اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال درباره سوییچینگ 12 به دوبل 40 ولت برای آمپلی فایر ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال درباره سوییچینگ 12 به دوبل 40 ولت برای آمپلی فایر ماشین

نوشته اصلی توسط armanbarati
    مدار رو یا رو برد سوراخدار درست میکنم یا یه pcb کوچیک براش میسازم.فقط جواب سوال دومم رو ندادین.برای اولیه و ثانویه ترانس باید سیم ها رو موازی کنم؟چندتا سیم؟
    هم می تونید با یک رشته بپیچد و هم دو رشته که اگر از نظر فضا مشکل وجود داشت یک رشته هم جوابگوست.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
      سلام
      دوست عزیزبازم میگم شماهمون مدارجناب آروین وبسازمشکلیم داشتی درخدمتم درتاپیک مربوطش مطرح کنی مشکلت حل میشه.
      من مشکلم pcb اون مداره :angry:
      اگه بخوام ولتاژ مدار آقای ناصر رو تا 40 ولت زیاد کنم باید چیکار کنم؟؟؟افزایش تعداد دورهای ثانویه ترانس؟؟؟

دیدگاه

بله می تونید با تعداد دور کم و زیاد کنید ولتاژ خروجی رو

sigpic

دیدگاه

پس من همینو میسازم.اولیه دو تا سیم 0.7 موازی میکنم ثانویه هم هر طرف 35 دور یه سیم 0.7
          فعلا سرم شلوغه ولی میخوام pcb رو طراحی کنم

دیدگاه

آقا اولیه چند دور بزنم :biggrin:
            بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
              خیلی راحت
              هسته هم PQ3230 بزار سیمش هم سیم 0.7 بپیچ
              همون طور که تو شماتیک پیداست باید دو تا 7 دور بپیچین.
              یه سوال دیگه اگه من بخوام برای یکسو سازی از BYV29-500 استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟و این که پایه های ماسفت چجوریه؟دیتاشیتش رو دانلود کردم ولی آرایش پایه ها رو نداشت.

دیدگاه

دمت گرم آقا گیج میزدم ندیدم
                یه سوال فنی درباره این سوئیچینگو این جور جیزا
                ترانس این مدار با این اندازش چه جوری آخه اون همه توان رو انتقال میده
                بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

همون طور که تو شماتیک پیداست باید دو تا 7 دور بپیچین.
                  یه سوال دیگه اگه من بخوام برای یکسو سازی از BYV29-500 استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟و این که پایه های ماسفت چجوریه؟دیتاشیتش رو دانلود کردم ولی آرایش پایه ها رو نداشت.
                  پایه های ماسفت به این صورت هستند که اگر به سمت خودت بگیری این طور خونده میشه ( سورس - درین - گیت )
                  از دیود فسا موردنظر خودت هم می تونی استفاده کنی

sigpic

دیدگاه

طراحی pcb تقریبا تموم شده فقط تو ترانسش موندم.پروتیوس هیچ اطلاعاتی درباره هسته نداره.
                    فعلا تو pcb برای ترانس دو تا سوکت گذاشتم که هسته رو یه جایی کنار برد بگذارم و بعد سیم هاشو اون جا لحیم کنم مشکلی که نداره؟
                    یه سوال دیگه این که جامپر چه جوری باید بزنم؟
                    آی سی رو هم پروتیوس نداشت به جاش یه آیسی دیگه گذاشتم که pcb اش شبیه همون آیسی مداره.
                    این هم فایل pcb تا الان.اگه مشکلی داره بگین تا اصلاح کنم.
                    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...488d8c0e68c77a
                    خازن C1 در پست بالا برعکس است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa sh
                      دمت گرم آقا گیج میزدم ندیدم
                      یه سوال فنی درباره این سوئیچینگو این جور جیزا
                      ترانس این مدار با این اندازش چه جوری آخه اون همه توان رو انتقال میده
                      اندازه ترانس با مقدار فرکانس رابطه دارد هرچه فرکانس بالاتر باشد میزان حجم ترانس کوچکتر است
                      به عنوان مثال با یک هسته PQ3230 و فرکانس سوئیچینگ سیصد کیلو هرتز می توان تا 350 وات توان دریافت کرد ولی توان این هیته در فرکانس 50 هرتز حدود سی وات است.
                      و یا پاور کامپیوتر با یک هسته کوچک توان بالا در خروجی تحویل می دهد.

sigpic

دیدگاه

طراحی pcb تقریبا تموم شده فقط تو ترانسش موندم.پروتیوس هیچ اطلاعاتی درباره هسته نداره.
                        فعلا تو pcb برای ترانس دو تا سوکت گذاشتم که هسته رو یه جایی کنار برد بگذارم و بعد سیم هاشو اون جا لحیم کنم مشکلی که نداره؟
                        یه سوال دیگه این که جامپر چه جوری باید بزنم؟
                        آی سی رو هم پروتیوس نداشت به جاش یه آیسی دیگه گذاشتم که pcb اش شبیه همون آیسی مداره.
                        این هم فایل pcb تا الان.اگه مشکلی داره بگین تا اصلاح کنم.
                        http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...488d8c0e68c77a
                        سلام مدار رو بررسی کردم فقط سلف ها رو یادت رفته بود بزاری :surprised:
                        برای جامپر می تونی یه مقاومت در نقشه بزاری تا در محیط PCB ازش به عنوان جامپر استفاده کنی
                        بهتره مقدار سیم کشی تا ترانس کمتر باشه یعنی ترانس رو نزدیک به مدار بزاری
                        فقط مواظب باش شماره پایه های ای سی مثل همون 2153 باشه

sigpic

دیدگاه

تو پست قبلی خازن C1 رو برعکس زده بودم.
                          میگم نمیشه سلف رو قرار نداد؟پیچیدنش دردسره . اگه نمیشه بعدا باید دستی بذارمش.
                          pcb جدید رو 2 لایه گذاشتم بدم بیرون درست کنند.فکر کنم این بهتر باشه.البته این هم سلف نداره!
                          http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...b1d74e734c68da

دیدگاه

سلام نه حتما باید سلف در مدار قرار بگیره

sigpic

دیدگاه

خوب چجوری باید بپیچمش؟چند دور؟چه هسته ای؟چه سیمی؟

دیدگاه

خوب چجوری باید بپیچمش؟چند دور؟چه هسته ای؟چه سیمی؟
                                سلف 100 میکرو هانری 5 آمپر باید از بازار بخری
                                پیچیدنش سخت تر از خریدنشه :biggrin:

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X