اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودتون رو در انجمن منابع تغذیه این جا بیان کنین.

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودتون رو در انجمن منابع تغذیه این جا بیان کنین.

نه بابا ما عددی در برابر اساتید نیستیم منظور من از قورت دادن یه چیز دیگه بود وگر نه کار هر کسی نیست که سوچینگ رو قورت بده... منظور من همین مدار کوچیکه با tny260 بود.... آخه خیلی سادس..... اونو قورتش میدم وگر نه برای قسمت قدرتش از شما کمک میخوام که اون منو قورت نده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
      سید؟؟؟؟؟؟؟؟ ترانس پالس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ بجای ترانس اصلی؟؟ :eek: :eek: :eek:
      نه بابا مگه مغز .. خوردم oo:
      منظورم اینه که میشه از این ترانس یه جا دیگه استفاده کرد.
      مثلا به جای یه ترانس پالسی که 1:1 هست و 100 دور میشه از 14 دور استفاده کرد؟(البته فرض کنید جریانش کافیه)
      یا بالعکس؟
      __________________________________________________ _______________________________________________

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
      سلام به همه اساتید تغذیه
      من میخوام اولین تغذیه زیر رو ببندم
      [urlhttp://danyk.cz/impulz4_en.html[/url]
      به امید خدا این تغذیه یک uc3844 میشه برای درایو کردن ماسفت و igbt!!!!! یعنی من میخوام مدار زیر رو ببندم....
      http://danyk.cz/svar_en.html
      اما مرحله به مرحله...... آدمی هم نیستم که کم بیارم ولی از نظر مالی چرا فک کنم کم بیارم بخاطر همین فک کنم کل تابستون رو باید رو این مدار کار کنم.....
      خوب اولین سوالم این است که به جای زنر 180 ولتی دیگه چی میتونم بزارم؟؟؟؟؟ بعد اون قطعه ای که برای فیدبک هست 4n60 هست؟؟؟؟
      شما فرض کن 4n35 هست.
      فکر کنم بشه برای اون قسمت(منبع تغذیه 17 ولت ) یه تغذیه ی ترانسی ساخت (؟)
      صحبت کم آوردن نیست صحبت سره اینه که کار نکنه و یه وقت بزنی ریز ریزش کنی (همش تجربه میشه).
      در ضمن این یارو نمیدونم چطور با این پی سی بی ای که با لمینت میزنه و سولدر ماسک و مارکاژ میزنه چطور جواب میگیره!

به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
        نه بابا مگه مغز .. خوردم oo:
        منظورم اینه که میشه از این ترانس یه جا دیگه استفاده کرد.
        مثلا به جای یه ترانس پالسی که 1:1 هست و 100 دور میشه از 14 دور استفاده کرد؟(البته فرض کنید جریانش کافیه)
        یا بالعکس؟
        __________________________________________________ _______________________________________________
        شما فرض کن 4n35 هست.
        فکر کنم بشه برای اون قسمت(منبع تغذیه 17 ولت ) یه تغذیه ی ترانسی ساخت (؟)
        صحبت کم آوردن نیست صحبت سره اینه که کار نکنه و یه وقت بزنی ریز ریزش کنی (همش تجربه میشه).
        در ضمن این یارو نمیدونم چطور با این پی سی بی ای که با لمینت میزنه و سولدر ماسک و مارکاژ میزنه چطور جواب میگیره!
        داداش اول اینجارو یه نگاهی بنداز
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=93236.0
        بعدشم ترانس پالس واسه ایزوله کردن قسمت کنترلر با اون قسمت قدرت هست.....خلاصه بگم با...اگه تو صنعت میخای ماسفت رو راه بندازی حتما از ترانس پالس استفاده کن.........خلاص
        تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

سلام به دوستان
          آقا من یه اداپتور 12 ولت دارم حالا میخوام 3 تا ولتاژ 1.8 ، 3.3 و 5 ولت از این بیرون بکشم و رگلاتور هام هم AMS1117-1.8 , AMS1117-3.3 , L7805CD2T هست چی کارکنم به مشکل نخورم؟ همه هم SMD هستند و برای میکرو و ال سی دی و این جور چیزها قرار استفاده بشه!!!...

مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
            سلام به دوستان
            آقا من یه اداپتور 12 ولت دارم حالا میخوام 3 تا ولتاژ 1.8 ، 3.3 و 5 ولت از این بیرون بکشم و رگلاتور هام هم AMS1117-1.8 , AMS1117-3.3 , L7805CD2T هست چی کارکنم به مشکل نخورم؟ همه هم SMD هستند و برای میکرو و ال سی دی و این جور چیزها قرار استفاده بشه!!!...

