اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل 5 ولت به 12ولت برای External Hard Disk

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مبدل 5 ولت به 12ولت برای External Hard Disk

نوشته اصلی توسط kohsarimog
    سلام به همگی ممنون که توجه کردید
    من چه کنم ؟
    میشه از USB خود کامپیوتر استفاده کنم واسه برقش یا نه ، ترانس بزارم یه 5 و یه 12 ازش بگیرم
    اگه ترانس بخوام بزارم چجور ترانسی با چه مشخصاتی بزارم ؟

:nerd:
    :nice:
    نه از یو اس بی نمیشه
    تنها راحت ترانسه باید ترانست 18 ولت باشه و با یه رگلاتور سویچینگ اصل تبدیلش کنی به 12 و بدی به هارد فک کنم 3 امپر مناسب باشه
    ببین تو الان یه ترانس میخوای که میشه حدود 30 تومن (چیزی که به دردت بخوره نه از این چینیا) بعد کلی یه عالمه بد بختی داری برای راه اندازی مثلا یه رگلاتور سویچینگ ساده مثل 2576 (که فعلا بعد از گذشت سالها مشکل و تاپیک زدن راه حلی برای ثابت نگه داشتن خروجیش کسی ارایه نداده ) این راه اندازی 2576 شاید 6 ماه وقتتو بگیره مطمعنم زیر 20 تومن برات تموم نمیشه چون قراری کلی مدار خراب کنی
    بعد یه مدار sata به usb یا ide به usb میخوای که کمش اون چیزی که من دیدم 40 خرجشه (البته چینیام هستن 25 الی 30 تومن ولی هادت زود میسوزه!)
    تا الان 90 تومن و 6 ماه بدبختی سر رگلاتور دقیق (این که میگم بد بختی چون حسابی سرم اومده میدونم!)
    من کارتو تحسین میکنم و خیلی دلم میخواد بیوفتی رو این پروژه و عملیش کنی و یه پروژه اماده بدی بیرون چون خودم یه هارد 160 بلا استفاده دارم و بدمک نمیاد یکی یه راه حل براش اراعه بده ولی به نظرت بهتر نیست این هاردو بفروشی و این 90 تومن رو هم بزاری روش یه هارد اکسترنال بخری؟حدودا 168 تومنه 500 گیگش usb3
    http://emalls.ir/%D9%85%D8%B4%D8%AE%...0-GB~id~124339
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام
      ممنون که جواب دادی
      نمیتونم از 7812 و 7805 استفاده کنم ؟
      اون تیکه که اطلاعات رو به پرت usb تبدیل میکنه رو داداشم واسم جور کرد اسمشو نمیدونم الان فقط برا برقش موندم ، یه پاور 12 فکر کنم 5A دارم ازین سوئیچینگ هاست 12 رو مستقیم میزنم 5 رو هم جدا با یه 7805 ازش بگیرم چطور
      بعد همه رو تو یه قاب قشنگ جاسازی کنم یه سیم برق 220 میشه با یه سیم usb که به کیس میخوره
      چطوره
      اگه ok بیفتم دنبالش ؟؟؟؟ :nerd:
      kohsarimog@gmail.com
      بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
      [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

سلام
        ممنون که جواب دادی
        نمیتونم از 7812 و 7805 استفاده کنم ؟
        اون تیکه که اطلاعات رو به پرت usb تبدیل میکنه رو داداشم واسم جور کرد اسمشو نمیدونم الان فقط برا برقش موندم ، یه پاور 12 فکر کنم 5A دارم ازین سوئیچینگ هاست 12 رو مستقیم میزنم 5 رو هم جدا با یه 7805 ازش بگیرم چطور
        بعد همه رو تو یه قاب قشنگ جاسازی کنم یه سیم برق 220 میشه با یه سیم usb که به کیس میخوره
        چطوره
        اگه ok بیفتم دنبالش ؟؟؟؟ :nerd:
        7805 برا چی؟
        اره سویچینگ میشه, 12 رو بده به هارد دیگه نیازیم به 7812 نداری
        اره طرح اوکیه
        فقط سویچینگ باید بدون نویزباشه! و الا برا هادت صرر داره و از طرفیم به خاطر تشعشعات هسته تویچینگ نباید زیاد به هارد نزدیک باشه
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

