اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری لیتیوم پلیمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باتری لیتیوم پلیمر

سلام
    من یه باتری لیتیوم پلیمر 2500 میلی آمپر ساعت 12 ولت خریدم.
    فروشنده گفت 5-6 ساعت طول میکشه تا شارژ بشه!
    الان برای اولین بار زدمش به شارژر ولی توی 2 ساعت فول شارژ شده و چراغ شارژر سبز شده.
    بازم باید بذارم توی این حالت بمونه یا بکشمش؟ چون فروشنده می گفت وقتی توی شارژ باشه شارژر خودش قطع می کنه و چون دیگه شارژر انجام نمیشه تاثیری نداره بمونه؟
    اصلا فرمول مدت زمان شارژ چیه؟

پاسخ : باتری لیتیوم پلیمر

من یکی داشتم برای هلیکوپتر بود شب زدم به شارژ صبح زدم به هلی اصلا کار نکرد و باطری خراب شد.اگه شارژر حرفه ای خوب نداری اصلا تو شارش نزار بمونه.چند خریدیش؟

دیدگاه

سه تا سل و مدار روش 100 تومن
      شارژر هم 45 تومن
      یه نکته ی دیگه هم اینه کا شارژر داره سرد می شه و این یعنی دیگه الان که فول شده دیگه شارژ نمیکنه و با این تفاسیر همون حرف فروشنده درسته که می گفت اگه توی شارژ هم بمونه چون شارژر قطع کرده، هیچ تاثیری نداره!
      1- به نظر شما درسته؟

این باتری 2.5 آمپر رو میتونه توی 1 ساعت بده. پس با فرمول I=Q/t توش 9000 کولن بار هست!
      روش شارژر زده نیم آمپر! پس توی 2 ساعت و ربعی که توی شارژ بود طبق فرمول بالا باید 4050 کولن بار منتقل شده باشه و بیش تر از این ها زمان ببره ولی همین طور که گفتم چراغ فول شارژ روشن شده!!!!!
      2- به نظر شما این درسته یا محاسبات من غلطه؟

دیدگاه

با سلام به دوست عزیز
        اگه بخای این باتری را با جریان ثابت 0.5 امپر شارژ کنی طبق امپر ساعت باتری 5 ساعت طول میکشه از دشارژ کامل دوباره شارژ بشه
        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
        بانک اطلاعاتی سنسورها
        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

سلام احتمالا باتریتون کامل discharged نبوده که دو ساعت طول کشیده. چون معمولا باتری نو که میخری خودش مقداری شارژ داره. باتری های پلیمر هر چفدر بمونه تو شرایط انبارداری بمونن شارژی رو که داشتن از دست نمیدن(خیلی ناچیز
          )در غیر اینصورت یا باتریتون تقلبی یا شارژرتون بیشتر از نیم آمپره! :mrgreen:
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام
            این نوع باطری ها به شارژ شدن خیلی حساس هستند و اگر اصولی شارژ نشوند زود باد میکنند و خراب میشوند
            به اینجا برو http://www.r30.ir/forum-119.html کلی مطب در مورد باطری های لیپو (لیتیوم پلیمر) و شارژ اونا هست

دیدگاه

معمولا باتری 12 را با ولتاژ 13.5 و جریان شارژ را هم معمولا بین یک پنجم تا یک هفتم جریان باتری در نظر میگیرن با این شرایط یه امپر متر بزار ببین نیم امپر هست یا نه :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X