اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک برای ساخت مدار step down

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست کمک برای ساخت مدار step down

خواهش می کنم.
    در ساده ترین حالت میشه با یک ای سی 555 و یک درایور 2113 یه مدار باک درست کرد که ولتاژ رو کم و یا زیاد کرد.
    محاسبات باک در تاپیک آموزش سوئیچینگ موجوده.
    اگر می خواید کنترل ولتاژ و جریان داشته باشید باید از ای سی مثلا UC3842 استفاده کنید.
    البته باید از یک درایور های ساید مثل IR2110 و یا IR2113 هم استفاده کنید تا بتوانید سوئیچ را راه اندازی کنید و هم چنین این ای سی ها به تغذیه حدود 15 ولت نیاز دارند که باید به گونه ای مناسب تامین شود.

sigpic

دیدگاه

این ای سی رو استاد جبراییلی هم پیشنهاد داده بودند و منم مدار آقای خازما رو بستم وجواب گرفتم فقط من نمیدونم برای کار با این ای سی ها باید طراحی رو از کجا شروع کنم البته برای این مدار چون تاپیک مربوط به فلای بک رو هم خوندم ولی اون محاسباتش برای فلای بک ولی من برای باک میخوام مثل فرکانس کاری نوع هسته و محاسبات اون با توجه به جریان مورد نیاز و....
      هر کس بد ما به خلق گوید ما سینه از او نمی خراشیم
      ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

دیدگاه

اگه می خواید یاد بگیرید باید کل تاپیک آموزش سوئیچینگ رو بخونید.
        دیتاشیت ای سی ها نیز خیلی نکات آموزشی داره
        اما اگر هدف فقط ساخت یک مدار هست الان مدار کامل اونو ندارم اما می تونم راهنمایی کنم و یا حتی براتون بسازم.
        محاسبات باک رو کامل گفتم.
        محاسبات مدار 3842 نیز در تاپیک فلای بک با 3842 رو اقای B2 گزاشتن محاسباتش مثل همونه فقط باید مدارشو از اینترنت پیدا کنید و با یه جمع بندی کل مدار و محاسباتش به دست میاد.

sigpic

دیدگاه

با سلام با پیشنهاد شما دوست عزیز اون مدار و همچنین مدار آقای محمدشاهی با lm2575رو بستم و جواب گرفتم منتظر راهنمایی مجدد شما عزیز هستم
          سلام.مدارتون رو بذارید ببینیم چه کردید.
          بله هدفم یاد گرفتنه الانم روی برد بورد 3843 رو بستم وبهش تغذیه دادم ویه خازن 2.2نانو با یه مقاومت 10کیلو برای اسیلاتورش گذاشتم ولی تو خروجی پالسی ندارم
          پایه 3 رو به متصل کنید.

دیدگاه

به چی متصل کنم البته خودم با یه 10 اهم زمینش کردم و خروجی داد فکرم کنم دیوتیش رو بیشترین مقدار یعنی 95درصده البته اگه اشتباه نکنم

اضافه شده در تاریخ :
            اگه لطف کنید و یه شماتیک دستی بکشید تا من روش کار کنم و خودمم یه جورایی باهاش سر و کله بزنم برای شروع ممنون میشم مثلا همون مدار 12به 5 ولت 34063 رو. میخوام با این ای سی ببندم

دیدگاه

ببخشید منظورم زمین یا پایه 5 بود.
              دیوتی ماکزیممه تا وقتی به پایه 2 ولتاژ ندید.نقشه تست تو دیتا شیت خوبه.

دیدگاه

خیلی ممنون از جوابتون فقط میخواستم یه خواهش کنم که اگه ممکنه یه مدار باک با این ای سی شماتیکش رو بذارید فقط در حد تئوری تا من روش کار کنم هر چی هم تو اینترنت گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم هر وقت تونستید این کارو انجام بدید ممنون میشم

دیدگاه

خیلی ممنون از جوابتون
                  برای تشکر از دوستان در انجمن از کلید تشکر استفاده کنید هم راحت تره هم تعارفات اضافی حذف میشه

عکس زیر بوست هست با 3842.تا فردا ببین میتونی با تغییر بخش قدرت تبدیلش کنی به باک یانه.اگه نشد بگو خودم میگم بهت.البته این مد ولتاژه که میگم چ کنی بشه جریان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                    برای تشکر از دوستان در انجمن از کلید تشکر استفاده کنید هم راحت تره هم تعارفات اضافی حذف میشه

عکس زیر بوست هست با 3842.تا فردا ببین میتونی با تغییر بخش قدرت تبدیلش کنی به باک یانه.اگه نشد بگو خودم میگم بهت.البته این مد ولتاژه که میگم چ کنی بشه جریان.

به به اقای مهندس b2 چه خبرا؟ ترانس پیچ خریدین؟ لپ تاپ درست شد؟ اپولو هوا شد؟ مذاکرات به نتیجه رسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی از ادامه تاپیک شما و شروع مبحث ترانس خبری نشد........یه کلام اونجا بنویسین دیگه ادامه داده نمیشود...والسلام
                    تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

به به اقای مهندس b2 چه خبرا؟ ترانس پیچ خریدین؟ لپ تاپ درست شد؟ اپولو هوا شد؟ مذاکرات به نتیجه رسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی از ادامه تاپیک شما و شروع مبحث ترانس خبری نشد........یه کلام اونجا بنویسین دیگه ادامه داده نمیشود...والسلام
                      سلام جانم منم خوبم.چرا میزنی آقا؟! مدتیه درگیری شخصی و کاری زیاد دارم کمتر فرصت دارم انجمن بیام ولی به زودی زود ایشالا جبران میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                        سلام جانم منم خوبم.چرا میزنی آقا؟! مدتیه درگیری شخصی و کاری زیاد دارم کمتر فرصت دارم انجمن بیام ولی به زودی زود ایشالا جبران میکنم.
                        و ما همچنان مثل اینترنت اکسپلورر منتظر آن روز هستیم....منتظر.....منتطر.....loading.......loading ......
                        تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

با سلام خدمت مهندس گرامی اون مدار رو با کمی تغیرات در قسمت پاور رو برد برد بستم و جواب گرفتم

اضافه شده در تاریخ :
                          اگه لطف کنید چگونگی تبدیل اون به مد جریان رو هم بگید ممنون میشم

دیدگاه

برای تبدیل به مد جریان باید مقاومتهای R6 وR7 رو حذف کنید.و برای نمونه برداری از جریان هم میبایست از ترانس جریان استفاده کرد.مانند شکل زیر:

برای ساخت ترانس هم حدود 70 دور سیم 0.2 رو دور هستهEE16 بپیچید برای ثانویه و یه مقاومت حدود 10 اهم 1/4 وات با ثانویه موازی کنید.برای اولیه هم سیم اتصال کلکتور به ولتاژ مثبت رو یه دور داخل هسته بپیچید.بعد ثانویه رو با یه دیود1N4148یکسو کنید و با یه مقاومت 1کیلواهم به پایه 3 وصل کنید مانند عکس بالا.خارن داخل عکس هم 1نانو استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X