اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ساخت سوئیچینگ 12ولت 5 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ساخت سوئیچینگ 12ولت 5 آمپر

یه نکته یکی از دوستان گفت انجام دادی؟ اول بزنی برق بعد بدون بار تغذیه کنترولر رو وصل بکنی!!!

این فلایبک تو هم داستان شده هااا!!!. مشکل تو که با حذف اون دیوده حل شده بود. انقدری که تو رو این فلایبک وقت گزاشتی ماری کوری رو اتم نزاشت.
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
      دوستان عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
      چند بار هم مدار رو چک کردم....همه چی درسته...اتصالات درسته.........
      داداش سعید. شاید 3845 سوخته باشه :surprised: چک کردی؟ مطمئنی درسته؟ اگه فرکانس متر یا اسکوپ نداری که خروجی آی سی رو ببینی یه ال ای دی رو با یه مقاومت 1 کیلو بزن به خروجی آی سی. اگه نورش حدود نصف حالتی باشه که میزنی به تغذیه آی سی پس آی سی احتمال زیاد درسته
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOHANDES P
        سلام به همه ی دوستای عزیز..دوست عزیزم چند تا پیشنهاد و نکته..
        .شما توی ورودی سلف مد مشترک روقرار ندادی که این خودش باعث پایین اومدن شدید بهره میشه و میتونه یکی از دلالیل مشکلتون باشه..ودیگه اینکه اگه به پایه i sense ایسی ولتاژ رمپ نرسه ایسی شروع به تولید پالس نمیکنه..مقاومت سری شده با اپتوی شمارو در خروجی چک کن..انشالله که مشکلت حل بشه..
        خیلی ممنون دوست عزیز....ولی واسه تست فکر نکنم زیاد لازم باشه فیلتر EMI.منظورتون از مقاومت سنس رو متوجه نشدم....مقدارش رو 0.6 اهم گذاشتم...کم بکنم؟
        مقاومت سری با اپتو هم 100 اهمه..که یک هشتم وات گذاشتم....(یک چهارم دم دستم نبود) ....
        گپ رو هم 0.8 میلیمتر کردم به این طریق....اقای وزیری یه جایی گفته بودن که قطر هر چسب کاغذی 0.1 میلیمتره...پس 4 تا به هر طرف زدم تا کلا بشه 0.8 میلیمتر.
        ولی بازم تاثیری نداشت

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
        داداش سعید. شاید 3845 سوخته باشه :surprised: چک کردی؟ مطمئنی درسته؟ اگه فرکانس متر یا اسکوپ نداری که خروجی آی سی رو ببینی یه ال ای دی رو با یه مقاومت 1 کیلو بزن به خروجی آی سی. اگه نورش حدود نصف حالتی باشه که میزنی به تغذیه آی سی پس آی سی احتمال زیاد درسته
        داداش یه اسکوپ دارم از نوع هیتاچی..........اصل ژاپن...مستقیم تغذیه ایسی رو 12 ولت میدم خروجی پالس هم دارم....ولی وقتی به برق میزنم. :cry: :cry: :cry:

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
        یه نکته یکی از دوستان گفت انجام دادی؟ اول بزنی برق بعد بدون بار تغذیه کنترولر رو وصل بکنی!!!

این فلایبک تو هم داستان شده هااا!!!. مشکل تو که با حذف اون دیوده حل شده بود. انقدری که تو رو این فلایبک وقت گزاشتی ماری کوری رو اتم نزاشت.
        والا کردم بازم نشد....راستش همه دوستان بعد من اومدن تغذیه درست کردن رفتن من موندم هنوزم تو کف این فلای بک لعنتی :cry: :cry: :cry: :cry:
        تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

شما اول ایسی رو از مدار باز کنید و روی برد برد نصب کنید و پایه ولتاژ مرجع رو تست کنید ببینید 2.5 ولت داره یا نه..اگه نداشت بدونید ایسی سوخته و شما بخش تغذیه ایسی رو چک کنید..( هم راه انداز اولیه ایسی و هم سیم پیچ تغذیه ایسی)..منظوراز ولتاژ رمپ حس گر جریان اینه که ببینی ایا از سورس ماسفت نسبت به زمین ولتاژی ، به حسگر جریان ایسی میرسه یا نه..برای اطمینان خاطر از بخش کنترلر شما ولت متر رو به خروجی وصل کنید(قبل از اینکه ورودی تغذیه بشه) بعدش ورودی رو به برق شهر متصل کنید اگر در لحظه ی اول خروجی یه ولتاژ لحظه حتی برای یک لحظه رو داد بدونید توی مقدار المان ها اشتباه کردید و ایسی از تولید پالس رو متوقف میکنه..و تعداد دور سیم پیچتون رو از نرم افزار پای اکسپرت استفاده کنید بهتره..با نسبت سیم پیچی شما من فکرنمیکنم اگر عیب هم برطرف بشه 12 ولت القا بشه به ثانویه.
          :read:
          هیچ مشکلی بدون راه حل نیست..

