اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در رابطه با انتخاب باتری و شارژر آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در رابطه با انتخاب باتری و شارژر آن

سلام
    من یه مدار دارم که شامل 4 تا میکرو، 3 تا رگولاتور 5 ولت و 2 تا 3.3 ولته، به همراه یه بورد سیم900 و یه کیبورد فلت و (یه ریموت کنترل 4 کاناله با برد 300 متر هم میخوام براش بذارم). البته حدود 10 تا LED و یه آی سی 1307، LM35، 3 تا LCD 20*4 یه فن 12 ولت پرسرعت ساده برای تابلو و چندتا چیز کم مصرف دیگه. حالا میخوام برای اینا یه سوئیچینگ یا شارژر تبدیل 220 ولت به 12 VDC بذارم که در صورتی که برق قطع شد از باتری استفاده شه و وقتی برق وصل شد مجددا از برق شهری و باتری هم شارژ بشه و ذخیره بمونه. اگه امکانش هست یه راهنمایی بفرمائید که چند آمپر ساعت و چه نوع باتری به دردم میخوره و چه شارژر، سوئیچینگ یا مداری میتونم براش بذارم که اینکار انجام بشه؟
    ممنونم از راهنماییتون
    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

پاسخ : راهنمایی در رابطه با انتخاب باتری و شارژر آن

نوشته اصلی توسط nematollahian
    سلام
    من یه مدار دارم که شامل 4 تا میکرو، 3 تا رگولاتور 5 ولت و 2 تا 3.3 ولته، به همراه یه بورد سیم900 و یه کیبورد فلت و (یه ریموت کنترل 4 کاناله با برد 300 متر هم میخوام براش بذارم). البته حدود 10 تا LED و یه آی سی 1307، LM35، 3 تا LCD 20*4 یه فن 12 ولت پرسرعت ساده برای تابلو و چندتا چیز کم مصرف دیگه. حالا میخوام برای اینا یه سوئیچینگ یا شارژر تبدیل 220 ولت به 12 VDC بذارم که در صورتی که برق قطع شد از باتری استفاده شه و وقتی برق وصل شد مجددا از برق شهری و باتری هم شارژ بشه و ذخیره بمونه. اگه امکانش هست یه راهنمایی بفرمائید که چند آمپر ساعت و چه نوع باتری به دردم میخوره و چه شارژر، سوئیچینگ یا مداری میتونم براش بذارم که اینکار انجام بشه؟
    ممنونم از راهنماییتون
    میتونید از یک رله برای قطع و وصل استفاده کنید که برق شهری که رفت رله قطع و باطری رو وصل کنه
    برای باطری هم اگه میخواین چیز دست حسابی شه , از لیتیم آیون استفاده کنید مدل قلمیش ! اما گرونه , و باید یک شارژ اتومات گیر ید ک برق وصل شد شارژ کنه ! شما نگفتید ک مدار حداکثر چند آمپر میکشه اما از این 2.6 آمپر لیتیوم آیونی قلمی بگیرید خوبه 0 جریان دهی بالا تر از 2.6 , تقلبیه ! )

موفق باشید
    « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
    این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام
      ممنونم از راهنماییتون
      سلام
      باتری باید چند وات-ساعت توان رو جواب بده؟آیا مشکل وزن و حجم باتری داری یا نه؟
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
        میتونید از یک رله برای قطع و وصل استفاده کنید که برق شهری که رفت رله قطع و باطری رو وصل کنه
        برای باطری هم اگه میخواین چیز دست حسابی شه , از لیتیم آیون استفاده کنید مدل قلمیش ! اما گرونه , و باید یک شارژ اتومات گیر ید ک برق وصل شد شارژ کنه ! شما نگفتید ک مدار حداکثر چند آمپر میکشه اما از این 2.6 آمپر لیتیوم آیونی قلمی بگیرید خوبه 0 جریان دهی بالا تر از 2.6 , تقلبیه ! )

