اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل باlm2576-FIX

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل باlm2576-FIX

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
    یه سوال دیگه حداکثر افت ولتاز رو 2576چقدره؟؟یعنی اگه 35ولت بهش بدیم چند ولت می تونیم ازش بگیریم!!!
    معمولا دو تا سه ولت کمتر از ورودی
    البته بستگی به خازن ورودی و مقدار ریپل ورودی هم داره

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
      معمولا دو تا سه ولت کمتر از ورودی
      البته بستگی به خازن ورودی و مقدار ریپل ورودی هم داره
      یعنی هر چه خازن بیشتر باشه و ریپل کم تر می تونم ولتاز بیشتری بگیرم؟؟
      به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

یه عکس از مداری که بستی بزار

دیدگاه

یعنی هر چه خازن بیشتر باشه و ریپل کم تر می ت.نم ولتاز بیشترب بگیرم؟؟
          بله این طبیعیه که هر چقدر ریپل کمتر باشه سطح ولتاژ بالاتر میره
          اما اختلاف بین ورودی و خروجی همواره وجئد دارد اما فقط حدود دو تا سه ولت است.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            یه عکس از مداری که بستی بزار
            سلام
            الان مدارو نبستم فعلا دارم تجربیات دوستان رو جمع اوری می کنم تا یه 2576بدون مشکل درست کنم

TABRIZ

دیدگاه

بعضی وقتا توی عکس اشکالاتی معلوم میشه که با 100 جور تست و سفارش معلوم نمیشه

دیدگاه

چشم فردا پس فردا پی سی بی ای که می خوام درستش کنم رو می یزارم براتون

TABRIZ

دیدگاه

سلام
                  شرمنده دوباره سوال می پرسم اما تو دیتا شیت 2576پایه یon/offرو ازاد گذاشته در حالی که تو شماتیکش زمین کرده می شه توضیح بدین چرا اینطوریه؟؟

TABRIZ

دیدگاه

سلام
                    شرمنده دوباره سوال می پرسم اما تو دیتا شیت 2576پایه یon/offرو ازاد گذاشته در حالی که تو شماتیکش زمین کرده می شه توضیح بدین چرا اینطوریه؟؟
                    اون پایه رو اگر زمین کنید ای سی روشن میشه و اگر زمین نکنید (دقیق یادم نیست شناور میشه یا یک میشه) خاموش میشه.
                    در عمل باید به زمین متصل بشه مگر اینکه بخواید مدار باک رو خاموش روشن کنید.
                    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

دوصفحه رفتیم جلو اما هنوز من که اخر نفهمیدم.چکار کنم!!!
                      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                        سر راه فیدبک اپمپ میزاری و به یه پایه اپمپ ولتاژ تابت میدی و پایه دیگه فیدبکب که از خروجی میاد و نوک اپمپو میدی به فیدبک ایسی اینجوری تنظیم فیدبک اتوماتیک میشه و ولتاژ ثایت میمونه
                        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                        مخترع برتر شمال غرب سال 96
                        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                          شما برو یه هسته توروییدی پودر آهن بخر .فریت نخریا . چون هسته به شکل دایره هست یه اندازه ای بخر که مثلاً قطر دایره 2 سانت باشه.اگه میخوای جریان 3 امپر عبور بدین سیم لاکی با قطر 0.9mm
                          اگه جریان بیش تر از 2 آمپر عبور نمیدین سیم لاکی با قطر 0.7mm
                          اگه هم بیش تر 1 آمپر عبور نمیدین سیم لاکی با قطر 0.5mm
                          اگر هسته ی شما قطرش 2 سانت باشه فکر کنم 2 متر سیم کافی باشه برای پر کردنش ولی شما 3 متر بخر که یه دفعه کم نیاد.

حالا سیمی که خریدین و می پیچونین دور هسته توروییدی.اگر توی خونه سلف متر داشته باشین که چه بهتر و اون قدر بپبچین که اندازه ی سلف بشه حدود 100 میکرو اگه هم سلف متر نداشتین اون قدر دور هسته بپیپچین که هسته پر بشه.نیازی هم نیست که سلف خروجی 100 میکرو باشه.