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل در ساخت سوئیچینگ 12ولت 5 آمپر

نوشته اصلی توسط MOHANDES P
            شما اول ایسی رو از مدار باز کنید و روی برد برد نصب کنید و پایه ولتاژ مرجع رو تست کنید ببینید 2.5 ولت داره یا نه..اگه نداشت بدونید ایسی سوخته و شما بخش تغذیه ایسی رو چک کنید..( هم راه انداز اولیه ایسی و هم سیم پیچ تغذیه ایسی)..منظوراز ولتاژ رمپ حس گر جریان اینه که ببینی ایا از سورس ماسفت نسبت به زمین ولتاژی ، به حسگر جریان ایسی میرسه یا نه..برای اطمینان خاطر از بخش کنترلر شما ولت متر رو به خروجی وصل کنید(قبل از اینکه ورودی تغذیه بشه) بعدش ورودی رو به برق شهر متصل کنید اگر در لحظه ی اول خروجی یه ولتاژ لحظه حتی برای یک لحظه رو داد بدونید توی مقدار المان ها اشتباه کردید و ایسی از تولید پالس رو متوقف میکنه..و تعداد دور سیم پیچتون رو از نرم افزار پای اکسپرت استفاده کنید بهتره..با نسبت سیم پیچی شما من فکرنمیکنم اگر عیب هم برطرف بشه 12 ولت القا بشه به ثانویه.
            :read:
            هیچ مشکلی بدون راه حل نیست..
            رو برد برد؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی تغذیه 12 ولت رو از خارج میدم ایسی کار میکنه و شکل موج با دیوتی سایکل 50 درصد رو میده....پس قطعات درستن....تعداد دور و مشخصات ترانس رو از نرم افزار روسی برداشتم که دوستان چک کردن و نتیجه گرفتن که جواب میده

دیدگاه

کلا ای سی رو تغذیه ش رو نمیدی بازم این مشکل وجود داره؟؟ یا وقتی تغذیه رو وصل میکنی اینطوری میشه؟؟ اگر با کنترولر خاموش باز به این مشکل میخوری باید خدمتتون عرض کنم والا این دیگه نوبره )) یه قطعه خراب داری.

K.Show

دیدگاه

کلا ای سی رو تغذیه ش رو نمیدی بازم این مشکل وجود داره؟؟ یا وقتی تغذیه رو وصل میکنی اینطوری میشه؟؟ اگر با کنترولر خاموش باز به این مشکل میخوری باید خدمتتون عرض کنم والا این دیگه نوبره )) یه قطعه خراب داری.
                خدمت اقای وزیری گل عرض کنم که
                یه لامپ با ورودی سری کردم که وقتی اگزیلاری رو از بیرون میدم و میزنم دوشاخه رو به برق....لامپ روشن میشه....
                و وقتی از اگزیلاری خود ترانس استفاده میکنم لامپ خاموشه و همه چی صفره....یعنی انگار مدار کار نمیکنه

دیدگاه

نکته اول که باعث میشه بنده تمایل عجیبی به جویدن خرخره شما داشته باشم اینه که داداش من وقتی پی سی بی میکشی مد نظر داشته باش که جریان اصلی مدار از اون زمینی میگذره که جسقنه قطر سیمش رو گزاشتی. رو پی سی بی کشیدنت خیلی کار کن. به راحتی میتونم بگم 50 درصد دستگاهی که میسازی طراحیه و 50 درصد پیسیبی کشیدن.