موفق باشید

ممنونم از نظرتون، رله به فکرم نرسیده بود،آ‌ اما مگه مدارهای باتری های شارژی خودشون همچین سیستمی ندارن؟
        چون نمیدونستم که این تجهیزات جمعا چقدر جریان میکشن حرفی ازش نزدم، وگرنه حتما اونم میگفتم. تا الان چندتاشونو تصفه و نیمه مونتاژ کردم و هنوز تکمیل نشده.
        ممنونم از راهنماییتون
        تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
          سلام
          باتری باید چند وات-ساعت توان رو جواب بده؟آیا مشکل وزن و حجم باتری داری یا نه؟
          دروغ چرا، میزان مصرفش و جریانشو نمیدونم، اما باید 12 ولت باشه. محدودیتی هم تو حجم باتری و وزنش ندارم، گرچه اگه کوچیکتر و سبکتر باشه بهتره.
          ممنون
          تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

دروغ چرا، میزان مصرفش و جریانشو نمیدونم، اما باید 12 ولت باشه. محدودیتی هم تو حجم باتری و وزنش ندارم، گرچه اگه کوچیکتر و سبکتر باشه بهتره.
            ممنون
            سلام
            حساب کن ببین کل مصرف تجهیزاتت با هم در طول زمان مورد نیازت چقدر میشه بعد ضربدر 1.5 کن و بعد تقسیم بر 12V.
            عددی که به دست میاد آمپر باتری 12V ای هست که باید از نوع سیلد اسید تهیه کنی.
            تا حد امکان هم برای تغذیه مدارات از سوچینگ با راندمان بالا استفاده کن تا هزینه باتریت کمتر بشه.
            برای شارژ باتری هم یه تغذیه سوچینگ صنعتی با خروجی آمپر نصف آمپر باتریت بخر و پتانسیومتر تنظیم ولتاژش رو بچرخون تا ولتاژ خروجیش بشه 13.7V بعد مستقیما بده به باتری و مداراتت که هم کار شارژ باتری و هم کار تغذیه رو بکنه و هیچ چیز دیگه ای نیاز نخواهد بود.
            اگر نتونستی مصرف مدارتو اندازه بگیری با یه باتری مثلا باتری موتور یا دزدگیر و... تغذیه مدارتو تامین کن بعد ببین چند ساعت جواب میده و با توجه به اون باتری اصلی رو انتخواب کن.
            موفق باشی.
            امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
              سلام
              حساب کن ببین کل مصرف تجهیزاتت با هم در طول زمان مورد نیازت چقدر میشه بعد ضربدر 1.5 کن و بعد تقسیم بر 12V.
              عددی که به دست میاد آمپر باتری 12V ای هست که باید از نوع سیلد اسید تهیه کنی.
              تا حد امکان هم برای تغذیه مدارات از سوچینگ با راندمان بالا استفاده کن تا هزینه باتریت کمتر بشه.
              برای شارژ باتری هم یه تغذیه سوچینگ صنعتی با خروجی آمپر نصف آمپر باتریت بخر و پتانسیومتر تنظیم ولتاژش رو بچرخون تا ولتاژ خروجیش بشه 13.7V بعد مستقیما بده به باتری و مداراتت که هم کار شارژ باتری و هم کار تغذیه رو بکنه و هیچ چیز دیگه ای نیاز نخواهد بود.
              اگر نتونستی مصرف مدارتو اندازه بگیری با یه باتری مثلا باتری موتور یا دزدگیر و... تغذیه مدارتو تامین کن بعد ببین چند ساعت جواب میده و با توجه به اون باتری اصلی رو انتخواب کن.
              موفق باشی.

سلام
              ممنونم از راهنماییتون. امروز میرم یه باطری 12 ولت 4 آمپر سیلد اسید بگیرم با یه سوئیچینگ 13.7 ولت (از چند نفر راجب جریان مصرفی مدارم پرسیدم و گفتن با این تجهیزات و این کاربرد نهایتا 2 آمپر مصرف داشته باشه که من واسه محکم کاری 4 آمپر کردم باطریمو). فقط یه سوال دیگه. سوئیچینگم باید چند آمپر باشه؟ (شرمنده ریاضیاتم ضعیفه :sad. جسارتا مداری هست که من بسازم و باهاش بشه برای این کاربرد استفاده کنم که هم باطریمو شارژ کنه و وقتی شارژ شد قطعش کنه و آماده نگهشداره (که خراب نشه) و هم 12 ولت خروجی سوئیچینگ رو به مدار بده و وقتی برق اصلی و سوئیچینگ قطع شدن باطری رو بلافاصله بده به مدار؟ یه جورایی مثل UPS یا باطری دزدگیر خونه ها باشه؟
              ممنونم از راهنماییتون
              تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