مرسی
            نوع آداپتورت چیه؟(سوییچینگ یا خطی)
            اگه میشه یه عکی بزار تا راحت تر راهنماییت کنیم
            __________________________________________________ _____________________________

بهترین حالت برای آرایش رگلاتور ها برای اینکه تلفات کمتر بشه اینه که اول 5 ولت رو بزارین بعد 3.3 بعد 1.8
            البته جریانی رو که برا هر ولتاژ میخاید رو هم بگید.
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
              داداش اول اینجارو یه نگاهی بنداز
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=93236.0
              بعدشم ترانس پالس واسه ایزوله کردن قسمت کنترلر با اون قسمت قدرت هست.....خلاصه بگم با...اگه تو صنعت میخای ماسفت رو راه بندازی حتما از ترانس پالس استفاده کن.........خلاص
              سلام بر همه بخصوص دوست خوبم سعید
              البته نمی شه هرجایی از ترانس پالس استفاده کرد چون یکم هزینه می ره بالا
              شما می تونید از یه مدار توتم یا همون پوش پول ساده هم استفاده کنی و همون جواب رو یده
              البته اگه می خوای یه جایی بزاری که همیشگی باشه و ایزوله هم باشه بهتره از همین ترانس پالس استفاده کنی
              به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
                سلام بر همه بخصوص دوست خوبم سعید
                البته نمی شه هرجایی از ترانس پالس استفاده کرد چون یکم هزینه می ره بالا
                شما می تونید از یه مدار توتم یا همون پوش پول ساده هم استفاده کنی و همون جواب رو یده
                البته اگه می خوای یه جایی بزاری که همیشگی باشه و ایزوله هم باشه بهتره از همین ترانس پالس استفاده کنی
                سلام دوست گلم :bye
                در مورد توتم پل بله فرمایش شما صحیح هست...اما در طرف کنترلر دیگه....
                و مورد دوم که اقای حسینی توجه کنین ولتاژ گیت شما نسبت به سورس هست که اگه گیت نسبت به زمین باشه بله میتونین از درایور های نیمه هادی (ir21xx) استفاده کنین...ولی مثلا تو توپوبوژی هاف بریج یا فول بریج که بیشتر از دوتا سوئیچ هست یکی از سوئیچ ها ( تو هاف بریج) گیتش نسبت به زمینه که میتونه حتی مستقیم بدی به گیتش (البته اگه ایسی درایور داخلی ماسفت داشته باشه) ولی یکی از ماسفت ها اگه گیتش نسبت به زمین نباشه نمیدونی ولتاژ گیت سورس چقدره اگه بدون ترانس پالس استفاده بشه :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

آره درسته.
                  اونی که شما میگین هایسایده. من این مواردی که شما دوستان گفتین رو میدونستم .
                  فک کنم سوالم رو خوب مطرح نکردم . در کل بعد یه ساعت گشت زدن تو نت به جوابم رسیدم.
                  از همه ممنونم.
                  الکترونیک قدرت
                  الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

نوع آداپتورت چیه؟(سوییچینگ یا خطی)
                    اگه میشه یه عکی بزار تا راحت تر راهنماییت کنیم
                    __________________________________________________ _____________________________

بهترین حالت برای آرایش رگلاتور ها برای اینکه تلفات کمتر بشه اینه که اول 5 ولت رو بزارین بعد 3.3 بعد 1.8
                    البته جریانی رو که برا هر ولتاژ میخاید رو هم بگید.
                    یه ترانس کاهنده 220 به 12 که بعد اون رو با پل دیود خازن یکسو کردم چیزه خاصی نیست :biggrin:

جریان زیاد نیست فکر نکنم به یک امپر برسه ( امرا از 1.5 امپر بالاتر بره ) ولی جریان 5 ولت بیشتر از همشون هست

منظورتون چیه؟ یعنی اول12 ولت رو بدم برگلاتور 5 ولت بعد این 5 ولت رو بدوم به رگلاتور 3.3 هم بعد 3.3 رو بدم به رگلاتور 1.8 ؟

دیدگاه

یه ترانس کاهنده 220 به 12 که بعد اون رو با پل دیود خازن یکسو کردم چیزه خاصی نیست :biggrin:

جریان زیاد نیست فکر نکنم به یک امپر برسه ( امرا از 1.5 امپر بالاتر بره ) ولی جریان 5 ولت بیشتر از همشون هست
                      منظورتون چیه؟ یعنی اول12 ولت رو بدم برگلاتور 5 ولت بعد این 5 ولت رو بدوم به رگلاتور 3.3 هم بعد 3.3 رو بدم به رگلاتور 1.8 ؟
                      خب ، اگه 3.3 ولتیه میتونه با ورودی 5 ولت کار کنه و 1.8 ولتیه هم میتونه با ورودیه 3.3 کار کنه همین کارو کن تا تلفات کمتر بشه.
                      در این آرایش مجموع جریان مدار از 5 ولت و مجموع جریان 3.3 و 1.8 از رگلاتور 3.3 و جریان 1.8 از رگلاتور 1.8 میگذره.
                      با این آرایش چون ولتاژی که بین دوسر ورودی و خروجی رگلاتورای 3.3 و 1.8 میافته کمتر از حالتیه که مستقیم به 12 ولت وصله پس تلفات هم کمتر میشه.
                      برای خنک کردن 5 ولتیه باید یه فکر اساسی کنید چون حدود(5-12*1=7) 7 وات تلفات روی 5 ولتیه دارید.
                      من پیشنهاد میکنم داخل خوده آداپتور یه رگلاتور 8یا 9 ولت بزارید یا اداپتور رو 9 ولت بگیرین که در این صورت(5-9*1=4)4وات تلفات دارید.
                      رگلاتور 5ولت شما هم باید تحمل چنین جریان و توانی رو داشته باشه.
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

