اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه دوبل برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه دوبل برای آمپلی فایر

میشه دوبلش کرد ولی هر شاخه فقط 6 ولت میتونه داشته باشه که در نهایت به همون 12 ولت حده اکثر میتونی برسی
    در مورد امپرش هم بله اگه ترانس 4 امپر بتونه بده بعد از دوبل شدن رو هر شاخه ای میتونه 2 امپر بده

دیدگاه

مرسی تا اینجاش ولی میخاستم خروجی هردو -و+ 12 باشه

دیدگاه

[QUOTE=علی تحیری;693908]
        نوشته اصلی توسط hosein 1999 نمایش پست ها
        با سلام:
        اگر دوبل 12 ولت دی سی یا باتری را به ورودی دوبل ac بدهید هم بدون اشکال کار می کند، اما حدود کم تر از1ولت روی پل دیود افت می کند. اما در مورد وصل کردن دوبل دی سی به جای دوبل a.c. شما باید نقطه صفر دوبل دی سی یاباتری ها را به نقطه .gnd یا خط صفر وصل کنید. سر دیگر مثبت و منفی 12 ولت باتری را چه به بالا و چه به پائین وصل کنید فرقی نمی کند، چون برق از پل دیود می گذرد و در جهت صحیح خود در روی خازن قرار می گیرد.

نمیتونم دیود ها رو حذف کنم و به پایه مثبت و منفی خازن 12v DCبدم؟؟؟

دیدگاه

سلام اگه واسه منبع تغذیه 12 ولت دوبل از دو سری باتری لیتیوم آیون 12 ولت استفاده کنم،با چه روشی میشه این باتری ها رو همزمان شارژ کرد ؟منظورم اینه که با یه آداپتور12.6 ولت معمولی میشه این دو تا پک باتری رو همزمان شارژ کرد؟

دیدگاه

سلام ببخشید یه سوال من یه منبع تغذیه ازمایشگاهی دارم که قبلا با ترانس دوبل ۲۴ ولت ۱۰ امپر کار میکرد اما الان ترانسش در دسترس نیست میخواستم بپرسم من یه منبع تݝذیه دوبل *۲۴ ولت ۱۰ امپر سویچینگ برای امپلی فایر دارم میتونم اونو به جای ترانس به منبع تغذیه وصل کنم ؟ یعنی به جای ترانس دوبل AC به منبع تغذیه دوبل DC وصل کنم ؟

دیدگاه

سلام اقایون اساتید کسی به این سوال اخر جواب نمیده ؟ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یع منبع تغذیه داریم که در ورودی به ترانس ac احتیاج داره ایا میشه به جای ترانس از یه منبع تݝذیه dc با همون ولتاژ و جریان استفاده کردیا خیر ؟یعنی به جای ترانس ac دوبل ۲۵ ولت و ۱۰ امپر از یه منبع تݝذیه دوبل ۲۵ ولت و ۱۰ امپر dc استفاده کرد؟

دیدگاه

با سلام به شما دوست عزیز
                در جواب باید گفت ....اولا باید ببینیم که حداکثر ولتاژ ورودی مدار دوم چقدر است* اگر ولتاژ ۲۵ ولت AC ورودی اش باشد که ماکزیمم می شود تقریبا ۳۷ ولت می شود ......ایا مدار دوم رگولاتور دارد ..یا خیر ...حداقل ورودی رگولاتور چقدر است ....اگر رگولاتور باشد که ورودی اش از مثلا ۶ ولت تا ۳۵ ولت مجاز باشد.....شما می توانید بجای ولتاژ AC از
                ولتاژ dc استفاده کنید ......و مشکلی هم ندارد.....موفقیت شما آرزوی ماست.
                جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۶:۳۵ ۱۴۰۰/۰۳/۲۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X