اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سری کردن دو منبع تغذیه برای تولید ولتاژهای مثبت و منفی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سری کردن دو منبع تغذیه برای تولید ولتاژهای مثبت و منفی

با سلام،

برای برای بایاس کردن op amp نیاز به ولتاژهای +15 و -15 هستش. اگر بخوام از دو منبع تغذیه توی آزمایشگاه استفاده کنم و اونها رو با هم سری کنم، روش کار چیه؟ آیا باید از سر منفی یک منبع به سر مثبت اون یکی وصل کنم و بعدش سر مثبت یکی از منابع می شه +15 و سر منفی اون یکی می شه -15؟ یک وقت نسوزن!

پاسخ : سری کردن دو منبع تغذیه برای تولید ولتاژهای مثبت و منفی

سلام
    نه نمیسوزن
    آره همینطوری وصل کن وسط دوتا منبع تغذیه که بهم وصل کردی (مثبت اولی و منفی دومی) میشه زمین مدار و منفی اولی میشه -15 و مثبت دومی هم میشه +15 :read:
    چون واسه تغذیه پ امپ میخوای جریان نمیکشه پس اگه وصل کردی مدارتو نباید جریان زیادی بکشه یا داغ بشه اگه دیدی این اتفاقا افتاد منبع رو قطع کن و مدارتو چک کن :nerd:
    البته اکثر این منبع های آزمایشگاهیی محدود کننده جریان دارن و یک پروتکشن برای قطع توو مواقع جریان بالا

دیدگاه

اگه جریان بکشه مشکلی بوجود می یاد؟؟
      اگه مثلا دو تا منبع های ما هر کدوم 3امپر باشن اگه جریان 2.5امپری رد بشه می سوزن تو این حالت؟
      به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

سلام
        نه بدون هیچ نگرانی مدارتو تست کن دوست من . حتی اگر جریان متقارن شما یکی هم نباشه مشکلی پیش نمیاد. شما یک سر مثبت و یک زمین(محل اتصال سر مثبت و منفی دو منبع) و یک سر منفی خواهی داشت از دید اون دو منبع فقط بارهایی روی خروجیشون هست و اتصال به این صورت یک روش پرکاربرده ،تا جایی که خیلی از منابع دوبل از همین تکنیک به صورت داخلی استفاده می کنن و کلیدی برای رفن به حالت ذوبل دارن که اگر فعال نباشه خوب مثل دوتا منبع جداگانه کار خودشونو انجام میدن و اگر فعال باشه با هم سری میشن و به اصطلاح دوبل کار میکنن. :rolleyes:
        موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X