اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای ساخت ترانس ها و سلف های منابع سوییچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای ساخت ترانس ها و سلف های منابع سوییچینگ

نوشته اصلی توسط meh_o
    بیشتر تجربه و اطلاعاتم تو زمینه سوئیچینگ ماشینه.حالا هر سوالی بود بپرسین بدونم که جواب میدم ، اگرم ندونم این فروم پر استاد ماشاا...
    واسه آیسی های مد کنترل جریان فیدبک گرفتن از خروجی لازمه؟ یا بطور ساده بگم گذاشتن بخش جبران ساز و ارور امپلیفایر تو این نوع کنترل کننده ها الزامیه؟
    تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
      واسه آیسی های مد کنترل جریان فیدبک گرفتن از خروجی لازمه؟ یا بطور ساده بگم گذاشتن بخش جبران ساز و ارور امپلیفایر تو این نوع کنترل کننده ها الزامیه؟
      فیدبک الزام و اساس هر مدار نیست، بلکه برای ثبات بیشر مدار و نظارت بر میزان گین به کار میره.من مدارهایی دیدم که بدون فیدبک کار بودن!(مدارهای تجاری نه تئوری!)
      البته هنوزم موندم که چطور بدون فیدبک همچین ثباتی دارن!!!

دیدگاه

سلام.من چند ساله دارم سوئیچینگ کار میکنم (البته فقط فلای بک) اول بگم که مد ولتاژ کار کردن (توان پایین) زیاد سود نداره مگه اینکه بری برایه کارهاتون قالب بزنید و .... خلاصه تولیدی بزنید و اینکه اول باید ببینید با این سوئیچینگ های ارزان چینی میارزه همچین کاری بکنید یا نه.یا اینکه سفارش خاص بگیرین که قیمتش فرق میکنه.(فکر کنم تو توانهای بالاتر بصرفه)
        من بیشتر درایور ال ای دی (میشه مد جریان) میزنم.باز اینم تو توانه پایین سوده بسیار کمی داره ولی تو توانهایه بالاتر سودش کم نیست.
        ولی خب خیلی با نوشتن نمیشه گفت که چطوری ترانس رو بپیچین باید ببینید تازه فقط دیدن هم کافی نیست.باید خودتون تجربه کنید.بعضی مواقع با فرمولها به یک اعدادی میرسم که در عمل(کمی نه زیاد)تغییرشون میدم چون احتمالا مشخصات هسته فریتی که دارم با اون مشخصاتی که تو نت پیدا کردم کمی فرق میکنه یا ...
        ولی خب نکاتی که مهمه اینکه که اگه سعی کنید سیمها رو لب به لبه قرقره نپیچید (مخصوصا در توانهایه بالاتر از 5 یا ده وات)بعد اون قسمت خالی رو با چسبه مخصوص پر کنید که گودی نشه
        منظم بپیچید یک جا دره نشه یک جا کوه..
        بین اولیه و ثانویه و بایاس و ... عایق کاری بشه با نواره مخصوص.
        فاصله هوایی خیلی مهمه نباید زیاد یا کم باشه.
        اندوکتانسه نشتی هم که واقعا خیلی خیلی مهمه کلا امان از اندوکتانسه نشتی
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
          سلام داداش من
          حرف شما کاملا درسته ولی برداشتتون از حرف هایی که خودتون گفتین صحیح نیست.
          گفتین تجربه!
          آیا این که من چیزیو تجربه کنم و نتیجه ی کار و زیر و بم کار رو به شما بگم اسمش تجربه است؟؟
          خیر!!!
          اگه منظور شما از تجربه اینه!!!که به این میگن علم و دانش!!!
          تجربه وقتی که مکتوب میشه و یا وقتی از زبان شخصی میشنویم به اون میگن دانش نه تجربه!!!
          تجربه وقتی تجربه است که من خودم با چشمام ببینم و یا با گوشم بشنوم و یا از نزدیک حسش کنم.به مشکل بر بخورم و هر چه دیرتر به راه حل مشکل پی ببرم تجربش ارزشمند تره.
          و همچنین اینکه اگه ما قرار باشه همه چیز رو خودمون تجربه کنیم که تو سطحی ترین مراحل میمونیم!!!
          پس باید از منبع عظیم تجربه دانشمندان و متفکران بزرگ (که همون دانش و علمه) استفاده کنیم و با یا علی شروع به کسب تجربه کنیم.

