اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

MC34063 مبدل 12 به 5 ولت 1 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

MC34063 مبدل 12 به 5 ولت 1 آمپر

طبق دیتا شیت MC34063 باید بتونم 1 آمپر جریان رو بکشم ازش. اما طبق محاسبات نمیتونم 12 ولت 2 آمپر رو به 5 ولت 1 آمپر تبدیل کنم. ولتاژ رو با محاسبه R1 و R2 روی 5 فیکس میکنم اما امپر بیشتر از 500 میلی که میشه سلف داغ میکنه...
    میتونید مداری بزارید بتونم 2 یا حداقل 1 آمپر رو بکشم از این آیسی؟
    میخوام برای شارژ تبلت ازش استفاده کنم. برای دستیابی به بهترین فرکانس چه مداری رو پیشنهاد میدین؟

پاسخ : MC34063 مبدل 12 به 5 ولت 1 آمپر

نوشته اصلی توسط web_developer
    طبق دیتا شیت MC34063 باید بتونم 1 آمپر جریان رو بکشم ازش. اما طبق محاسبات نمیتونم 12 ولت 2 آمپر رو به 5 ولت 1 آمپر تبدیل کنم. ولتاژ رو با محاسبه R1 و R2 روی 5 فیکس میکنم اما امپر بیشتر از 500 میلی که میشه سلف داغ میکنه...
    میتونید مداری بزارید بتونم 2 یا حداقل 1 آمپر رو بکشم از این آیسی؟
    میخوام برای شارژ تبلت ازش استفاده کنم. برای دستیابی به بهترین فرکانس چه مداری رو پیشنهاد میدین؟
    بابا این 34063 کلا مصیبته!!
    از ایسی lm2576 استفاده کن 3 امپره ماژولشم تو سایت هست 6 تومنه
    اون داغ کردن سلفم احتمالا به خاطر اینه که سلفتون نمیتونه جریان بده یه سلف با امپر بیشتر بگیر ولی در کل این 2576 خوبه
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

بهترین فرکانس خروجی برای این آی سی چند هرتز هستش برای شارژر یه تبلت و چظور میتونم بهش برسم؟ و ماکسیمم چند آمپر میتونم ازش بکشم بدون هیچ قطعه اضافه ایی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط web_developer
        بهترین فرکانس خروجی برای این آی سی چند هرتز هستش برای شارژر یه تبلت و چظور میتونم بهش برسم؟ و ماکسیمم چند آمپر میتونم ازش بکشم بدون هیچ قطعه اضافه ایی؟
        اب پاکی رو بریزم رو دستت از این ایسی نمیتونی جواب بگیری!!درضمن ایسی اصل کار بکن پیدا کردی سلام منم بهش برسون
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام
          با این ای سی نمیشه 5 وات توان خروجی گرفت ولی با اضافه کردن موسفت IRF510 تا 3 آمپر جریان خروجی بگیرید
          این رو هم در نظر داشته باشید که تو رگولاتر BUCK با سوختن موسفت ولتاژ ورودی روی بار خروجی شما خواهد افتاد
          موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X