اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امکان خرید سیم لیتز برای پیچیدن ترانس های سویچینگ!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امکان خرید سیم لیتز برای پیچیدن ترانس های سویچینگ!

نوشته اصلی توسط armin_gera
    سلام به همگی و ممنون از تک تکتون که تو تاپیک شرکت کردید
    یه مسافرت کوچیک پیش اومد الانم از وایرلس هتل دارم تایپ میکنم رسیدم خونه منم قاطی بحث میشم
    اتفاقا منم نگران لحیم کردن این سیما بودم چون روشون لاک دارن و... !
    فعلا اینارو داشته باشیم:

http://www.ebay.com/bhp/litz-wire

https://www.google.com/search?q=litz+wire&safe=off&client=firefox-a&hs=lDm&rls=org.mozilla:en-USfficial&channel=sb&source=lnms&tbm=isc h&sa=X&ei=hbVQVM67E4it7Ab3pIGACg&ved=0 CAgQ_AUoAQ&biw=1536&bih=706

تو ebay من اینارو مناسب دیدم باز شما هم یه نگاهی به لینک بندازین
    175/46 با قطر خارجی 0.9مم
    و 105/40 (گیج 40 مساوی 0.08مم) با قطر خارجی 1.27مم
    و 100/35 (گیج 35 مساوی 0.15مم) با قطر خارجی 2.22مم
    یا تایپ 2 به مشخصات 5x20x38 یعنی 5 لا سیم 20/38
    خوبه
    فقط عکس اول چیلتره نمیاد
    این شماره های که گذاشتی هم خیلی خوبه

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
      خوبه
      فقط عکس اول چیلتره نمیاد
      این شماره های که گذاشتی هم خیلی خوبه
      نه بابا چیکتر نیست الانم تست کردم , لینک اول مال ebay هست برو سایتش سرچ کن litz wire
      لینک دوم هم گوگله
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

دوستان چی شد کسی نمیدونه میاد؟ نمیاد؟ کی میاد؟ تایپ یک منظورمه

دیدگاه

فردا تعطیلات تموم میشه میرم ببینم نتیجه چیه ولی احتمالا نشه یا اگه بشه خیلی گرون شه چون مهندس میگه وزنش زیاده هزینه اوردنش زیاد میشه!

اضافه شده در تاریخ :
          سلام به همگی
          پیرو مکاتباتی که با مهندس بلورچیان داشتم متاصفانه امکان وارد کردن این سیم به دلیل وزن زیادش وجود نداره
          وزن هر توپ 40 کیلو هست و شامل 70 متر سیم که هزینه تموم شده یک توپ حدود 1 ملیون تومن میشه که متری بالای 15000 تومن میشد سیم! در کل امکان وارد کردن این سیم از چین میسر نشد :sad:
          با تشکر از همه
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

پاسخ : امکان خرید سیم لیتز برای پیچیدن ترانس

دوستان من یه سلف (ظاهرش مثل چوک هست) مال مدار لامپ کم مصرق داشتم روی هسته 20*28 اومده بدون سیم نمره 15 رو پنج تا بهم تابونده بودن تا شده بود یک سیم و صد دور روی قرقره پیچیده بودن. منم اومدم بجای اینکه سیم نمره 15 پیدا کنم و ... اومدم کلا از سیم نمره 35 استفاده کردم و صد دور بجاش پیچیدم. اهم و هانریش هم تقریبا دست اومد.
            حالا این قضیه چگالی جریان و... رو یکی برام توضیح میده؟
            نوشته اصلی توسط armin_gera
            سلام به همگی

"سیم لیتز چیست؟ سیم لیتز(چند سیم رشته ای به هم تافته شده) نوعی سیم که برای حمل جریان متناوب به کار می رود ؛این سیم برای کاهش اثر پوستی یا اثر مجاورتی طرح شده است که در سلف ها در فرکانس بالای 1 مگا هرتز رخ می دهد .این سیم شامل چند رشته سیم نازک که به صورت مجزا از همدیگر عایق شد است به هم پیچانده می شود......."
            http://en.wikipedia.org/wiki/Litz_wire
            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
              دوستان من یه سلف (ظاهرش مثل چوک هست) مال مدار لامپ کم مصرق داشتم روی هسته 20*28 اومده بدون سیم نمره 15 رو پنج تا بهم تابونده بودن تا شده بود یک سیم و صد دور روی قرقره پیچیده بودن. منم اومدم بجای اینکه سیم نمره 15 پیدا کنم و ... اومدم کلا از سیم نمره 35 استفاده کردم و صد دور بجاش پیچیدم. اهم و هانریش هم تقریبا دست اومد.
              حالا این قضیه چگالی جریان و... رو یکی برام توضیح میده؟
              شما مدارتون دچار افت ولتاژ خواهد شد!
              سرچ کنید : اثر پوستی

دیدگاه

بله درست هست ولی هرجایی رو خوندم درمورد پست های فشار قوی و ولتاژ بالا صحبت کرده بود. آیا با توجه به اینکه ولتاژ مدار لامپ کم مصرف هم زیاد هست ولی نه خیلی زیاد بازم هم شامل این قضیه خواهد شد؟ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                  آیا با توجه به اینکه ولتاژ مدار لامپ کم مصرف هم زیاد هست ولی نه خیلی زیاد بازم هم شامل این قضیه خواهد شد؟ ممنون
                  سلام
                  در مدارات سوییچینگ اثر پوستی به دلیل فرکانس کاری مدار ایجاد میشه که هر چی فرکانس بالاتر میره ، بار الکتریکی کمتر به عمق سیم نفوذ میکنه و به خاطر این هست که شما مثلاً یک سیم به قطر 2 میلی متر میخرید ولی در فرکانس 100 کیلو هرتز مثل یک سیم با قطر 0.4 میلی متر عمل میکنه اما در فرکانس 0 یا همون DC مثل سیم 2 میلی متر. پس در فرکانس 100 کیلو هرتز اگر شما بیاید و سیم با قطر بیش تر از 0.4 میلی متر بخرید کار بیهوده ای کردید.