از همه دوستان بابت پست نا مربوط عذرخواهی میکنم.
          حالا دوست من از اولین مراحل شروع به کار سوئیچینگ هر سوالی داری بگو در خدمتم.(همه جوره تو زمینه سوئیچینگ سیستم صوتی اتومبیل در خدمتم)
          با سلام
          من نمیخواهم اینجا راجع به کلمات بحث کنم بقول شما دانش و علم بقول من تجربه هرچه میخواهید اسمش را بگذارید مشکل خود من شخصا اینستکه میخواهم یک لامپ مهتابی 20 وات را با یک باطری 6 یا 12 ولت روشن کنم (چراغ اضطراری) حال راهنمایی بفرمایید مثلا اگر از توپولوژی فلای بک یا پوش پول استفاده بکنیم بفرض فرکانس کار 50 کیلو هرتز ترانس سویچینگ آن را 1- چه ابعادی انتخاب کنیم 2- تعداد دورهای اولیه ، ثانویه و قطر سیمها چیست 3- فاصله هوایی هسته چقدر است 4- نحوه پیچیدن چگونه باشد که مدار کار کند؟ ترانس داغ نشود و به وز وز نیفتد
          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
            فیدبک الزام و اساس هر مدار نیست، بلکه برای ثبات بیشر مدار و نظارت بر میزان گین به کار میره.من مدارهایی دیدم که بدون فیدبک کار بودن!(مدارهای تجاری نه تئوری!)
            خیلی ممنون بابت پاسختون.
            تو کل انجمن گشتم ولی نشانی از محاسبات این قسمت فیدبک ندیدم :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
              اخه بدون فیدبک اون هم تو سویچینگ فکر نکنم بشه
              برا اینکه در صورت تغییرات ورودی ,برای اینکه توان خروجی ثابت بمونه جریان ورودی افزایش می یابه که قطعاتو می سوزونه فیدبک جلوی این کارو می گیره
              شمل مطمئنید که فید بک نداشت؟؟؟
              به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar
                با سلام
                من نمیخواهم اینجا راجع به کلمات بحث کنم بقول شما دانش و علم بقول من تجربه هرچه میخواهید اسمش را بگذارید مشکل خود من شخصا اینستکه میخواهم یک لامپ مهتابی 20 وات را با یک باطری 6 یا 12 ولت روشن کنم (چراغ اضطراری) حال راهنمایی بفرمایید مثلا اگر از توپولوژی فلای بک یا پوش پول استفاده بکنیم بفرض فرکانس کار 50 کیلو هرتز ترانس سویچینگ آن را 1- چه ابعادی انتخاب کنیم 2- تعداد دورهای اولیه ، ثانویه و قطر سیمها چیست 3- فاصله هوایی هسته چقدر است 4- نحوه پیچیدن چگونه باشد که مدار کار کند؟ ترانس داغ نشود و به وز وز نیفتد
                با تشکر
                سلام
                عزیز من بیشتر پوش پول کار کردم چون توان بالاتر مد نظرم بود.پس قبل از هر چیز باید بدونید که بهترین حالت استفاده از فلای بک تو توان های پایینه و پوش پول توان های بالا (بالای 50 وات اگه اشتباه نکنم).
                حالا ابتدا بفرمایید که
                1-میخواید همه جوره سوئیچینگ رو یاد بگیرید یا فقط قصد ساخت یکی دو مدارو دارید؟
                2-چه تجهیزاتی دارید؟(اوسکوپ؟)
                3-تجربتون تو زمینه الکترونیک؟
                4-علاقتون بیشتر تو مدارات افزاینده است؟(UPS و سیستم صوتی اتومبیل؟)یعنی تبدیل 12 به X ؟

دیدگاه

با سلام
                  1- من فقط قصد ساختن چند مدار دارم نمیخواهم حرفه ای وارد سویچینگ شوم
                  2- اسکوپ ندارم ولی مولتی متر دارم که فرکانس و خازن را هم اندازه میگیره
                  3-در زمینه الکترونیک هم تجربه ام متوسط است یعنی میتوانم مدار ببندم و عیب یابی کنم
                  4- علاقه من بیشتر تو مدار افزاینده هست همانطور که در پست قبلی گفتم فعلا میخواهم مدار یک مهتابی اضطراری که با 6 یا 12 ولت راه اندازی میشه بسازم
                  با تشکر

دیدگاه

سلام
                    برای کار باسوییچینگ داشتن اسکوپ لازمه.
                    برای اینکه مشکلات اندوکتانس نشتی رو نداشته باشید بهتره از فوروارد استفاده کنید.
                    مداراتی که تو خروجی فیدبک ندارن از ولتاژ Aux(اگزیلاری) فیدبک میگیرند.
                    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                      سلام
                      برای کار باسوییچینگ داشتن اسکوپ لازمه.
                      برای اینکه مشکلات اندوکتانس نشتی رو نداشته باشید بهتره از فوروارد استفاده کنید.
                      مداراتی که تو خروجی فیدبک ندارن از ولتاژ Aux(اگزیلاری) فیدبک میگیرند.
                      منظورتون از فیدبک از اگزیلاری همون سنس کردن جریانه؟

دیدگاه

سلام
                        نه.منظور فیدبک ولتاژه.مد جریانی فیدبک جریان داره.
                        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X