اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش سوئیچینگ به زبان ساده ( پرسش و پاسخ )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش سوئیچینگ به زبان ساده ( پرسش و پاسخ )

با سلام من این مدار رو تقریبا 4 سال پیش تست کردم و خیلی خوب هم جواب میده. توصیه من اینه که برای کنترل جریان خروجی از ترانس جریان در اولیه ترانس استفاده کنید تا نیازی به مقاومت وات بالا در خروجی و همینطور تلفات بالا رو این مقاومت نداشته باشید.
    همیشه ابرها میبارند انسانها عاشق ستاره ها میشوند, یادمان باشد چشمک ستاره ها گریه ابرها را از یادمان نبرد.

دیدگاه

آقا ناصر ما بیصبرانه منتظر اصل مطلب هستیم
      zvs و zcs
      کل قیافم سوال میشه اسم این دوتا لامصب میاد :biggrin:
      the life is a game
      if you want to win
      so just play and go to next level

دیدگاه

ناصر منتظر ادامه اموزشا هستیما کی میزاری بابا :-P
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام
          تو tl494واسه قسمت اوسیلاتور باید هر فرکانسی رو که واسه ترانس انتخاب کردیم واسه اوسیلاتور هم انتخاب کنبم؟؟؟؟ :read:
          در ضمن در باره ی پایه ی 3این ای سی هم می شه توضیح بدین که چطوری کار می کنه؟؟
          به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
            کنترل ولتاژ موفقیت آمیز بود. اولش اصلا عوض نمیشد . مجبور شدم مدار اصلی رو دستکاری کنم که درست بشه.
            سلام.
            واسه کنترل ولتاژ از کدوم مدار استفاده کردی ؟
            کجاشو دستکاری کردی ؟
            کنترل ولتاژ و فرکانس رو با هم داری تو مدارت ؟
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
              سلام.
              کجاشو دستکاری کردی ؟
              کنترل فرکانس؟؟؟؟؟ با تغییر فرکانس همه چی به هم میریزه ها؟؟؟؟؟ :eek: :eek:
              تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
                چرا ؟؟؟ چی بهم میرزه ؟؟؟
                مثلا یک هسته تو فرکانس 50 توان خروجیش 200 وات هست.اگه فرکانس رو روی 200 ببریم توان 4 برابر نمیشه ؟؟؟
                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
                  سلام
                  تو tl494واسه قسمت اوسیلاتور باید هر فرکانسی رو که واسه ترانس انتخاب کردیم واسه اوسیلاتور هم انتخاب کنبم؟؟؟؟ :read:
                  خب بهتره که اینطور باشه . چون محاسباتمون باید با هم بخونه.
                  اگه نباشه بسته به هسته دار که ازش توانی تو چه فرکانسی میکشیم.
                  پایه 3 رو هم اگه آزاد بزارین فرق نمیکنه.
                  پایه 3 برای اضافه کردن مقایسه کننده خارجیه(مثلا LM339)
                  نوشته اصلی توسط -LEON-
                  سلام.
                  کجاشو دستکاری کردی ؟
                  من یه سوییچینگ ماشین داشتم که مدارشو دستکاری کردم تا بشه ولتاژشو کنترل کرد
                  کنترل فرکانس که بستگی به خازن و مقاومت پایه های 5و6 داره
                  کنترل ولتاژ هم از طریق پایه ی 1 انجام میدم.
                  نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
                  بسته به مدار و کار زدن و .. داره . وگرنه به همین راحتی ها هم نیست که مدار بهم بخوره(منظورم مدار هالف با 494 بود)
                  مثلا تو یه مداری از خروجی یه انشعاب گرفت و داد به یه فیلتر میانگذر از 25 تا 60 کیلوهرتز خارج میشد مدار درایور رو از کار مینداخت.
                  همه چی بستگی به طراح داره که چطور از مدار استفاده کنه.
                  به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                  الکترونیک قدرت
                  الکترونیک آنالوگ
                  طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                  ---------------------BMCELEC@-------------------
                  ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                  ---------------www.bmc-elec.com--------------
                  ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام
                    اگر به صورت تک خروجی استفاده بکنید (فوروارد و ولایبک) فرکانسها با هم برابر و اگر به صورت دو خروجی( هالف بریدج. فول بریدج و پوشپول) استفاده بکنید فرکانس اسیلاتور دو برابر خروجی هستش.
                    پایه 3 خروجی ارور امپلی فایر ها هستش. اگر برای تغییر گین و اصلاح قطب و صفر و ... ازش استفاده نمیکنید یک خازن 220 نانو یا 100 نانو به همراه یک مقاومت 1 کیلو ازش به زمین بزنید.خروجی ارور امپلی فایر ها با دو تا دیود به هم متصل شده و اگر به حال خودش رهاش بکنید ممکنه نویز بگیره و کنترل مدار رو به هم بریزه. (این پایه فقط سورس میکنه و سینک نمیکنه. باید خودتون با یه مقاومت سینک بکنید)
                    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                      اگر به صورت تک خروجی استفاده بکنید (فوروارد و ولایبک) فرکانسها با هم برابر و اگر به صورت دو خروجی( هالف بریدج. فول بریدج و پوشپول) استفاده بکنید فرکانس اسیلاتور دو برابر خروجی هستش.
                      پایه 3 خروجی ارور امپلی فایر ها هستش. اگر برای تغییر گین و اصلاح قطب و صفر و ... ازش استفاده نمیکنید یک خازن 220 نانو یا 100 نانو به همراه یک مقاومت 1 کیلو ازش به زمین بزنید.خروجی ارور امپلی فایر ها با دو تا دیود به هم متصل شده و اگر به حال خودش رهاش بکنید ممکنه نویز بگیره و کنترل مدار رو به هم بریزه. (این پایه فقط سورس میکنه و سینک نمیکنه. باید خودتون با یه مقاومت سینک بکنید)
                      با سلام
                      خب یعنی اگه ترانس اصلی هاف بریدج 100khzباشه اسیلاتور رو 200کیلو انتخاب کنم!!فقط به خاطر این که از فیلیپ فلاپ رد می شه نصف می شه به خاطر همین؟؟
                      پایه ی 3هم بله ارور امپلی فایر هست یعنی اگه نخوام با یه مرجع دیگه همین طور که دوستمون گفتن 339مقایسه بشه باید به زمین بزنم :agree:
                      اما اگه بخوام مقایسه بشه با همون 339باید بهش وصل کنم درسته؟؟؟
                      ارور امپلی فایر کارش اینه که مثلا من بهش 5ولت دادم(فرضی) اگه خروجی من از این کم تر شد ارور امپلی فایر خروجی می ده درسته؟؟
                      به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

