اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع جریان

باید بیشتر مطالغه کنم تحلیل اینا برام سخته...
    دوستان بحث رو زمین نزارین چون هیج جا در مورد این موضوع به درستی صحبت نشده...
    استاد منتظری به نظرتون میشه با تغیرات جزعی پاور کامیپوتر رو به منبع جریان تبدیل کرد؟
    .The best question deserves a better answer
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
    «پناه»می برم «به خدا»
    از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
    محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

سلام اگه میخواین 100 تا لامپ الیدی 1 واتور روشن بکنید. میخواین 100 تارو یه سره با هم سری کنید؟ مشکلی نیست ولی اگه 1 الیدی بسوزه همه خاموشن :biggrin:
      یه فلایبک یا فوروارد درست کنین. درست کردن فیدبک جریان که براش زیاد سخت نست. یه راه سادش اینه که یه مقاومت بزارید به عنوان شنت. اپتو کوپلر رو میزارید دو سر این مقاومت. چون اینجا ولتاژ خروجی بالاست( 330 ولت) 1.5 ولت افت ولتاژ برای اپتو کوپلر چیزی محسوب نمیشه. وگرنه اگه قرار بود مثلا منبع 12 ولت با محدود کننده جریان بود که باید مقاومت اهم خیلی پایین و اوپ امپ بزاریم. چون همین 1.5 ولت به نسبت 12 ولت خیلی زیاده. مثل شارژر های سوییچینگ باتری 12 ولتی اگه دیده باشین یه تیکه سیم کلفت مسی به شکل مثلا u در آوردن به عنوان شنت.
      چون ولتاژ خروجی مدارمون (330) زیاد هست باید برای تغذیه اوپ امپ یه سیمپیچ (نازک) اضافی هم رو هسته بپیچیم برا تغذیه اوپ امپ.
      یه آی سی سوییچینگ هست به نام اگه اشتباه نکنم top250 که میتونه راحت 100 واتو بده. که خودش محدود کننده جریان هم مثل این که داره و نیاز به فیدبک جریان نیست(این آی سی های آماده رو من درست نمیشناسم و ممکنه بهتر از این هم باشه برا کار شما)
      مثلا این یه نمونه فلایبک 100 وات 135 ولت 700 میلی با این آی سی هست
      http://320volt.com/top250y-135v-700ma-lumiled-surucu-smps/
      با همون 3845 هم میتونید بسازید. فیدبک جریان با شنت و اوپ امپ مربوط به یه شارژر سوییچینگ رو هم هر وقت وقت کردم براتون میکشم میزارم.
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

دستت درد نکنه اقای محمد شاهی
        سایت خوبیه
        به نظرتون بخام خودم بسازم یه جندتا سایت و کتاب برای شروع از پایه بهم معرفی میکنین؟
        تاپیک های شما و اقای منتظری و اقای جبراعیلی رو خوندم واستفاده کردم...
        .The best question deserves a better answer
        =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
        «پناه»می برم «به خدا»
        از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
        محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

محسن جان. تاپ 250 تو محیط باز خوب خنک بشه میتونه 250 وات بده. ( نمونه ایه که راحت باهاش میشه اثبات کرد که خیلی از این حرفهایی که در مورد محدودیتهایی که برای منابع سوییچینگ میگن چرند و پرنده)
          تاپ 250 فیدبک جریان نداره. یه نمونه جریان از ماسفتش میگیره واسه حفاظت و ممکنه کنترل. (خیلی وقته دیتاشیتش رو ندیدم. فکر کنم کارنت مود بود) اگر تو روند کنترل دخالتش بده تازه میشه مثل uc. با اون نمیشه جریان رو کنترل کرد. باید فیدبک از جریان داشته باشیم.
          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
            محسن جان. تاپ 250 تو محیط باز خوب خنک بشه میتونه 250 وات بده. ( نمونه ایه که راحت باهاش میشه اثبات کرد که خیلی از این حرفهایی که در مورد محدودیتهایی که برای منابع سوییچینگ میگن چرند و پرنده)
            تاپ 250 فیدبک جریان نداره. یه نمونه جریان از ماسفتش میگیره واسه حفاظت و ممکنه کنترل. (خیلی وقته دیتاشیتش رو ندیدم. فکر کنم کارنت مود بود) اگر تو روند کنترل دخالتش بده تازه میشه مثل uc. با اون نمیشه جریان رو کنترل کرد. باید فیدبک از جریان داشته باشیم.
            آها آره راس میگی. آره همش چرنده. مثلا میگن هاف بریج تا 1 کیلووات ولی میبینی تو اینورتر جوش ازش استفاده شده. یا مثلا فوروارد که خودت هم گفتی تا چند کیلوواتش هم هست. تازه با تک سوییچ بالای کیلووات :rolleyes:
            راس میگی آقا مهدی حرفت سنده فیدبک جریان هم باید باشه.
            حالا به نظرت با همون uc باشه بهتره دیگه؟ راستی دوستومن که بخواد خروجی حدود 300 تا 350 بگیره مشکلی پیش نمیاد تو فلایبک؟ به نظرت برا الیدی اسپایک زیاد درست نمیکنه؟ فکر کنم درایور های آماده 100 وات هم فلایبکن دیگه درسته؟
            نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•
            به نظرتون بخام خودم بسازم یه جندتا سایت و کتاب برای شروع از پایه بهم معرفی میکنین؟
            تاپیک های شما و اقای منتظری و اقای جبراعیلی رو خوندم واستفاده کردم...
            والا به نظر لازم نیست که برین یه کتابو بردارید کامل بخونید که. هر جا مشکلی داشتین میرید توش پیدا میکنید یا تو نت یا اینجا دوستان هستن دیگه.
            کتاب اریکسون رو آقا مهدی وزیری برا من پیشنهاد دادن.
            در مورد کار با 3842 الی 3845 هم که تاپیک "فلایبک با 3842" هست. تاپیک های ساخت فلایبک و فوروارد هم که جزو موضوعات مهم هست. :rolleyes:
            آقا ناصر و مهدی وزیری که تشریف دارن تو پست بالا ایشونو میبیند :biggrin:و شدید اطلاعات زیاد و تجربه زیادی دارن :mrgreen:
            لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نه توان 100 وات که راحت میشه از فلایبک گرفت با یه هسته سه چار هزار تومنی. محدودیت اصلی فلایبک محدودیت جریانه که اگر زیاد بشه اعوجاج خروجی زیاد میشه که البته به ال ای دی ها نمیتونه اسیب بزنه ولی نویز زیادی میپراکنه
              برای کار ایشون uc یا تاپ فرق زیادی نمیکنه. به هر حال تا جایی که من متوجه شدم تجربه اولشه (درست فهمیدم دیگه؟؟) و قطعا تا ده تا سوییچ نسوزونه متوجه نمیشه دنیا دست کیه )) یه سری یه فلایبک 420 ولتی ساختم روشنش که میکردم تا نیم متریش هم نزدیکش نمیشدم. تو نمونه های تستش وقتی میترکید کل برد رو منهدم میکرد )
              والا من 36 وات بیشتر ندیدم. اون فلایبک بود. اگه سلف خروجی نداره فلایبکه دیگه.

در ضمن این هندونه هایی که زیر بغلمون دادی زیادی گندس. لطف کن بزار باقیش پیش خودت باشه. اینطوریام نیستم. نصف بیشتر چیزایی که میگم رو اصلا تجربه نکردم و ممکنه اصلا جواب نده ) در حد فکره.
              حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
              به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X