اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار سویچینگ نایاب ( ورودی : برق شهری ایران ، خروجی 36 ولت 5 آمپر )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار سویچینگ نایاب ( ورودی : برق شهری ایران ، خروجی 36 ولت 5 آمپر )

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
    نه بابا این به کار من نمیاد.

خیلی زیاده توانش :agree:
    اتفاقا توانش بالاتر باشه بهتره دیگه افت ولتاژ به هیچ عنوان نداری و فشار رو قطعات هم کمتره عمر مدار بیشتر میشه
    در ضمن این مدار خیلی ساده هست و کم خرج و اصلا چیز پیچیده ای نداره یه مدار خیلی ساده با توان خوب
    اینو بساز کارت راه بیوفته
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      اتفاقا توانش بالاتر باشه بهتره دیگه افت ولتاژ به هیچ عنوان نداری و فشار رو قطعات هم کمتره عمر مدار بیشتر میشه
      در ضمن این مدار خیلی ساده هست و کم خرج و اصلا چیز پیچیده ای نداره یه مدار خیلی ساده با توان خوب
      اینو بساز کارت راه بیوفته
      اگه هزینه اش زیاد نباشه درست می کنم.
      در ضمن 45 ولت دوبل نیست. 35 ولته .

خیلی خوب شد چون از 40 ولت کمتره می تونم با LM2576 به منبع تغذیه دوبل اجاستبل (adj) تبدیلش کنم. خیلی خوب میشه .

مدل HV این رگولاتور رو ندارم.

ولی فعلا درگیر ساخت LCR متر هستم و نمیتونم ترانس ها رو بی هوا بپیچم باید یه دونه داشته باشم.

تا بعد.
      [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
      درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
        اگه هزینه اش زیاد نباشه درست می کنم.
        در ضمن 45 ولت دوبل نیست. 35 ولته .

خیلی خوب شد چون از 40 ولت کمتره می تونم با LM2576 به منبع تغذیه دوبل اجاستبل (adj) تبدیلش کنم. خیلی خوب میشه .

مدل HV این رگولاتور رو ندارم.

ولی فعلا درگیر ساخت LCR متر هستم و نمیتونم ترانس ها رو بی هوا بپیچم باید یه دونه داشته باشم.

تا بعد.
        مشکلی نیست میتونی با کم کردن دور سیم پیچ ولتاژو کم کنی
        اگه تک 40 بخوای میشه تک 40 350 وات که حدود 8 امپر بهت میده
        نه کلا 20 تومن اینا میشه
        راستی lcr متر ساختی قابلیت ولت متر و امپرمترم بهش اضافه کن بزار اینجا من که شدیدا یه همچین چیزی نیاز دارم (البته اگه اشکالی نداشته باشه)
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
          مشکلی نیست میتونی با کم کردن دور سیم پیچ ولتاژو کم کنی
          اگه تک 40 بخوای میشه تک 40 350 وات که حدود 8 امپر بهت میده
          نه کلا 20 تومن اینا میشه
          راستی lcr متر ساختی قابلیت ولت متر و امپرمترم بهش اضافه کن بزار اینجا من که شدیدا یه همچین چیزی نیاز دارم (البته اگه اشکالی نداشته باشه)
          LCR متر رو از اینجا درست می کنم اگه خواستی برو یه نگاهی بنداز خیلی خوبه.
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84941.0
          [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
          درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

راستی تو که ولتاژ دوبل نمیخوای و 45 ولت کافیه برات میتونی تو اون مداری که گفتم از ترانس پاور استفاده کنی و دیگه مجبور به پیچیدن سلف نیستی تک 45 ولت بهت میده

ممنون از بابت لینک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X