پاسخ : سوییچینگ با هسته پاور کامپیوتر ( نسخه بازبینی شده )
نوشته اصلی توسط emparator
مهندس همون طورکه دوست عزیزمون آرمین خان گفتن این سوئیچینگ مختص ماشینه اگه واسه استفاده توخونه می خوای بایستی یه سوئیچینگ 220به45ولت روبسازی که دوستان ساختندمنتهابنده پی سی بی شوندارم درضمن اگه بخوای واسه ماشین بسازی این مدارخیلی به بارحساسه وزودی ولتاژافت می کنه خواستی یه مداردیگه دارم باهسته توروئیدیه تاپیک واسش بزنم لینکشم بزارم اونوبساز.
ممنون میشم.
ولی من مشکلم با پیدا نشدن هسته هستش.وگرنه با ساخت مدارات مختلف مشکلی ندارم. :angry: :angry:
نوشته اصلی توسط amir h.
power of ei33
25khz 75w
50khz 125w
100khz 179w
مدارای سویچینکی که تو انجمن هساتن اکثرا حوالی 50khz هستن و این یعنی با ee33 حد اکثر شما میتونی 125 وات بگیری!!
هسته رو باید هرجوری هست تهیه کنی با ee33 کار خاصی نمیشه کرد
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
شمایه سوئیچینگ 220به دوبل45بسازی کارت رامیوفته بعدنم خواستی ببندی روماشین یه سوئیچینگ واسش میسازی.
دوستان کسی مدارسوئیچینگ220به دوبل 45رونداره؟
سلام داداش چطوری ؟ اقا این تاپیک سویچینگ با هسته تیروییدی رو هر چه زودتر بزن استفاده کنیم
برا سویچینگ دوبل 45 ه مدار هست 350 واتی اون خوبه ولی لینک ندارم تو همین قسمت تغذیه باید بگردی پیدا کنی
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
سلام
ممنون عزیزخوبم شماخوبین؟
باشه یه تاپیک توانجمن تغذیه واسش میزنم فایلاشم قرارمیدم سیم پیچیشم یه قلقی داره تازه یادگرفتم البته ازبس هسته روبازوبسته کردم تابالاخره نتیجه داد.
خداروشکر که جواب دادا خیلی خوشحال شدم
بی صبرانه منتظرم تاپیکشو بزنی هر چه زودتر بزن تاپیکو
سلام این مدار تو هر ریل خروجیش چند ولت داره که خازن ها 200 ولت هستن؟
کل فروشگاه ها رو گشتم بالای 63 ولت پیدا نکردم؟
یه سوال دیگه هم اینکه جای 4700 میکرو اگه 10000 میکرو استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
سلام دوستان
من با هسته پاور نتونستم از این مدار جواب بگیرم.
دو عدد هسته از یه اینورتور 12 به 220 برداشتم اگه اونا رو جایگزین کنم خروجی 220 میده؟
چه قسمتی از هسته رو اندازه بگیرم که برام محاسبه کنید خودم هسته رو بپیچم؟
سلام دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه
من دو هسته از اینورتور 12 به 220 برداشتم و زدم روی این مدار، لین سمت راستی که نزدیک IC هستش حدود 70 ولت میده ولی لین سمت چپی 200 ولت به بالا. هردو هسته دقیقا عین هم هستن ولی برای تست جای دو هسته رو عوض کردم ولی فرقی نکرد بازم همون ولتاژ ها رو نشون میده. ماسفت ها رو هم با اهمتر که تست کردم همه یه مقدار رو نشون میدن و فکر میکنم سالم باشن. هیچکدوم هم داغ نمیکنن.
هسته ها فکر میکنم EE39 باشن
لطفا راهنمایی کنید
نوشته اصلی توسط kamyabpc
سلام دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه
من دو هسته از اینورتور 12 به 220 برداشتم و زدم روی این مدار، لین سمت راستی که نزدیک IC هستش حدود 70 ولت میده ولی لین سمت چپی 200 ولت به بالا. هردو هسته دقیقا عین هم هستن ولی برای تست جای دو هسته رو عوض کردم ولی فرقی نکرد بازم همون ولتاژ ها رو نشون میده. ماسفت ها رو هم با اهمتر که تست کردم همه یه مقدار رو نشون میدن و فکر میکنم سالم باشن. هیچکدوم هم داغ نمیکنن.
هسته ها فکر میکنم EE39 باشن
لطفا راهنمایی کنید
برادرمن اول ازهمه اینکه این مدارکلاطراحیش ایرادداره ونمی تونی ازش جواب بگیری.
ثانیاکی به شماگفته که میتونی ازهسته 12به 220جواب بگیری کلاازقیداین مداربیابیرون اگه بلدنیستی بده یکی واست بسازه هزینش کمترازین درمیاد.
موفق باشی.
برادرمن اول ازهمه اینکه این مدارکلاطراحیش ایرادداره ونمی تونی ازش جواب بگیری.
ثانیاکی به شماگفته که میتونی ازهسته 12به 220جواب بگیری کلاازقیداین مداربیابیرون اگه بلدنیستی بده یکی واست بسازه هزینش کمترازین درمیاد.
موفق باشی.
داداش شما که تو امضات نوشتی فروشی ولی چند بار پیام دادم ایمیل هم زدم تو تاپیک ها هم پرسیدم ولی جواب نمیدی.
لطفا قیمت رو برام بفرست
اینم تلگرامم @n3ghab
نوشته اصلی توسط kamyabpc
داداش شما که تو امضات نوشتی فروشی ولی چند بار پیام دادم ایمیل هم زدم تو تاپیک ها هم پرسیدم ولی جواب نمیدی.
لطفا قیمت رو برام بفرست
اینم تلگرامم @n3ghab
دیدگاه