اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه برای کنترل ولتاژ خروجی یک منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه برای کنترل ولتاژ خروجی یک منبع تغذیه

سلام دوستان
    من دارم رو یک منبع تغذیه سوئیچینگ های ولتاژ کار می کنم .در این منبع از مبدل پوش پول استفاده کردم. برای فیدبک ولتاژ خروجی از یک پ امپ و پتانسیومتر استفاده کردم. برای کنترل ولتاژ خروجی(به روش pwm ) میخوام از تایمر 1 میکروکنترلر atmega16 استفاده کنم. اما چون گرایشم قدرته نمیدونم باید چه کنم. اگر کسی می تونه لطفا برنامه میکرو بنویسه یا راهنمایی کنه ،ممنون.

پاسخ : برنامه برای کنترل ولتاژ خروجی یک منبع تغذیه

مدارتون رو با 555 ببندین برنامه هم نمیخواد خیلی هم ساده جواب میده
    برای قسمت پوش پول هم میتونید از گیت های نات استفاده کنید
    مدت هاست نیستم

دیدگاه

پاسخ : برنامه برای کنترل ولتاژ خروجی یک منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط areana2000
      سلام دوستان
      من دارم رو یک منبع تغذیه سوئیچینگ های ولتاژ کار می کنم .در این منبع از مبدل پوش پول استفاده کردم. برای فیدبک ولتاژ خروجی از یک پ امپ و پتانسیومتر استفاده کردم. برای کنترل ولتاژ خروجی(به روش pwm ) میخوام از تایمر 1 میکروکنترلر atmega16 استفاده کنم. اما چون گرایشم قدرته نمیدونم باید چه کنم. اگر کسی می تونه لطفا برنامه میکرو بنویسه یا راهنمایی کنه ،ممنون.
      ولتاژ فیدبک باید یه جوری با ولتاژ خروجی ارتباط برقرار کنه.اگه شما با pwm ولتاژ فیدبک را کنترل کنید،پس خروجی این وسط چه نقشی داره؟
      شاید بگید با adc ولتاژ خروجی را میخونیم و بر اساس اون دیوتی سایکل را تنظیم میکنیم.در این صورت به احتمال زیاد به علت تاخیر میکرو ولتاژ شما دارای نوسانات زیادی میشود.
      اگه بخواین کنترل فیدبک را به خوبی انجام بدید باید حتی الامکان از مدارات آنالوگ مثل پ امپ انجام بدید.
      یه چیزی هم که ممکنه کمکتون کنه پتاسیومتر دیجیتاله.تو گوگل سرچ کنید.
      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X