اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد بوست 12--->200

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد بوست 12--->200

نوشته اصلی توسط bayatmbk
    این هم عکس مدار از لینک زیر بگیریدش

http://s6.uplod.ir/i/00440/e44ca5mx05j0.gif
    این مدار بوست هست و اگر می خواید ولتاژ بیشتری بگیرید مقدار سلف ال یک و خازن سی سه رو بیشتر کنید .
    و مقاومت 220 کیلو رو هم باید بیشتر کنید. مثلا بشه 230 کیلو یعنی یه ده کیلو باهاش سری کنید.
    البته با این مدار نمیشه توان متوسط و یا زیاد در خروجی دریافت کرد چون سلف اشباع میشه .
    حتما از سلف دمبلی یا بشکه ای استفاده کنید.

sigpic

دیدگاه

سلام من این نوع مدارت بوست رو برای توان 15 وات لازم داشتم انواع هسته بشکه ای و E هم امتحان کردم ولی چندان جالب نبود. .ولتاژ 12 رو میخواستم به 20 الی 300 ولت تبدیل کنم انواع فرکانس و هسته و فاصله هوایی و اندوکتانس رو امتحان کردم ولی وقتی به بهترین راندمانش میرسیدم تو خروجی افت ولتاژ داشتم مثلا از 300 میرسید به 240 ولت که زیاد جالب نبود :surprised: وقتی هم فاصله هوایی رو کمتر میکردم تو خروجی افت ولتاژ نداشتم ولی سلف و ماسفت به بخاری تبدیل میشدن و راندمان خیلی خیلی کم میشد :surprised: بعد رفتم سراغ بشکه ای باز هم همونطور بود و فرقی نداشتی یه بدی که این مدار بوست داره اینه که ماسفت با ولتاژ درین سورس بالا لازم داره که متاسفانه rdson بالایی دارن و تلفات زیاد میشه.این 555 که زیاد جالب نیست oo: یه پتانسیو متر برا 555 بزارید تا دیوتی سایکل رو دستی بتونید تنظیم کنید.تازه من با 34063 ساختم که فیدبک هم داشت ولی به درد نمیخورد چندان(البته برا توان پایین تر بدک نبود)
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

باتشکر از پاسخهای که دادید..مشکل اینجاست که من با این توپولوژیهای که دوستان گفتند مثل پوش پول آشنا نیستم و برای اینکه یک مدار خوب داشته باشم باید چیکار بکنم..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bayatmbk
          باتشکر از پاسخهای که دادید..مشکل اینجاست که من با این توپولوژیهای که دوستان گفتند مثل پوش پول آشنا نیستم و برای اینکه یک مدار خوب داشته باشم باید چیکار بکنم..
          مطالعه و تحقیق
          سوالی حین مطالعاتتون بود در خدمتیم
          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
            مطالعه و تحقیق
            سوالی حین مطالعاتتون بود در خدمتیم
            ممنون..به هر حال برای شروع مداری کتابی از کجا میشه شروع کرد چون منبع تغذیه چیزی راحت نیست..مدار من تبدیل 12 ولت به 300 ولت و حتی بالاتر با افت ولتاز کمتر میخوام کدام توپولوزی بهترین راندمان رو داره و چرا چون یکی از دوستان از توپولوزی پوش پول ایزوله حرف زده چرا این توپولوزی ...اگر هم مداری نمونه از این پوش پول ایزوله دارید لااقل بگذارید ببینیم این پوش پول ایزوله چی هست...تشکر از پاسخهایتان..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bayatmbk
              ممنون..به هر حال برای شروع مداری کتابی از کجا میشه شروع کرد چون منبع تغذیه چیزی راحت نیست..مدار من تبدیل 12 ولت به 300 ولت و حتی بالاتر با افت ولتاز کمتر میخوام کدام توپولوزی بهترین راندمان رو داره و چرا چون یکی از دوستان از توپولوزی پوش پول ایزوله حرف زده چرا این توپولوزی ...اگر هم مداری نمونه از این پوش پول ایزوله دارید لااقل بگذارید ببینیم این پوش پول ایزوله چی هست...تشکر از پاسخهایتان..
              پوشپول بیشتر در مدارهای توان بالایی که ولتاژ ورودی پایینی دارن مورد استفاده قرار میگیره. تو این توپولوژی ولتاژ تحمل سوییچ باید حداقل دو برابر ولتاژ ورودی باشه. به همین دلیله که بیشتر در مواری که ولتاژ ورودی پایین باشه استفاده میکنن. 12*2 میشه 24. که زیاد نیست. همچنین در مقایسه با مواردی همچون هالف بریدج و فولبریدم مزایایی داره که میگم. توپولوژی هالف بریدج به دلیل نصف کردن ولتاژ ورودی بر روی ترانس مورد مناسبی برای جایی که ولتاژ ورودی پایینه نیست. چون با نصف شدن ولتاژ جریان باید دو برابر باشه. در این موارد به دلیل ولتاژ پایین غالبا جریان ورودی زیاده پس هالف بریدج مناسب نیست.
              فولبریدج بیشتر در ولتاژ های ورودی بالا کاربرد داره. به دو دلیل در این مورد پیشنهاد نمیشه. این توپولوژی به دلیل اینکه جریان عبوری از ترانس باید از دو سوییچ عبور بکنه تلفات نیمه هادی دو برابر میشه. و چون جریان غالبا در مدارهای ولتاژ ورودی بالاس این تلفات قابل توجه میشه. همچنین سوییچهای هایساید (high side) این توپولوژی نیاز به راهاندازی دارن که مثل پوشپول ساده نیست.
              پوسپول یک توچولوژی که از نظر القای ترانس دقیقا مشابه فولبریدجه ولی دو مزیت بالا رو نسبت به هالف بریدج داره. فقط در ولتاژ های بالای ورودی فولبریدج بهتره.

متافانه نه کتابی دارم که معرفی بکنم نه عکسی. با جستجوی کوچکی در گوگل میتونید مدارهای توپولوژی هایی که نام بردم رو ببینید.
              half bridge
              full bridge
              pushpull
              حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
              به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X