش بدیم؟
                    سلام. تاجایی که من میدونم نه نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام.کلا سیمه نازک دست پیچش خیلی بد در میاد و خیلی هم وقت میگیره.با دستگاه ده ها برابر سریعتر و بهتر درمیاد.
                      ببخشید این دستگاهی که میگید اسمش چیه؟ همین مغازه هایی که بالاشون نوشته سیم پیچی ... به همینا باید بدیم برامون درست کنن؟ اگه نه کجا؟ ممنون

دیدگاه

من چند جا دیدم که از ترانزیستور 13007 استفاده شده به جای آی سی سوئیچینگ .
                        شما اطلاعاتی در این مورد دارید ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfanrazi
                          ببخشید این دستگاهی که میگید اسمش چیه؟ همین مغازه هایی که بالاشون نوشته سیم پیچی ... به همینا باید بدیم برامون درست کنن؟ اگه نه کجا؟ ممنون
                          سلام.نه.یک چند مدلش رو این شرکت راد وارد کرده منم از همون خریدم مثلا مدلی که من خریدم یک موتور مثله چرخ خیاطی روش داره و سرش سه نظارم داره و با پدال سرعتش تغییر میکنه و شماره اندازه دیجیتال داره و چند نوع سری.
                          نوشته اصلی توسط jonbakhsh
                          من چند جا دیدم که از ترانزیستور 13007 استفاده شده به جای آی سی سوئیچینگ .
                          شما اطلاعاتی در این مورد دارید ؟؟؟
                          بله منم در زمانهای قدیم با ترانزیستورهایه 13001 و 13003 و ... میساختم. جواب میده ولی اگه از آی سی که ماسفت داخلشه برای توانه کم و یا ماسفته جدا برای توانهای بالا استفاده کنی خیلی بهتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                            سلام.هسته EE19 یا اسمه کاملش EE19/16 قیمتش 150 تا نهایت 200 تومانه.
                            از کجا میخرین که این قدر ارزون میده؟ کلی(چند تا) میخرین؟
                            همین EE19/16 رو فکر کنم 400 یا 500 خریدم. :cry:

دیدگاه

امکان داره یک نقشه از مداری که 13007 داره قرار بدی. :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
                                از کجا میخرین که این قدر ارزون میده؟ کلی(چند تا) میخرین؟
                                همین EE19/16 رو فکر کنم 400 یا 500 خریدم. :cry:
                                سلام.کلا من بیشتر قطعاتم رو وارد میکنم البته بگردی همین هسته حدوده 200 یا نهایت 300 (فروشه جزئی) گیر میاد. ولی کلا اینجا (ایران) خیلی از قطعات سوئیچینگ گیر نمیاد یا اگه گیر میاد گرونه که من وارد میکنم. مثلا اینجا اصلا ef16 نیست ef12.7 نیست خیلی از دیودها یا آی سی هایه سوئیچنگ نیستن و .... من حتی ال ای دی و ... رو هم که اینجا هست از جایه مطمئن وارد میکنم.
                                نوشته اصلی توسط jonbakhsh
                                امکان داره یک نقشه از مداری که 13007 داره قرار بدی. :mrgreen:
                                راستش گفتم که من با 13001 تا 13003 ساختم تو نت هم سرچ کنی مدار ازش زیاده اکثرا هم با زبانه چینیه ولی بازم تاکید دارم اگه میخوای سوئیچینگ بسازی با یک آی سیه درست و حسابی و با کیفیت بساز.بازم اگه اصرار بر ساخت با اون ترانزیستور ها داری و مدارش رو پیدا نکردی بگو تا برات پیدا کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X