داداش زیاد ملطفت نشدم میشه بیشتر توضیح بدی
          مگه انرژی هسته ای دارم استفاده میکنم
          ترانس سیم پیچی نی که فرکانس تولید کنه
          پاور کامپیوتر هم سوئیچینگه دیگه فقط آمپرش بیشتره ، درسته ؟
          kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

سلام
            بابا برو یدونه برد وملحقاتشو بگیر وازاین کارای ابدوخیاری نکن اما به هرحال
            شما نیاز به یک افزاینده ولتازداری که بچه ها اسم ای سی شو گفتن.ترانس دیگه چیه oo: :biggrin:
            .....................

بچه ها من برا lm2576تاپیکم زدم .هرکی یه چیز گفت.
            کلا 4-5دونه قطعه داره وهرکی اومد یکیشو به عنوان عیب گفت
            جوانم داشتم میدیدم برای 5ولتی قیمت اصلشو 12000 تومن داده کپیشو 1300
            یه جا دیگه زده 4000تومن وکپیشو زده 1000

برا پکیج 220 هم یه مدل داره که قیمتش 1000تومنه.اما برا همین پکیچ جنس اصلیش قیمت نداره :sad:
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

داداش زیاد ملطفت نشدم میشه بیشتر توضیح بدی
              مگه انرژی هسته ای دارم استفاده میکنم
              ترانس سیم پیچی نی که فرکانس تولید کنه
              پاور کامپیوتر هم سوئیچینگه دیگه فقط آمپرش بیشتره ، درسته ؟
              بله فقط امپرش بیشتره و نویز و ریپلش خیلی کمه ولی ترانس داره توش
              میدان الکترو مغناطیسی با مجذور شعاع کاهش پیدا میکنه پاور کامپیوتر از هارد کمش 20 سانت فاصله داره ولی شما قراره سویچینگو بکنی ور دل هارد
              مگه شما نگفتی "پاور 12 فکر کنم 5A دارم ازین سوئیچینگ هاست" سویچینگ بدون سلف و ترانس که نمیشه داداش اصلا سویچینگ یعنی فرکانس و سلف
              مگه فقط انرژی هسته ای تشعشع داره؟!
              خلاصه عزیزه دل برادر اینا همهشون راهنمایین میتونی تجریبه کنی تا بهشون پی ببری

دیدگاه

سلام دادا فداتون که جواب من چیز ندون رو میدی
                سرانجام دل و زدم دریا جمع و جورش کردم
                پاور از هارد میتونه تا یک متر دورتر باشه فقط کنار هارد یه 7805 گذاشتم ، با یه هدسینگ اونم خیییییییییییییییییییلی داغ میکنه چه کنم 8705 تا چند آمپر جواب میده یهو نسوزه فاطههه هاردو بخونه
                چی بجاش بزارم که 12ولت 4.19 آمپر رو به 5 ولت با همون آمپر پاور تبدیل کنه چیز دیگه بهتر هست (فقط جا کم بگیره )؟ :nice:
                kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

پاور از هارد میتونه تا یک متر دورتر باشه فقط کنار هارد یه 7805 گذاشتم ، با یه هدسینگ اونم خیییییییییییییییییییلی داغ میکنه چه کنم 8705 تا چند آمپر جواب میده یهو نسوزه فاطههه هاردو بخونه
                  چی بجاش بزارم که 12ولت 4.19 آمپر رو به 5 ولت با همون آمپر پاور تبدیل کنه چیز دیگه بهتر هست (فقط جا کم بگیره )؟ :nice:
                  نه قربونت شما استادی وظیفهس
                  ببینم مگه هاردت با 5 ولت کار میکنه؟!!! مگه نگفتی 12 ولتیه؟ پس 5 ولت با اون امپرو برا چی میخوای؟
                  میتونی برا این جریان از 2 تا رگلاتور lm2576 استفاده کنی فقط مطمعن شو اصلشو میخری فک کنم یه 10 تومنی باشه اصلش
                  یا هم میتونی از 7805 مدل قابلمه ای 5 امپر استفاده کنی

