سلام دوستان بنده یه فلای بک ساختم با UC3842. ولتاژ ورودی برق شهر و خروجی هم 45 ولت 1.3 آمپر. مشکلی از لحاظ مدارو ... نداره فقط مشکلی که داره اینه که 1- ولتاژ خروجی پایینه حدود 35 و خورده ای 2- وقتی از خورجی بار کمی میگیرم(در حد 2 سه وات) به شدت افت میکنه و میرسه زیر 20 ولت و سوییچ هم داغ میکنه 3- وقتی تو خروجی بار قرار ندم منبع با فاصله زمانی 1 ثانیه خاموش و روشن میشه و یه صدای تق میده هر وقت که روشن میشه که با اضافه کردن یه مقاوت درست شد. فیدبک رو موقتا قطع کردم ولی باز هم نمیشد توانی از خروجی گرفت 
oo: اومدم خروجی رو اتصال کوتاه کردم که ماسفت سوخت(چون ورودی لامپ سری بود نترکید) و بازهم عوضش کردم و باز هم سوخت که احتمال میدم 3842 هم سوخته :cry:
حالا رفتم یه LR متر خریدم و اندوکتانس رو اندازه گرفتم با کمال تعجب اولیه 6.8 میلی هانری و ثانویه حدود 660 میکرو هانریه
oo: 
 هسته مورد استفاده من EI33 28.5 12.5 پاور کامپیوتر هست. حالا فهمیدم که مشکل از چی بوده :biggrin: اما خوب در تعجبم که چرا با وجود اینکه با نرم افزار روسی تعداد دور اولیه و ثانویه رو بدست اوردم حالا که اندازه گیری میکنم اندکتانس بیش از 5 برابر هست!!!!! 
oo: به نظر شما منطقیه؟ آخه اگه بخوام با کمک LR متر ترانس رو بچیچم که خیلی تعداد دور های اولیه و ثانویه کم میشه :surprised: که اصلا معقول نیست. در ضمن من به جای 72 دور اولیه اومدم 100 دور پیچوندم ثانویه و ازگیلاری هم به نسبت بیشتر کردم که بعد با اضافه کردن فاصله هوایی اونو جبران کنم ولی .... .
وقتی فاصله هوایی رو 0.7 میکنم اولیه میشه 8.6 میلی هانری
oo: 
 خیلی زیادش کن در حد 1 سانت و خورده ای میشه نزدیک 2 میلی هانری 
(LR متر رو هم تست کردم سالم بود و ترانس رو هم جدا از منبع اندازه میگیرم).
این هم اعداد و ارقام در این نرم افزار:

سپاس بی پایان از راهنمایی دوستان :biggrin:

oo: اومدم خروجی رو اتصال کوتاه کردم که ماسفت سوخت(چون ورودی لامپ سری بود نترکید) و بازهم عوضش کردم و باز هم سوخت که احتمال میدم 3842 هم سوخته :cry:حالا رفتم یه LR متر خریدم و اندوکتانس رو اندازه گرفتم با کمال تعجب اولیه 6.8 میلی هانری و ثانویه حدود 660 میکرو هانریه
oo: 
 هسته مورد استفاده من EI33 28.5 12.5 پاور کامپیوتر هست. حالا فهمیدم که مشکل از چی بوده :biggrin: اما خوب در تعجبم که چرا با وجود اینکه با نرم افزار روسی تعداد دور اولیه و ثانویه رو بدست اوردم حالا که اندازه گیری میکنم اندکتانس بیش از 5 برابر هست!!!!! 
oo: به نظر شما منطقیه؟ آخه اگه بخوام با کمک LR متر ترانس رو بچیچم که خیلی تعداد دور های اولیه و ثانویه کم میشه :surprised: که اصلا معقول نیست. در ضمن من به جای 72 دور اولیه اومدم 100 دور پیچوندم ثانویه و ازگیلاری هم به نسبت بیشتر کردم که بعد با اضافه کردن فاصله هوایی اونو جبران کنم ولی .... .وقتی فاصله هوایی رو 0.7 میکنم اولیه میشه 8.6 میلی هانری
oo: 
 خیلی زیادش کن در حد 1 سانت و خورده ای میشه نزدیک 2 میلی هانری 
(LR متر رو هم تست کردم سالم بود و ترانس رو هم جدا از منبع اندازه میگیرم).
این هم اعداد و ارقام در این نرم افزار:

سپاس بی پایان از راهنمایی دوستان :biggrin:

:applause: آخه از رو نسبت اولیه به ثانویه هم که میدیدم تعجب میکردم که اندوکتانس اولیه که تعداد دورش 100 دوره 6.8 میلی و ثانویه که 30 و خورده ای هست 660 میکرو هست یعنی نزدیک ده برابر اندکتانس و 3 برابر تعداد دور. چند روزی هست دارم سلف ها و تراننس های دم دستمو اندازه میگرم این موضوع رو تا حدودی فهمیدم. با نرم افزار هم امتحان میکردم همینطور بود(فرکانس رو میاوردم پایین تا تعداد دور زیاد زیاد شه)
 ولی تو حالت بیباری داغ نمیکنه 
دیدگاه