امروز میرم یه باطری 12 ولت 4 آمپر سیلد اسید بگیرم با یه سوئیچینگ 13.7 ولت (از چند نفر راجب جریان مصرفی مدارم پرسیدم و گفتن با این تجهیزات و این کاربرد نهایتا 2 آمپر مصرف داشته باشه که من واسه محکم کاری 4 آمپر کردم باطریمو). فقط یه سوال دیگه. سوئیچینگم باید چند آمپر باشه؟ (شرمنده ریاضیاتم ضعیفه :sad. جسارتا مداری هست که من بسازم و باهاش بشه برای این کاربرد استفاده کنم که هم باطریمو شارژ کنه و وقتی شارژ شد قطعش کنه و آماده نگهشداره (که خراب نشه) و هم 12 ولت خروجی سوئیچینگ رو به مدار بده و وقتی برق اصلی و سوئیچینگ قطع شدن باطری رو بلافاصله بده به مدار؟ یه جورایی مثل UPS یا باطری دزدگیر خونه ها باشه؟
                ممنونم از راهنماییتون
                سوچینگ 2A کافیه.
                با این روشی که من گفتم دیگه به شارژر-مدار کنترل شارژ - قطع شارژ و هیچ چیز دیگری نیاز نیست.
                به این روش میگن فلوت شارژ یا شناور که دراین روش نه محدودیت جریان شارژ داری و نه شارژ بیش از حد پیش میاد و هم چون باتری کندتر شارژ میشه عمرش بیشتر هم میشه.
                اگر دیتاشیت یه باتری رو بخونی دستت میاد.
                فقط بدیش اینه که باتری دیرتر شارژ میشه.
                http://voltamax.ir/sealed-lead-acid-battery/12vols-sla/item/download/93_5eab9da886be7dac13e6bebbd773988f.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
                  سوچینگ 2A کافیه.
                  با این روشی که من گفتم دیگه به شارژر-مدار کنترل شارژ - قطع شارژ و هیچ چیز دیگری نیاز نیست.
                  به این روش میگن فلوت شارژ یا شناور که دراین روش نه محدودیت جریان شارژ داری و نه شارژ بیش از حد پیش میاد و هم چون باتری کندتر شارژ میشه عمرش بیشتر هم میشه.
                  اگر دیتاشیت یه باتری رو بخونی دستت میاد.
                  فقط بدیش اینه که باتری دیرتر شارژ میشه.
                  http://voltamax.ir/sealed-lead-acid-battery/12vols-sla/item/download/93_5eab9da886be7dac13e6bebbd773988f.html
                  ممنون از راهنماییتون،آ‌ اما من یه سرچی راجب همین فلوت شارژ کردم و اینطور به نظرم رسید که به این منظور باید برد شارژر وجود داشته باشه تا بصورت فلوت شارژش کنه و با اتصال مستقیم خروجی سوئیچینگ به باتری شارژ نمیشه! بعدشم وقتی سوئیچینگ قطع بشه چه اتفاقی می افته؟ جریان از باتری میره به سمت سوئیچینگ؟ اون مصرفی نداره؟ یه نگاهی به این صفحه ها میندازین؟
                  http://www.batteryfloatchargers.com/how_float_charger_works
                  http://upspedia.com/news/news.cfm?id=162
                  ممنون
                  تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون،آ‌ اما من یه سرچی راجب همین فلوت شارژ کردم و اینطور به نظرم رسید که به این منظور باید برد شارژر وجود داشته باشه تا بصورت فلوت شارژش کنه و با اتصال مستقیم خروجی سوئیچینگ به باتری شارژ نمیشه! بعدشم وقتی سوئیچینگ قطع بشه چه اتفاقی می افته؟ جریان از باتری میره به سمت سوئیچینگ؟ اون مصرفی نداره؟ یه نگاهی به این صفحه ها میندازین؟
                    http://www.batteryfloatchargers.com/how_float_charger_works
                    http://upspedia.com/news/news.cfm?id=162
                    اشتباه میکنی فقط درمورد شارژر های هوشمند به کنترل شارژ نیازه نه برای کار ساده شما.اگر نشتی از باتری به سوچینگ زیاد باشه طوری که زود باتری خالی بشه نیازه که یه دیود شاتکی بین سوچینگ و باتری بذاری ولی اگر نشتی کم باشه نیازی نیست.ولی اگر دیود بذاری باید ولتاژ سوچینگ رو 14V بگیری.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X