اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ساخت منبع تغذیه با UC3843

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ساخت منبع تغذیه با UC3843

نه دیگه این موقعی بود که هسته رو دستی وارد میکردم
    الان که با هسته خود برنامه گرفتم 870 میکرو شده.
    تازه یه LC متر خریدم دارم باهاش کلنجار میرم ببینم چی میشه

دیدگاه

تو مخ من نمیره. هسته تو میزان اندوکتانس مورد نیاز تاثیر گزار نیست. فقط تو فاصله هوایی و تعداد دور تاثیر میزاره. یه عکس بزار ببینیم چیکار کردی که اندوکتانس کم شده!!!
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

هیچی اشتباهی صورت پذیرفته بود :redface:
        اینی که الان دارم میپیچم اینه :

البته الان پیچیدم میبینم رفته رو 2میلی هانری! یکم فاصله هوایی رو بیشتر میکنم تا بیاد و همون 1.5

دیدگاه

مهدی جان مشکلش حل شد :wow:
          مشکل از ترانسش بود ، مقداری که گفته بود تو این نرم افزار رو با LC متر چک کردم اصلا درست نبود!!! حدود 2-3 میلی هانری بود. یکم گپش رو زیاد تر کردم حل شد مشکلش .
          اسنابره هم که قعلا داغ نمیکنه! یکم فقط ترانزیستوره داغ میکنه که باید یه فکری در مورد اون بکنم.
          یه صدای زیری هم از ترانسش میاد. اونو باید چی کارش کرد؟!
          راستی یه سوال
          چطور میشه در مورد اتصال کوتاه محافظتش کرد؟ :-?

پ.ن:
          مشکل صدا از سلف 100 میکرو هانری بود که سر راه خروجی بود.اتصال کوتاهش کردم مشکلش حل شد!به نظرت این و حذفش کنم مشکلی داره؟

دیدگاه

خب این نشون میده که پرمابیلیته هسته ای که داری استفاده میکنی بالاتره از 2200.
            فیدبک ر. از قبل اون سلف بگیر. اگر نیاز به صافی خیلی خوبی داری (نویز خیلی برات مهمه) اون فیلتر رو بزار بمونه. فقط فیدبک از بعد اون فیلتر نباشه. اون مقداری اختلاف فاز ایجاد میکنه و باعث میشه فیدبک دیگه کاملا منفی نمونه. مثبت شدن فیدبک باعث نوسان میشه.

(واجب شد منم یه lc متر بخرم. چند گرفتی و چی گرفتی؟)

K.Show

دیدگاه

:-?
              من ویکتور 6243 رو گرفتم 75 ، برای کارهای اینجوری خوبه ولی برای کارهای پیشرفته نه
              کلا سلفه رو حذف کردم.یکم نویز تو خروجی به صورت اسپایگ هست که هر کاریش کردم نشد حذفش کنم!
              ترانزیستوره هم یکم داغ میکنه ، فکر کنم بخاطر اینه که ولتاژش 600 ولته و VOR رو حدود 170 گرفتم اینجوریه.
              ماسفت 700-800 ولت 3-4 آمپر شماره ای سراغ نداری؟
              راستی این پرمابیلیته رو من مثل هسته های خود برنامه 1690 در نظر گرفتم! چطوریه این اصلا؟!
              ---
              در مورد اتصال کوتاه نظری نداری؟ من تو نت سرچ کردم چیز خاصی گیرم نیومد!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل در ساخت منبع تغذیه با UC3843

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                :-?
                من ویکتور 6243 رو گرفتم 75 ، برای کارهای اینجوری خوبه ولی برای کارهای پیشرفته نه
                کلا سلفه رو حذف کردم.یکم نویز تو خروجی به صورت اسپایگ هست که هر کاریش کردم نشد حذفش کنم!
                ترانزیستوره هم یکم داغ میکنه ، فکر کنم بخاطر اینه که ولتاژش 600 ولته و VOR رو حدود 170 گرفتم اینجوریه.
                ماسفت 700-800 ولت 3-4 آمپر شماره ای سراغ نداری؟
                راستی این پرمابیلیته رو من مثل هسته های خود برنامه 1690 در نظر گرفتم! چطوریه این اصلا؟!
                ---
                در مورد اتصال کوتاه نظری نداری؟ من تو نت سرچ کردم چیز خاصی گیرم نیومد!
                برای اون نویزه: اسنابر رو دیود خروجی گزاشتی؟ برای منبع تو که تقریبا برای فلایبک جریان بالا محسوب میشه از چند خازن موازی به جای یک خازن در خروجی باید استفاده بکنی. در کل فلایبک نویز خروجیش زیاده. تا حدی قابل رفعه. نه کاملا.
                من خودم از ولتی استفاده میکنم!!.