با سلام
                        خب یعنی اگه ترانس اصلی هاف بریدج 100khzباشه اسیلاتور رو 200کیلو انتخاب کنم!!فقط به خاطر این که از فیلیپ فلاپ رد می شه نصف می شه به خاطر همین؟؟
                        پایه ی 3هم بله ارور امپلی فایر هست یعنی اگه نخوام با یه مرجع دیگه همین طور که دوستمون گفتن 339مقایسه بشه باید به زمین بزنم :agree:
                        اما اگه بخوام مقایسه بشه با همون 339باید بهش وصل کنم درسته؟؟؟
                        ارور امپلی فایر کارش اینه که مثلا من بهش 5ولت دادم(فرضی) اگه خروجی من از این کم تر شد ارور امپلی فایر خروجی می ده درسته؟؟
                        بله. اگر به صورت دو خروجی استفاده بشه برای 100 کیلو در خروجی باید اسیلاتور 200 کیلو باشه. به دلبل عبور از فلیپ فلاپ.
                        نه زمین نه!!! اگر دو تا ارور امپلی فایر جواب کارتو نداد و بیشتر نیاز داشتی با اپ امپ (نه فقط 339. هر اپ امپی کار خودشو داره. ) درست کنی و خروجیشو به این بزنی. اگر از بیرون چیزی بهش نزدی هم زمینش نمیکنی. با اون خازن و مقاومتی که گفتم به زمین وصلش میکنی. بزنیش به زمین خروجی حداکثر دیوتی سایکل رو میده و پایین هم نمیاد.
                        ارور امپلی فایر هم اپ امپه. محدوده کنترلی ما هم تو 494 فک میکنم بین 0 تا 2.5 ولته. تحت هر شرایطی خروجی اپ امپ ارور امپلی فایر کم بشه دیوتی زیاد میشه و اگر ولتاژش زیاد بشه دیوتی سایکل کم میشه. تست کن. اگر به پایه 3 0 تا 2.5 ولت وتغیر بدی میبینی که دیوتی بین 0 تا 95 درصد تغییر میکنه. حالا شما با انواع تکنیک های مدار بستن با اپ امپ میتونی ندار ببندی. فقط باید دقت بکنی که طوری ببندی که فیدبکت منفی بشه. مثبت نشه. اگر میخوای از 5 ولت خودش استفاده بکنی میشه اینطور گفت. 5 رو میدی به ورودی منفی ارور امپلیفایر. خروجی رو با تقسیم مقاومتی میدی به پایه مثبت ارور امپلی فایر. وقتی خروجی کم بشه به قدری که ورودی مثبت بره زیر 5 ولت خروجی اپ امپ میشه صفر ولت. و دیوتی تا اخر زیاد میشه. و وقتی خروجی زیاد بشه طوری که مثبت اپ امپ بره بالای 5 ولت خروجی ارور امپلی فایر میره بالا و دیوتی کم میشه.
                        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

