سلام
این مدار رو که دوستان گذاشتن من چند وقت پیش واسه خودم ساختم و دوتا ماسفت irfp 150 استفاده کردم و باهاش سه تا لامپ 100 وات رشته ای روشن کردم
اینم فایل پروتیوس
http://uplod.ir/wal0vvd84ltp/12_to_220v.pdsprj.htm
البته با این مدار نباید تلویزیون و.. روشن کرد،بخاطرموج خروجیش که مربعی هست و خودتون که میدونید دیگه..
مشکلی برای تلویزیون پیش نمیاد فقط مقدار کمی نویز در صدا بوجود میارد...........
اینا ترانس هستند اگر از اینا استفاده کنید تلفات بسار بالا هست و جواب نمیده فقط هسته فریت EE استفاده کنید
توصیه میکنم یه پاور بردارید ترجیحا سوخته ترانس وست و بردارید از اون استفاده کنید میتونید دیتا شیت با استفاده از شماره هاش تو نت ببینید :applause: :applause:
سلام
این مدار هایی که شما می خواهید بسازید بازدهی کم داره و اصلا صنعتی نیست
من مدل 1000w چینی این مدار رو دیدم
ترانسش رو باز کردم سیم پیچ اولیه اون فقط دو دور پیچیده شده
بجای ترانزیستور از ماسفت استفاده کرده که شمارش رو خط زدن فکر می کنم irf3205 باشه
دو تا اوسیلاتور داره یکی برای نوسان ساز اولیه و دومی براه تبدیل برق یکسو شده خازن به برق 50 هرتز سینوسی (آی سی هر دو نوسانساز tl494 است اما برای 50 هرتز خیلی پیشرفته هس)
سلام
این مدار هایی که شما می خواهید بسازید بازدهی کم داره و اصلا صنعتی نیست
من مدل 1000w چینی این مدار رو دیدم
ترانسش رو باز کردم سیم پیچ اولیه اون فقط دو دور پیچیده شده
بجای ترانزیستور از ماسفت استفاده کرده که شمارش رو خط زدن فکر می کنم irf3205 باشه
دو تا اوسیلاتور داره یکی برای نوسان ساز اولیه و دومی براه تبدیل برق یکسو شده خازن به برق 50 هرتز سینوسی (آی سی هر دو نوسانساز tl494 است اما برای 50 هرتز خیلی پیشرفته هس)
از این منبعی که گذاشتین میشه برای شازژر گوشی یا تبلت یا لب تاب استفاده کرد یا فقط برای لامپ رشته ای یا کم مصرف ترانسش دوبل 9 چند امپر توانش چقدره اطلاعاتی بذارید دربارش
دیدگاه