و اما اتصال کوتاه. یکی از خوبیای فلایبک اینه که اصلا نیازی به حفاظت نداره چون تغذیه خود کنترولر از اگزیلاریه و نسبت مستقیم با خروجی داره اگر خروجی بخوابه اگزیلاری هم میخوابه و کنترولر خاموش میشه. فقط چند نکته رو باید رعایت بکنی که قبل ا وز خوابیدن ولتاژ دیوتی سایکل خیلی زیاد نشه. ماگزیمم دیوتی سایکلی که تو بار کامل نیاز داری رو در بیار. uc رو تنظیم بکن که بیشتر از اون نشه. اگر زیر 50 درصد بود از 3844 و 3845 استفاده بکن. و مابقی اختلافش رو از روشی که الان میگم(البته تو دیتاشیت کاملا توضیح داده) استفاده بکن.
                ببین حداکثر دیوتی سایکل این ای سی رو میشه با انتخاب صحیح rc اسیلاتورش تعیین بکنی. هر چقدر c بزرگ بشه فرکانس کم میشه. و همچنین هرچقدر r کوچیکتر بشه فرکانس زیاد میشه. حالا در مجموع هر چقدر c بزرگتر باشه حداکثر دیوتی سایکل کمتر میشه. با زیاد کردن c و کم کردن r فرکانس رو ثابت نگه دار ولی حداکثر دیوتی سایکلت رو کاهش بده. اینطوری احتمال اینکه خطایی رخ بده و یه وقت باعث اشباع ترانس و سوختن سوییچ بشه گمتره. تو این توپولوژی چون جریان خروجی در زمان خاموش بودن سوییچ برقرار میشه و جریانکشی مستقیما از سوییچ نیست اتصال کوتاه خروجی ستقیما باعث سوختن سوییچ نمیشه. بلکه اشتباه کنترولر باعث سوخت و سوز میشه.

K.Show

دیدگاه

<>
                  واقعا من نمیدونم چطور از شما تشکر کنم :redface:

روی دیود خروجی اسنابر گزاشتم (10 اهم و 4.7 نانو --مقادیر رو از روی یه منبع تغذیه ساخته شده دیدم-- البته کم و زیادشم کردم) ولی خیلی تاثیری نداشت! حدود یکی دو ولت هم اسپایگ میندازه نامرد!
                  بازم ممنون از لطفت
                  ---
                  الان من نکاه کردم داخل برنامه دیدم دیوتی سایکل از 36%-28% هست.میشه از 3845 استفاده کرد؟

دیدگاه

با عرض معذرت ناملاک بنده معمولا خاموشه. (نمیدونم چراا!!! ) من معمولا از 600 ولتی استفاده میکنم.

ولتاژ دو سر دیود خروجی رو بگیر. احتمال زیاد توجییح بشی که چرا حتما به اسنابر نیاز داری.

از 3845 استفاده بکن. دیگه وقتی منبعتو ساختی برنامه رو ول کن. تو عمل ببین زیر بار کامل تو پایینترین ولتاژ ورودی ماگزیمم دیوتی سایکل چقدر میشه. یه مقدار بگیر بالاتر از اون. مثلا اگر 36 اوردی 3845 بزار. با انتخاب صحیح rc اسیلاتور تا 40 درصد ببندش.

K.Show

دیدگاه

راستی اقای ice man لطف میکنید مارک و مدل ال سی مترتونو بگید. و البته یه خورده هم ازش تعریف و تمجید الکی بکنید بلکه دلمون اومد خرجش بکنیم. (اخه یکی از دوستام خریده!! چشم و همچشمیه دیگه )) )
                      امروز طهران بودم چند ودل ویکتور دیدم. 2 میلی هانری پایینتر نداشت!!! میشه یه توضیحی بدید چطوری اندازه گیری میکنه!!! دقتش چطوره!!. (کویل و این بساطا رو حساب میکنم ولی معمولا در عمل مقدار متفاوتی دارن و باید بعد از پیچیدن یه بار اندازه گیری بشن. واسه اون میخوام)

K.Show

دیدگاه

بازم ممنون از اطلاعاتتون .
                        فکر کنم تا آخر شهریور یک باری باید بیام تهران متاسفانه رنج هسته ها رو اصفهان ندارند :(
                        آی سی رو
                        3845 گزاشتم راحت کار کرد .فعلا دارم ذوقش رو میکنم تا بعد بزنم دوباره درب و داغونش کنم
                        در مورد LC متر من از آقا مرتضی.م پرسیدم که قبلا استفاده کرده بود (داخل پیغام خصوصی ) که دقیقا این صحبت رو کرد