دیدگاه

راهی هست تا بشه این قضیه رو تست کرد؟
                    الان سلفی که من ساختم داره کار میکنه و فرقی با اون سلفی که پنج تا رو بهم تابونده بودن از نظر اهم و هانری و کارکرد عملی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                      راهی هست تا بشه این قضیه رو تست کرد؟
                      الان سلفی که من ساختم داره کار میکنه و فرقی با اون سلفی که پنج تا رو بهم تابونده بودن از نظر اهم و هانری و کارکرد عملی نداره
                      داداش فرکانس بالاست لامپ مثل اینکه در حد 20 30 کیلو هرتزه زیاد نگران نباش. اگه سلف در حد کمی مثل لامپ های کم مصرف دیگه داغ میکنه جای نگرانی نیست.
                      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

فکر نکنم تو هیچ جای دنیا به قیمت تمام شده تو محصول به اندازه چینی ها توجه کنند. منم مداری که باز کردم چینی بود و همینطور که گفتم بجای یک رشته سیم مثلا 35 اومده بودن پنج تا سیم 15 رو موازی کرده بودن اونم برای مدار لامپ 105 وات بزرگ! گفتم چین و واردکننده های ما که اینقدر دنبال ارزونی میگردن اومدن پنج تا نمره 15 استفاده کرده حتما خیلی ضروری بوده!!! الان مدار من با سیم نمره 35 بجای پنج تا 15 داره کار میکنه گرم نمیشه و یه هفته میشه که تو مرحله تست هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                          فکر نکنم تو هیچ جای دنیا به قیمت تمام شده تو محصول به اندازه چینی ها توجه کنند. منم مداری که باز کردم چینی بود و همینطور که گفتم بجای یک رشته سیم مثلا 35 اومده بودن پنج تا سیم 15 رو موازی کرده بودن اونم برای مدار لامپ 105 وات بزرگ! گفتم چین و واردکننده های ما که اینقدر دنبال ارزونی میگردن اومدن پنج تا نمره 15 استفاده کرده حتما خیلی ضروری بوده!!! الان مدار من با سیم نمره 35 بجای پنج تا 15 داره کار میکنه گرم نمیشه و یه هفته میشه که تو مرحله تست هست
                          چین علاوه بر قیمت نهایی به یک چیز دیگه هم خیلی اهمیت میده و اون عمر قطعه هست! مطمعن باش تفاوت هسته ها خودشو تو 6 ماه نشون میده و همچنین از لحاظ مهندسی طبق فرکانس کاری باید سیم مورد استفاده اثرات پوستی روش تاثیر نزاره یعنی این تو محاسبات تاثیر داده شده و هر گونه تغییر محاسباتو به هم میزنه و عمر کلی لامپ میاد پایین

دیدگاه

پاسخ : امکان خرید سیم لیتز برای پیچیدن ترانس های سویچینگ

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری نمایش پست ها
                            بله این کار هم خیلی خوبه فقط دیگه 0.1 تا 0.3 خیلی نازکه هااااا
                            راستی من تا حالا سیم لیتز ندیدم اگه روکش داشته باشه و روکشش لاکی باشه عذابیه از بین بردن لاکش
                            و دیگه به هم تابوندنش عذاب آور تر
                            و اگر هم روکش لا کی نباشه و یا عایق بینش ابریشمی باشه باز هم دردسر داره
                            و اگر هم روکش نداشته باشه که دیکه فایده نداره
                            اصلا کلا هر چی فکر می کنم می بینم استفاده از این سیم چندان هم راحت نیستاااااا زیاد دنبالش نباشید :mrgreen:
                            د
                            سیم لیتز توسط شرکت پایش در ایران طبق درخواست انجام میشه و اطلاعات فنی هم قابل دریافت است و بعضی از انواع بصورت نمونه موجود است

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این کار درست نیست
                            در قلع کاری اسید برای از بین بردن چربی است که قلع روی فلز درست بچسبد
                            در اتصالات سیم که از روغن لحیم یا سیم قلع دارای روغن لحیم استفاده میشود نیز برای از بین بردن چربی استفاده میشه
                            اسید اگر از روی سیم کاملا تمیز نشود در طول زمان باعث خوردگی تدریجی سر سیم شده و پس از مدتی باعث اتصال کوتاه میشه
                            لاک روی سیم لیتز لاک مخصوصی است که وقتی داخل قلع مذاب یا وان قلع فرو کنید در مدت یک ثانیه لاک از روی سیم برداشته شده و قلع جای لاک میشینه
                            جدیدترین ویرایش توسط litz; ۱۹:۲۳ ۱۳۹۷/۰۵/۱۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X