اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار power led driver

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار power led driver

قیمت هم در این مدارات مهم هست .
    برخی ال ای دی درایور های آماده قیمت خیلی پایین دارند . کدوم آی سی به نظرتون مناسب هست و کدوم مدار قیمت پایین تری تموم میشه؟
    و سوال دیگه اینکه ای سی برای درایور ال ای دی های پاور چطور هست ؟ پیدا میشه نمیشه ؟ با چه قیمتی؟
    ممنون از همه دوستان

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
      قیمت هم در این مدارات مهم هست .
      برخی ال ای دی درایور های آماده قیمت خیلی پایین دارند . کدوم آی سی به نظرتون مناسب هست و کدوم مدار قیمت پایین تری تموم میشه؟
      و سوال دیگه اینکه ای سی برای درایور ال ای دی های پاور چطور هست ؟ پیدا میشه نمیشه ؟ با چه قیمتی؟
      ممنون از همه دوستان
      منم همین سوالات رو داشتم و خیلی هم منتظر شدم تا شاید اینجا به نتیجه ای برسم ولی متاسفانه نه چیپش پیدا میشه نه شماتیک درست درمون واسشون هست. عجیبه واقعن !!! :angry: :angry:
      تازه اون مواردی هم که پیدا کردم نیاز به تجربه بالا در سوییچینگ داشت که عملن ساختش رو برای من ِ تازه کار بسیار سخت و شاید غیر ممکن کرده. مواردی مثل پیچیدن ترانس و انتخاب هسته و .... :cry: :sad:
      فعلن که دارم به تهیه ماژول های آماده و ارزان قیمت توی بازار فکر میکنم .

دیدگاه

من هم منتظر معرفی یک مدار خوب و اقتصادی هستم

دیدگاه

درود بر همگی
          دوستان اگه به فکر تولیدش هستید که کلا بیخیال شید چندماه پیش که رفتم درایور 12ولت بخرم به یارو همچین چیزی گفتم گفت داخل نمیصرفه تولید کنیم از کشور دوست و بردار چین میاریم تولید کردنش میشه ولی شاید دوبرابر قیمت جنس چینی دربیاد که کسی نمیخره طبق تجربه :mrgreen: حالا شاید بعضی ها بخوان واسه خودشون طراحی کنن بحثش جداس اگه مداری هست پایه ایم مونتاژ کنیم :biggrin: یا اگه قطعات همین پاورهای اماده رو تحیلیل کنیم ببینیم چقد باهم تفاوت دارن محاسباتش چطوره شاید بشه مهندسی معکوس زد :mrgreen:
          در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

جهت اطلاع دوستان:

نرخ تمام شده واردات درایور 1-3w جنس نسبتن خوب ، حدود 1300ت. (روی تعداد نه چندان بالا)
            برای تولید با توجیه اقتصادی، با حداقل حاشیه سود، حداکثر قیمت تمام شده 1000ت.

حالا بفرمایید تولید کنید. :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
              جهت اطلاع دوستان:

نرخ تمام شده واردات درایور 1-3w جنس معمولی، حدود 1300ت. (روی تعداد نه چندان بالا)
              برای تولید با توجیه اقتصادی، با حداقل حاشیه سود، حداکثر قیمت تمام شده 1000ت.

حالا بفرمایید تولید کنید. :job:
              من که گفتم :mrgreen: راست میگوید حالا تولیدکنید،تا وقتی واردات بنجل چین هست کسی جرات نداره سمت اینا بره البته اینم اضافه کنم : تا وقتی تکنولوژی تولید یه دیود معمولیم نداریم وضع همینه ،اونا تکنولوژیشو دارن براشون ارزون تموم میشه ولی ما که میخوایم قطعاتشو وارد کنیم و تولید کنیم فرق داره بایدم گرون تر در بیاد
              در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

البته تو رنجهای وات بالا کمی صرف اقتصادی بالاتره
                حالا من دنبال یک مدار خوب برای تولید نمونه تو حدود رنج 12 وات هستم که پرمصرف هم باشه هستم
                اگر دارید یک شماتیک خوب بزارید
                من یک دانه می خواهم تولید کنم، کیفیت خوب و قیمت پایین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X