مقاومت درونی سری این سلف حدود 0.1 اهمه یا کمتره.یه نکته ای که هست اینه که اگر شما توی مدارتون حداکثر 1 آمپر دارین ودر نتیجه سیم 0.5mm کافی هست ولی اگه شما سیم 0.7mm بخرین باعث میشه که مقاومت درونی سری سلف شما کمتر بشه و مثلاً بشه 0.07 اهم و در نتیجه افت ولتاژ کمتری خواهید داشت.البته نه این که برین و سیم لاکی 2mm بخرین چون این طوری هسته زود پر میشه و اندازه ی سلف شما ممکنه کم بشه و اصلاً به 50 میکرو هم نرسه.این که مقاومت درونی سری سلف کم شد به خاطر زیاد کردن سطح مقطع سیم بود که باعث میشه مقاومت بیاد پایین.

نکته دیگه به نظرم اینه که شما فیدبک رو دقیقاً از همون جایی که بار به مدارتون وصل میشه بگیرین چون ممکنه توی مدار شما مسیر خروجی از سر خازن تا مجل بار نسبتاً طولانی باشه و خود مسیر مسی هم مقاومت داره بخصوص اگه عرضش رو کم گرفته باشین و در نتیجه افت ولتاژ ایجاد میشه و ولتاژ سر خازن بیش تر از ولتاژ محل بار خواهد بود .این به شرطی بود که مسیر خازن تا بار طولانی باشه.

واقعاً این که آقا ناصر میگن آیسی اصل خیلی بهتره راسته.چون من قبلاً دو تا 2576 داشتم افت ولتاژشون خیلی کم بود .ولی الآن چند تا تقلبی خریدم ، معرکه ، ارزون ولی افت ولتاژ دارن تا حدی. این مدار نکته خاصی نداره ان شاالله که با استفاده از سلف تورویید مشکل حل بشه.

به این تاپیک هم نگاه کنید.مشکل این دوستمون آیسی تقلبی بود
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=68663.45

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                            سر راه فیدبک اپمپ میزاری و به یه پایه اپمپ ولتاژ تابت میدی و پایه دیگه فیدبکب که از خروجی میاد و نوک اپمپو میدی به فیدبک ایسی اینجوری تنظیم فیدبک اتوماتیک میشه و ولتاژ ثایت میمونه
                            شما این روشو امتحان کردی؟
                            راستش من دارم برای پروژه ارم کار میکنم .جا ندارم که بخوام قطعات اضاف کنم.
                            نوشته اصلی توسط E.N
                            شما برو یه هسته توروییدی پودر آهن بخر .فریت نخریا . چون هسته به شکل دایره هست یه اندازه ای بخر که مثلاً قطر دایره 2 سانت باشه.اگه میخوای جریان 3 امپر عبور بدین سیم لاکی با قطر 0.9mm
                            اگه جریان بیش تر از 2 آمپر عبور نمیدین سیم لاکی با قطر 0.7mm
                            اگه هم بیش تر 1 آمپر عبور نمیدین سیم لاکی با قطر 0.5mm
                            اگر هسته ی شما قطرش 2 سانت باشه فکر کنم 2 متر سیم کافی باشه برای پر کردنش ولی شما 3 متر بخر که یه دفعه کم نیاد.

حالا سیمی که خریدین و می پیچونین دور هسته توروییدی.اگر توی خونه سلف متر داشته باشین که چه بهتر و اون قدر بپبچین که اندازه ی سلف بشه حدود 100 میکرو اگه هم سلف متر نداشتین اون قدر دور هسته بپیپچین که هسته پر بشه.نیازی هم نیست که سلف خروجی 100 میکرو باشه.

مقاومت درونی سری این سلف حدود 0.1 اهمه یا کمتره.یه نکته ای که هست اینه که اگر شما توی مدارتون حداکثر 1 آمپر دارین ودر نتیجه سیم 0.5mm کافی هست ولی اگه شما سیم 0.7mm بخرین باعث میشه که مقاومت درونی سری سلف شما کمتر بشه و مثلاً بشه 0.07 اهم و در نتیجه افت ولتاژ کمتری خواهید داشت.البته نه این که برین و سیم لاکی 2mm بخرین چون این طوری هسته زود پر میشه و اندازه ی سلف شما ممکنه کم بشه و اصلاً به 50 میکرو هم نرسه.این که مقاومت درونی سری سلف کم شد به خاطر زیاد کردن سطح مقطع سیم بود که باعث میشه مقاومت بیاد پایین.

