یه اینورتر ساده ساختم 12 به 220 ولتاژ خروجی 220 هست ولی وقتی یه بار وصل میکنی افت ولتاژ خیلی شدید ایجاد میشه در ضمن من از اپتو کوپلر استفاده نکردم استفاده کردن و نکردنش چه فرقی میکنه ؟ از uc3845 و ماسفت irf3205 

اطلاعیه

Collapse

No announcement yet.

کمک برای اینورتر 12 به 220

Collapse

X
- 

پاسخ : کمک برای اینورتر 12 به 220
با سلامیه اینورتر ساده ساختم 12 به 220 ولتاژ خروجی 220 هست ولی وقتی یه بار وصل میکنی افت ولتاژ خیلی شدید ایجاد میشه در ضمن من از اپتو کوپلر استفاده نکردم استفاده کردن و نکردنش چه فرقی میکنه ؟ از uc3845 و ماسفت irf3205
1-اول محدوده ی توانی رو مشخص کنید
2-این مدار که استفاده کردین دارای نقص های زیادیه
3-در این مدار از فیدبک جریان و فیدبک ولتاژ استفاده نشده
4-از توپولوژی فلای بک در توان کم تر از 150 وات استفاده میشه
5-در مدار از اسنابر استفاده نشده که در نهایت باعث بالا رفتن ولتاژ دو سر موسفت میشه و میسوزه
6-این متریال فریت تو بازار کم پیدا میشه چون مال EPCOS
7-کاربرد مدار رو بگید تا بیشتر بتونم راهنمایی کنم

دیدگاه
 - 

با سلام
بفرمایید من ساختم و ازش راضیم

توجه: خازن C2 بایستی 10nf بگذارید

در ضمن من قبلا برنامه ای جهت محاسبه دور ترانس و اندازه هسته و قرقره نوشتم که Help نسبتا کاملی هم دارد امیدوارم مفید باشد

دانلود فایل
http://s3.picofile.com/file/7920512040/Setup_Trans.rar.html
دیدگاه
 - 

سلام.من میخوام شروع کنم و این مدارتون رو ببندم.همین اول کار چه نکاتی لازمه رعایت کنم که به مشکلی نخورم؟راستی توان ماکزیمم این مدار چند واته؟ممنوننوشته اصلی توسط Shapour-Ardebilبا سلام
بفرمایید من ساختم و ازش راضیم

در ضمن من قبلا برنامه ای جهت محاسبه دور ترانس و اندازه هسته و قرقره نوشتم که Help نسبتا کاملی هم دارد امیدوارم مفید باشد

دانلود فایل
http://s3.picofile.com/file/7920512040/Setup_Trans.rar.htmlخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداجون،
هوای این دوستای ما رو داشته باش...
دیدگاه

دیدگاه