اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تبدیل تغذیه +45 0 -45 به تغذیه +45 0 +45

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تبدیل تغذیه +45 0 -45 به تغذیه +45 0 +45

نوشته اصلی توسط Mostafa65
    سلام
    علیرضا طبق عکسی که گذاشتم باید سیمها رو وصل کنی اونطوری یه مثبت 45 داری و برای یه 45 دیگه باید یه مدار دیگه مثل همین بزاری
    میتونی برای دو امپلی از این روش استفاده کنی ولی یکم به ترانس فشار میاد

ببین اونجا که نوشتم ac باید سر وسط و یه سر از سرای کناری رو بزنی به اونجا بعد مثبت و منفی رو هم که برات زدم فقط باید اون خازنا رو طبق فلش هایی که زدم وصل کنی به اون سمت مثبت و منفی
    فقط یه چیزی که هست من از روی این عکسی که گذاشتی درست نتونستم سمت دیودا رو تشخیص بدم ممکنه به این چیزایی که گفتم برعکس بشن منظورم فیبر رو تو ذهنم که برعکس کردم درست نتونستم تشخیص بدم
    یه سیم سیاه هست سمت ac وقتی اونو برعکس کنی دو سمت برد با هم نمیخونه تو این عکس
    دو تا سیم قهوه ای هست یه سیاه درسته
    داداشی مرسی
    من خودم عکسارو چرخوندم ک همونطور ک دیودا رو میبینی پشت فیبرشم ب همون صورته
    ینی دقیقا انگار داری از روبرو چاپ زیرشم میبینی
    بعدم اینکه داداش من دیگه نمیخام ک بردم دوتا بشه رو همون ی برد دوتا +45 داشته باشم تا بتونم از کل آمپراژ ترانسم استفاده کنم تا زمانی ک آمپر میکشه آمپلی کم نیاره و صدا خراب نشه
    تازه تو ترانس س سر آمپری ک از دوسر میگیری با آمپری ک از س سر میگیری یکیه یا تقسیم بر دو میشه؟
    اگه یکی باشه من فقط خازنارو بزرگتر کنم فک کنم حل بشه نه؟چون آمپرم آمپر کل ترانسه
    من فقط مشکلم اینه ک آمپر ترانسم تقسیم بر دو نشه
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

یعنی شما اومدی عکس پشت فیبر رو میرور کردی گذاشتی؟
      اگر اینطوره اشتباه کردی بدون میرور کردن بزار تا درست بهت بگم
      نه دیگه اگر فقط از دو سر استفاده کنی یعنی وسط و کناری از تمام امپر استفاده میشه ولی اگر از سه سر استفاده کنی تقسیم بر 2 میشه
      نیاز به بزرگتر کردن خازنا هم نیست
      البته باید دیودا هم بتونن کامل امپر رو از خودشون رد کنن

دیدگاه

یعنی شما اومدی عکس پشت فیبر رو میرور کردی گذاشتی؟
        اگر اینطوره اشتباه کردی بدون میرور کردن بزار تا درست بهت بگم
        نه دیگه اگر فقط از دو سر استفاده کنی یعنی وسط و کناری از تمام امپر استفاده میشه ولی اگر از سه سر استفاده کنی تقسیم بر 2 میشه
        نیاز به بزرگتر کردن خازنا هم نیست
        البته باید دیودا هم بتونن کامل امپر رو از خودشون رد کنن
        داداشی درسته
        ینی زیر بردم دقیقا نقشش یا چاپش همینه
        به نحوه وصل شدن سیما نگا کن
        از چپ مشکی قهوه ای قهوه ای
        پس ی سر و کور کنم کل آمپر میشه
        پس باید تعداد دیودا رو زیاد کنم
        نظرت راجبه این تغذیه چیه؟
        http://upload7.ir/imgs/2014-12/01061856865402821176.jpg
        http://upload7.ir/imgs/2014-12/18388938423128743253.jpg

دیدگاه

ببین علیرضا من الان از یکی از دوستام که ترانس میپیچه پرسیدم گفت که هر سر سیم پیچ با وسط فقط مثلا 2 امپر میده و اون سیم پیچ هم 2 امپر میده که میشه 4 امپر ولی اگه از یه سیم پیچ استفاده کنی 4 امپر رو نمیده
          این منبع تغذیه هم خوبه ولی من خودم از پل دیود همیشه استفاده میکنم
          بجای زیاد کردن دیودا از پل دیود استفاده کن چون پولی که میدی بابت یه تعداد دیود برابر یه پل دیوده
          حالا شما باید از دو منبع تغذیه استفاده کنی که از کل جریان مدارت استفاده کنی

دیدگاه

ببین علیرضا من الان از یکی از دوستام که ترانس میپیچه پرسیدم گفت که هر سر سیم پیچ با وسط فقط مثلا 2 امپر میده و اون سیم پیچ هم 2 امپر میده که میشه 4 امپر ولی اگه از یه سیم پیچ استفاده کنی 4 امپر رو نمیده
            بجای زیاد کردن دیودا از پل دیود استفاده کن چون پولی که میدی بابت یه تعداد دیود برابر یه پل دیوده
            آها پس همون تقسیم بر دو میشه آمپراژ
            اینطوری ک خیلی شلوغ میشه :sad:
            دارم ی اکو میکسر میسازم
            س تا آمپلی داره 200w 200w 80w
            پس برا هرکدوم باید ی منبع تغذیه بذارم
            خیلی پیچ در پیچ میشه :sad:شلوغ کاری میشه :angry:

اضافه شده در تاریخ :
            من خودمم از پل دیود استفاده میکنم
            چون این تغذیه هارو از قبل داشتم دیگه میخاستم همونا رو ببندم باز برا اینا پول ندم :smile:
            آخرش من نگرفتم ترانسم چن آمپره. :sad:
            عکسش هم هس

دیدگاه

سلام
              آقا معمولا آمپلی فایر ها با ولتاژ دوبل کار می کنن شما چرا می خوای هر دو رو مثبت کنی ؟
              ایا منظورت تبدیل ولتاژ ترانس هست ؟ و می خوای دو تا آملی جدا رو راه اندازی کنی ؟؟؟؟ :question: :surprised: :surprised:

sigpic

دیدگاه

علیرضا ترانس رو نمیشه از روی عکس گفت چند امپر هست باید ازش جریان بکشی و اندازه گیری کنی
                یا طول و عرض و ارتفاع و قطر سیم رو داشته باشی و حساب کنی که چند امپر تو خروجی میده
                ولی ترانس تو امپرش کم نیست خوبه
                راستی من یادم رفت بپرسم مگه امپلیت ولتاژ تک میخواد که میخوای اینکارو کنی؟

دیدگاه

علیرضا ترانس رو نمیشه از روی عکس گفت چند امپر هست باید ازش جریان بکشی و اندازه گیری کنی
                  یا طول و عرض و ارتفاع و قطر سیم رو داشته باشی و حساب کنی که چند امپر تو خروجی میده
                  ولی ترانس تو امپرش کم نیست خوبه
                  راستی من یادم رفت بپرسم مگه امپلیت ولتاژ تک میخواد که میخوای اینکارو کنی؟
                  آره داداش
                  با 0 +45 راه میافته 3.5 تا 4 آمپر
                  از ایران کیت گرفتم هنو تستش نکردم اگه خدا بخاد امروز تست میگیرم
                  چار ترانزیستوره 3055 داره.مونو.دوتا گرفتم ک استریو بشه ی 80wهم ک خودم داشتم

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                  سلام
                  آقا معمولا آمپلی فایر ها با ولتاژ دوبل کار می کنن شما چرا می خوای هر دو رو مثبت کنی ؟
                  ایا منظورت تبدیل ولتاژ ترانس هست ؟ و می خوای دو تا آملی جدا رو راه اندازی کنی ؟؟؟؟ :question: :surprised: :surprised:
                  مهندس آمپلی من با 0 +45 کار میکنه
                  دوتا آمپلی دارم ک میخام اینکارو بکنم ک بشه +45 0 +45

دیدگاه

اگه می تونستی سر وسط رو جدا کنی خیلی خوب میشد. اونوقت میشد ترانس با دو تا ثانویه جدا.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                      اگه می تونستی سر وسط رو جدا کنی خیلی خوب میشد. اونوقت میشد ترانس با دو تا ثانویه جدا.
                      مهندس من متوجه نشدم چی شد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                        مهندس من متوجه نشدم چی شد؟
                        ببین تو ترانسهایی که در ثانویه 3 سر دارن میان سر وسط رو از وسط سیم پیچ ثانویه میگیرن در حقیقت سیم پیچ رو به دو قسمت تقسیم میکنن
                        منظور اقای منتظری این هست که شما بیای (البته اگه خود سیم لاکی بیرون هست) این سیم پیچ رو به دو قسمت تقسیم کنی کاملا جدا
                        ولی فرقی نمیکنه به هم وصل باشن یا جدا شما باید هر سر کنار رو با سر وسط بگیری

دیدگاه

داداش میتونی کمکم کنی تو این عکسایی ک میذارم برا پری تن میکروفون برق و خروجی پری به آمپلی رو پیدا کنم؟
                          مهندسین دیگه هم کمک کنن
                          http://upload7.ir/imgs/2014-12/85625627903197969891.jpg
                          http://upload7.ir/imgs/2014-12/14447183505029160319.jpg
                          http://upload7.ir/imgs/2014-12/69145932514412347171.jpg
                          اینم اکوشه
                          http://upload7.ir/imgs/2014-12/76468654604486761929.jpg

دیدگاه

علیرضا باید برا این سوال در مدارات صوتی یه تاپیک بزنی
                            ولی از رو این عکسا نتونستم بفهم فقط تو اکو اون 2 تا سیم که به دیودا میخورن ولتاژ ورودی هست بیشتر 12 ولت هم نده

دیدگاه

علیرضا باید برا این سوال در مدارات صوتی یه تاپیک بزنی
                              ولی از رو این عکسا نتونستم بفهم فقط تو اکو اون 2 تا سیم که به دیودا میخورن ولتاژ ورودی هست بیشتر 12 ولت هم نده
                              داداش اکو رو راه انداختم
                              ولوماش ی خورده مشکل داره صداش صاف نیس
                              برا را انداختن پری میکروفون کمک کنین فقط بدونم یرقش ورودیش کدومه راش میندازم
                              آی سی پری شم 4558D JRCهس

اضافه شده در تاریخ :
                              مهندسین نوشتم چ چیزایی روش داره
                              کمک کنین تا راش بندازم
                              http://upload7.ir/imgs/2014-12/46384895086317893177.jpg
                              دیتا شیت آی سی میگه برقش سه سره من هنگیدم پری هم سه سر میشه آیا؟ oo:

دیدگاه

تمام پریهای حرفه ای تغذیه متقارن یا به قول شما سه سر دارند
                                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X