نکته دیگه به نظرم اینه که شما فیدبک رو دقیقاً از همون جایی که بار به مدارتون وصل میشه بگیرین چون ممکنه توی مدار شما مسیر خروجی از سر خازن تا مجل بار نسبتاً طولانی باشه و خود مسیر مسی هم مقاومت داره بخصوص اگه عرضش رو کم گرفته باشین و در نتیجه افت ولتاژ ایجاد میشه و ولتاژ سر خازن بیش تر از ولتاژ محل بار خواهد بود .این به شرطی بود که مسیر خازن تا بار طولانی باشه.

واقعاً این که آقا ناصر میگن آیسی اصل خیلی بهتره راسته.چون من قبلاً دو تا 2576 داشتم افت ولتاژشون خیلی کم بود .ولی الآن چند تا تقلبی خریدم ، معرکه ، ارزون ولی افت ولتاژ دارن تا حدی. این مدار نکته خاصی نداره ان شاالله که با استفاده از سلف تورویید مشکل حل بشه.

به این تاپیک هم نگاه کنید.مشکل این دوستمون آیسی تقلبی بود
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=68663.45
                            شما خودتون این روشو تست کردید؟
                            راستش تو همین دوصفحه رو ببینید یکی قویا میگه سلف بشکه ای خوبه یکی میگه تروییدی.مام موندیم چکار کنیم

یکی میگه پی سی بی

دوستان یک امپر هم بده با همین قطعاتی که دارم.فعلا بستمه
                            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                              شما این روشو امتحان کردی؟
                              راستش من دارم برای پروژه ارم کار میکنم .جا ندارم که بخوام قطعات اضاف کنم.شما خودتون این روشو تست کردید؟
                              راستش تو همین دوصفحه رو ببینید یکی قویا میگه سلف بشکه ای خوبه یکی میگه تروییدی.مام موندیم چکار کنیم

یکی میگه پی سی بی

دوستان یک امپر هم بده با همین قطعاتی که دارم.فعلا بستمه
                              ببین پی سی بی خیلی مهمه سلفم خیلی مهمه و کلی چیزا که خیلی مهمه و برای اینکه این ایسی درست کار کنه باید همهشونو رعایت کنی! وقتی افت ولتاژ داری میتونی تحت بار پتاسیومترو خودت زیاد کنی و ولتاژ درست شه ولی وقتی بارو جدا کنی ولتاژ زیاد میشه و باید باز پتاسیومترو کم کنی, خوب حالا چیزی که به ذهنمون میرسه اینه که ای کاش یه چیزی بود این پتاسیومترو تو مدار خودش کمو زیاد میکرد و ولتاژو ثابت نگه میداشت!یعنی حتی وقتی شما اون نکات مهمو رعایت نکردی و افت داری بازم میتونی با تغییر پتاسیومتر ولتاژو جبران کنی و اگه چیزی داشته باشی که به جای تو پتاسیومترو کم و زیاد کنه تا ولتاژ ثابت بمونه کار تمومه
                              فک میکنم این تاپیک خیلی بهت کمک کنه به نتیجه هم رسید و مداراشم گذاشتم
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90214.0
                              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                              مخترع برتر شمال غرب سال 96
                              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                                ببین پی سی بی خیلی مهمه سلفم خیلی مهمه و کلی چیزا که خیلی مهمه و برای اینکه این ایسی درست کار کنه باید همهشونو رعایت کنی! وقتی افت ولتاژ داری میتونی تحت بار پتاسیومترو خودت زیاد کنی و ولتاژ درست شه ولی وقتی بارو جدا کنی ولتاژ زیاد میشه و باید باز پتاسیومترو کم کنی, خوب حالا چیزی که به ذهنمون میرسه اینه که ای کاش یه چیزی بود این پتاسیومترو تو مدار خودش کمو زیاد میکرد و ولتاژو ثابت نگه میداشت!یعنی حتی وقتی شما اون نکات مهمو رعایت نکردی و افت داری بازم میتونی با تغییر پتاسیومتر ولتاژو جبران کنی و اگه چیزی داشته باشی که به جای تو پتاسیومترو کم و زیاد کنه تا ولتاژ ثابت بمونه کار تمومه
                                فک میکنم این تاپیک خیلی بهت کمک کنه به نتیجه هم رسید و مداراشم گذاشتم
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90214.0
                                پی سی بی رو که میخونم نکاتشو اما سلف هنوز به نتیجه قطعی نرسیدم.
                                اون تاپیک روهم خوندم. اما من برای مدل فیکس میخوام پس پتانسیومتر نداریم.
                                میخوام رگولاتور برای ارم باشه،نه اینکه بیام یه میکرو بزارم تازه ولتاژ خود اینو درست کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X