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                        سلام سید عزیز
                        بله
                        من یه Victor 6243+ دارم.
                        LCR متر خوبی نیست.
                        بی کیفیت ساخته شده. حتی صدای جیغ اتصال کوتاه اش، خش خش می کنه. باطری سریع خالی می کنه و اتو آف نداره. بارها شده تو کیفم بوده و دکمه on اش فشار داده شده و رفتم پای کار، دیدم باطری خالی کرده. اتو آف هم نداره. تو شرایط نویزی اصلا نمی تونی روش حساب کنی
                        تا یک میکرو هانری رو می گیره
                        اگه شرایط ایده آل باهاش کار کنی، بهت جوابی می ده.
                        منظورم از شرایط ایده آل اینه که بی خیال فرکانس های بالا بشی و سلف ات از مدار خارج باشه تو دستت بگیری و بخوای یه تقریبی از میزان سلف ات داشته باشی
                        یعنی بیشتر از این که بتونی باهاش سلف های دست پیچ ات رو اندازه بگیری نباید ازش انتظار داشته باشی.
                        اگه هدف ات اینه، نسبت به قیمت اش (75 تومن تهران) عالیه
                        در ادامه هم فرمودند :
                        اگه هم برات میارزه، تا دویست تومن پول بده و یه دونه ماستک اش رو بخر
                        البته اینم بگم مال من + نداره و معمولیش هست.اینم عکسشه:

در حد معمولیه ولی کار راه بندازه
                        لیزولیشنش هم 1میکرو هانریه .از یه میکرو هانری میگیره تا ....
                        من که رازیم

دیدگاه

یه مدل دیدم یه ولوم بالاش داشت نوشته بود zero. نسخه + اونه؟
                          ماستک ندیدم تو بازار. رایان نیک هم نداره. مدلی ازش سراغ داری ببینم چطوریه!!! اگه خیلی فرقشون نباشه همینو میگیرم. اگه فرقش زیاد بود اونو میگیرم. این رفیق نامردم یه تومن داده یه چیزی گرفته دو تا سیمو تو هوا ول میکنی ظرفیت خازنی بینشونو میگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K.Show

دیدگاه

و اما راجع به بحث این تاپیک (اون بحث شیرین تر بود اونو اول جواب دادم )
                            اگر طراحیتو بر مبنای 42 و 43 انجام دادی برای عوض کردن و تغییر به نسخه 44 و 45 باید حواستو جمع کنی اگر از همون rc استفاده بکنی فرکانس نصف میشه. و ممکنه به سوییچت اسیب بزنه. در کل فرکانس 44 و45 نثف 42 و 43 هستش.

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                              یه مدل دیدم یه ولوم بالاش داشت نوشته بود zero. نسخه + اونه؟
                              ماستک ندیدم تو بازار. رایان نیک هم نداره. مدلی ازش سراغ داری ببینم چطوریه!!! اگه خیلی فرقشون نباشه همینو میگیرم. اگه فرقش زیاد بود اونو میگیرم. این رفیق نامردم یه تومن داده یه چیزی گرفته دو تا سیمو تو هوا ول میکنی ظرفیت خازنی بینشونو میگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              یه تومنی رو با این 75 تومنی مقایسه نکن بنده خدا افسردگی میگیره
                              ---
                              سوال در مورد 3843
                              من خروجی ترانس تغذیه ی خود آی سی رو قطع کردم که ببینم چقدر از مقاومتی که برای روشن شدن اولیه میکرو هست ولتاژ میکشه.
                              حدود 8 ولتی بود و بدون مشکل هم آی سی کا میکرد!
                              فکر کنم با این تفاسیر خروجی رو اتصال کوتاه کنیم بره رو هوا! (مقاومته 330 کیلو یک واته.)

---
                              ترانزیستوره که داغ میکرد رو هم با استفاده از یه ترانزیستور 900 ولت 5A به شماره k794 مشکلش کاملا حل شد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل در ساخت منبع تغذیه با UC3843

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                                یه تومنی رو با این 75 تومنی مقایسه نکن بنده خدا افسردگی میگیره
                                ---
                                سوال در مورد 3843
                                من خروجی ترانس تغذیه ی خود آی سی رو قطع کردم که ببینم چقدر از مقاومتی که برای روشن شدن اولیه میکرو هست ولتاژ میکشه.
                                حدود 8 ولتی بود و بدون مشکل هم آی سی کا میکرد!
                                فکر کنم با این تفاسیر خروجی رو اتصال کوتاه کنیم بره رو هوا! (مقاومته 330 کیلو یک واته.)

---
                                ترانزیستوره که داغ میکرد رو هم با استفاده از یه ترانزیستور 900 ولت 5A به شماره k794 مشکلش کاملا حل شد
                                منظورت از کاری که کردی رو درست نفهمیدم. اگزیلاری رو قطع کردی ولی مدار کاملا کار میکرد. خب این خوب نیست. اگر درست منظورتو متوجه شدم اون 330 کیلو رو بیشترش کن. طوری که وقتی اگزیلاری و قطع کردی مدار هی استارت بزنه و تغذیه بخوابه. اینطوری توان اون مقاومته هم کمتر میشه. منظورت از میکرو 3845 بود دیگه؟؟؟
                                اگر با اون روشهایی که گفتم دیوتی سایکل رو محدود بکنی حتی با اتصال کوتاه خروجی و حتی خاموش نشدن کنترولر هیچوقت سوییچت اسیب نمیبینه.

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X