دوستان کسی میدونه چه طوری میتونم فیدبک یه منبع تغذیه رو محاسبه کنم؟ منظورم همون صفرها و قطبها هست و اصلاح فیدبک ارور آمپلی فایر.
                          همیشه ابرها میبارند انسانها عاشق ستاره ها میشوند, یادمان باشد چشمک ستاره ها گریه ابرها را از یادمان نبرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط beheshtiam
                            دوستان کسی میدونه چه طوری میتونم فیدبک یه منبع تغذیه رو محاسبه کنم؟ منظورم همون صفرها و قطبها هست و اصلاح فیدبک ارور آمپلی فایر.
                            در هر منبع تغذیه ای فیدبک سعی می کند تا مقدار نمونه برداری شده را با ولتاژ مرجع یکسان کند و با توجه به این اصل می توان تمام المان های فیدبک را محاسبه کرد.

sigpic

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز :biggrin:. بنده قصد دارم یه منبع متغیر سوییچینگ 3 الی 70 ولت 1 آمپر طراحی کنم. ترجیها در ولتاژ های پایین تر جریان بالاتر بتونم بکشم مثلا زیر 35 ولت 2 آمپر .و بین 35 تا 70 ولت 1 آمپر بگیرم. در واقع ماکزیمم توان خروجی 70 وات باشه. به نظر شما میتونم با استفاده از فلای بک اینکارو بکنم؟ میخوام از UC3842 و tl431 استفاده کنم :smile: مشکل خاصی نمیبینید؟ اگر امکان پذیر هست بفرمایید تا برم تو کارش :mrgreen: از این تاپیک میخوام برای محاسبات به جز هسته استفاده کنم
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76048.0
                              از پاسختون ممنونم :applause:
                              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                                سلام به دوستان عزیز :biggrin:. بنده قصد دارم یه منبع متغیر سوییچینگ 3 الی 70 ولت 1 آمپر طراحی کنم. ترجیها در ولتاژ های پایین تر جریان بالاتر بتونم بکشم مثلا زیر 35 ولت 2 آمپر .و بین 35 تا 70 ولت 1 آمپر بگیرم. در واقع ماکزیمم توان خروجی 70 وات باشه. به نظر شما میتونم با استفاده از فلای بک اینکارو بکنم؟ میخوام از UC3842 و tl431 استفاده کنم :smile: مشکل خاصی نمیبینید؟ اگر امکان پذیر هست بفرمایید تا برم تو کارش :mrgreen: از این تاپیک میخوام برای محاسبات به جز هسته استفاده کنم
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76048.0
                                از پاسختون ممنونم :applause:
                                سلام آقا محسن عزیز
                                بله میشه این کار رو کرد فقط باید جریان ماکزیمم رو مشخص کرد و مدار رو بر مبنای اون طراحی کرد.
                                بله تاپیک بسیار خوبیه
                                می تونید از نرم افزار PI EXPERT هم استفاده کنید.

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X