دیدگاه

ohhhhhhمطمن باش7805ت خواهد سوخت!وبدی این ای سی لعنتی اینه وقتی میسوزه اتصال باز نمیشه واتصال کوتاه میشه.یعنی هرچی ورودی بدی همون(حالا شاید 1ولت کمتر)میزاره تو خروجی وتمام :byeهمچی رو داغون میکنه!
                    من خودم سر یه پروژه یه هفته گیر این بودم زده بود مگا8+ال سی دی رو داغون کرده بود.
                    این ای سی خیلی خیلی به ادم ضرر میزنه
                    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام برادران ممنون دوستان
                      نوشته اصلی توسط armin_gera
                      ببینم مگه هاردت با 5 ولت کار میکنه؟!!! مگه نگفتی 12 ولتیه؟ پس 5 ولت با اون امپرو برا چی میخوای؟
                      هارد یه 5 ولت لازم داره و یه 12 خوب پاوری رو که من گیر آوردم یه پاور 12 ولت 4.16 آمپر هست
                      12 ولت رو که مستقیم از پاور تامین میکنم ولی 5 ولت رو باید یک کاهنده خوب و مطمئن لازمه که هارد رو نسوزونه به قول برادر ah rad وقتی بسوزه اتصال کوتاه میشه
                      افزاینده دنگ و فنگش زیاده اما کاهنده آسونتره و قطعاتش کمتر ، فقط میخوام ارزون و خوب در بیاد
                      نه قربونت شما استادی وظیفهس
                      شما سروری
                      نه همچین هم از الکتورنیک سرمون نمیشه هرچی میگذره میفهمم که چیزی یلد نیستم
                      میتونی برا این جریان از 2 تا رگلاتور lm2576 استفاده کنی فقط مطمعن شو اصلشو میخری فک کنم یه 10 تومنی باشه اصلش
                      یا هم میتونی از 7805 مدل قابلمه ای 5 امپر استفاده کنی
                      اینا هم جا بیشتر میخان و هم گرونن
                      مقرون به صرفه تر چی هست
                      kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

سلام برادران ممنون دوستانهارد یه 5 ولت لازم داره و یه 12 خوب پاوری رو که من گیر آوردم یه پاور 12 ولت 4.16 آمپر هست
                        12 ولت رو که مستقیم از پاور تامین میکنم ولی 5 ولت رو باید یک کاهنده خوب و مطمئن لازمه که هارد رو نسوزونه به قول برادر ah rad وقتی بسوزه اتصال کوتاه میشه
                        افزاینده دنگ و فنگش زیاده اما کاهنده آسونتره و قطعاتش کمتر ، فقط میخوام ارزون و خوب در بیاد شما سروری
                        نه همچین هم از الکتورنیک سرمون نمیشه هرچی میگذره میفهمم که چیزی یلد نیستماینا هم جا بیشتر میخان و هم گرونن
                        مقرون به صرفه تر چی هست
                        بهترین کار اینه که یه سویچینگی بگیری که علاوه بر خروجی 12 خروجی 5 هم داشته باشه (اضافه کردن خروجی تو سویچینگ خیلی خیلی راحته برا سازندش)

lm2576 گزینه بعدی هست و 7805 هم که...
                        اون 5 ولت فک نکنم جریان زیادی بخوادا

دیدگاه

بهترین کار اینه که یه سویچینگی بگیری که علاوه بر خروجی 12 خروجی 5 هم داشته باشه (اضافه کردن خروجی تو سویچینگ خیلی خیلی راحته برا سازندش)

lm2576 گزینه بعدی هست و 7805 هم که...
                          اون 5 ولت فک نکنم جریان زیادی بخوادا
                          سلام برادر ممنون از راهنماییت داشتم تو وسایل قدیمیم دنبال یه چیز دیگه میگشتم که یک دفعه یه پاور سوئیچینگ 12ولت بایه 5ولت دار 2 آمپر یافتم و خدارو شکر کارم رو تا حالا راه انداخته
                          بازم ممنون از همتون
                          :nerd: :bye
                          kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X