خازن Y چیه و به چه دردی میخوره؟
                        الکترونیک قدرت
                        الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

خازن Y چیه و به چه دردی میخوره؟
                          آقای حسینی عزیز..یه سرچی بکن....خوب سرچ کن ها؟؟؟؟
                          تو انجمن خودمون بحث راجع بهش زیاد شده.اینو هم از یه جای انجمن برداشتم:
                          این خازن برای ایجاد یک زمین مشترک بین ورودی و خروجی است خازن y یک مسیر بازگشت برای جریان حالت مشترک است که در ثانویه القا شده است

دیدگاه

خب ، اگه 3.3 ولتیه میتونه با ورودی 5 ولت کار کنه و 1.8 ولتیه هم میتونه با ورودیه 3.3 کار کنه همین کارو کن تا تلفات کمتر بشه.
                            در این آرایش مجموع جریان مدار از 5 ولت و مجموع جریان 3.3 و 1.8 از رگلاتور 3.3 و جریان 1.8 از رگلاتور 1.8 میگذره.
                            با این آرایش چون ولتاژی که بین دوسر ورودی و خروجی رگلاتورای 3.3 و 1.8 میافته کمتر از حالتیه که مستقیم به 12 ولت وصله پس تلفات هم کمتر میشه.
                            برای خنک کردن 5 ولتیه باید یه فکر اساسی کنید چون حدود(5-12*1=7) 7 وات تلفات روی 5 ولتیه دارید.
                            من پیشنهاد میکنم داخل خوده آداپتور یه رگلاتور 8یا 9 ولت بزارید یا اداپتور رو 9 ولت بگیرین که در این صورت(5-9*1=4)4وات تلفات دارید.
                            رگلاتور 5ولت شما هم باید تحمل چنین جریان و توانی رو داشته باشه.
                            من تو مدارم از ولتاژ 5 ولت و 3.3 ولت و 1.8 ولت می خوام استفاده کنم یعنی هر ولتاژ قرار تو تعدادی ای سی استفاده بشه ، این پشت سر هم قرار دادن رگلاتور ها مشکلی تو عملکرد ای سی به وجود نیاره؟
                            3.3 و 1.8 هر دو برای میکرو هستند و 5 ولت برای ال سی دی و چنتا ای سی دیگه
                            راستی من می خوام از رگلاتور های AMS1117 استفادهکنم البته پکیجه SO-223 این پکیج پایه 2 و 4 هر دو خروجی هستند درسته ؟چه طور باید استفاده کنم

خازن های ورودی و خروجی های رگلاتور ها رو چه طوری باید بزارم ؟مقدارش چقدر باید باشه از چه نوع خازنی باید باشه؟
                            مرسی

دیدگاه

من تو مدارم از ولتاژ 5 ولت و 3.3 ولت و 1.8 ولت می خوام استفاده کنم یعنی هر ولتاژ قرار تو تعدادی ای سی استفاده بشه ، این پشت سر هم قرار دادن رگلاتور ها مشکلی تو عملکرد ای سی به وجود نیاره؟
                              3.3 و 1.8 هر دو برای میکرو هستند و 5 ولت برای ال سی دی و چنتا ای سی دیگه
                              راستی من می خوام از رگلاتور های AMS1117 استفادهکنم البته پکیجه SO-223 این پکیج پایه 2 و 4 هر دو خروجی هستند درسته ؟چه طور باید استفاده کنم

خازن های ورودی و خروجی های رگلاتور ها رو چه طوری باید بزارم ؟مقدارش چقدر باید باشه از چه نوع خازنی باید باشه؟
                              مرسی
                              میشه اینکارا رو کرد چون حد اقل ولتاژ ورودی باید 1 ولت از خروجی بیشتر باشه میشه اینارو رو کرد مشکلی نیست.
                              2و4 طبق دیتاشیت خروجین.
                              خازن رو تو خروجی 22 میکرو و 100 نانو بزار تو ورودیه 5ولت یه 100 نانو و 1000 میکرو(100نانو ها mkt یا پلی استر و بقیه هم الکترولیت)
                              درکل همه ی تو دیتا شیت هست
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

آقا من این کار رو کردم مشکلی که نداره....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X