نکته دوم که فکر کنم در این مرحله دیگه خرخره ای برات نمونه ) اینه که داداش من. وقتی پی سی بی میکشی لطف کن دیتاشیت قطعات رو باز کن بزار جلوت بعد بکش. کلکتور امیتر اپتو رو برعکس دادی.
                  کلکتور وصل میشه به رفرنس. امیتر میره واسه ارور امپلی فایر. (کلکتور میشه پایه 4 و امیتر میشه پایه 3. ای سی رو که راست بگیری جلوت پایینی امیتره و باید بره به ارور امپلی فایر. شما کلکتور رو دادی به ارور امپلیفایر. به پی سی بی دقت کن. تو شماتیک درسته)

اون خط چین وسط رو هم نمیزاشتی معلوم بود قراره ایزوله باشن از هم ) شدت ایزولاسیون شما رو میشه از فاصله بین مسیر های زیر اپتو کوپلر فهمید
                  خازن y بین ورودی و خروجی رو فراموش نکن. دیدم ترانس چطوری منفجر میشه هاااا!!!

اضافه شده در تاریخ :
                  چی شد اقا؟ ما رو چشم انتظار نزار !!! اپتو رو اصلاح کردی؟

K.Show

دیدگاه

چی شد اقا؟ ما رو چشم انتظار نزار !!! اپتو رو اصلاح کردی؟
                    شرمنده
                    رو برد تست میکردم ماسفت سالم نشون میداد اوردم بیرون سوخته بود......امروز جمعه بود نتونستم برم ماسفت بخرم...فردا میخرم اصلاح میکنم خبر میدم

اضافه شده در تاریخ :
                    ماسفت جدید رو خریدم و انداختم رو برد
                    اول برق رو زدم لامپ روشن شد و بعدش تغذیه خارجی رو زدم بازم لامپ روشن موند. :cry: :cry: :cry:
                    یعنی لحظه اول ماسفت رفته بود
                    اقا این مصیبت شد.....اقای وزیری امکان داره دیوتی رو 50 درصد بمونه و ماسفت رو بسوزونه؟ :cry:
                    تو یکی از دوستان سلف سنج هست باید برم پیشش و ازش پس بگیرم و ترانس رو اندازه بگیرم.....نحوه اندازه گیریش هم همون اتصال پزاب ها به پین های ترانس هست؟( شرمنده ها تا حالا ترانس رو اندازه نگرفتم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
                      ماسفت جدید رو خریدم و انداختم رو برد
                      اول برق رو زدم لامپ روشن شد و بعدش تغذیه خارجی رو زدم بازم لامپ روشن موند. :cry: :cry: :cry:
                      یعنی لحظه اول ماسفت رفته بود
                      اقا این مصیبت شد.....اقای وزیری امکان داره دیوتی رو 50 درصد بمونه و ماسفت رو بسوزونه؟ :cry:
                      تو یکی از دوستان سلف سنج هست باید برم پیشش و ازش پس بگیرم و ترانس رو اندازه بگیرم.....نحوه اندازه گیریش هم همون اتصال پزاب ها به پین های ترانس هست؟( شرمنده ها تا حالا ترانس رو اندازه نگرفتم)
                      اگر ثانویه رو برعکس نپیچیده باشی دقیقا حتی 1 درصد هم ماسفت رو میسوزونه.
                      کاش مقاومت استارتاپ رو برمیداشتی که اصلا کنترولر روشن نشه. اگه مقاومت رو برداشته بودی و استارت منوط به دادن تغذیه از خارج باشه قبل از تغذیه دادن اصلا منطقی نیست که سوییچ بسوزه.
                      از پشت و روی پی ی بی که الان تو دستته عکس با کیفیت بزار. (از نزدیک طوری که با دیدن هردوشن در یک لحظه بشه فهمید لحیمی که الان تو نقطه x,y دارم میبینم به کدوم قطعه روی عکس دیگه متصله.

K.Show

دیدگاه

سلام بر اقایان عزیز و گرامی.....روز هاتون پرتغالی :biggrin:
                        اندوکتانس رو اندازه گرفتم.....با گپ 0.2 میلیمتر حدود 1 میلی هانری میشه.....ولی با گپ 0.6 میلیمتر حدود 500 میکرو هانری میشه....حالا چیکار بکنم؟
                        دارم یه پی سی بی خوب میکشم و ترانس رو میخام دوباره بپیچم....نظری در مورد مشخصات ترانس ندارین؟ کدوم مقدار اندوکتانس قابل قبوله؟
                        یا الله ........دوستان؟ :cry: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

سلام در دانشگاه به من پروژه ساخت منبع تغذیه سویچینگ دادن و هرچی میگردم فرمول طراحی مدار رو درست پیدا نمی کنم کسی می دونه راهنمایی کنه
                          جدیدترین ویرایش توسط سجادجوادی; ۰۱:۳۲ ۱۴۰۱/۰۱/۰۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X