اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

دوستان مد نظر داشته باشید که این مدار روی ورودیش این ریپل را میاندازه :

پس حتما یه سلف تو ورودی میخواد .وگر نه اگه رو ماشین استفاده بشه ممکنه ایسیو را بسوزونه!
    من دوتا 6 دور سیم 1.20 چهارلا برخلاف جهت هم رو هسته تیروئید پودر آهن به قطر تقریبا 4 سانتی پیچیدم و تو مسیر سیم سر وسط سیمپیچ اصلی قرار دادم.اینجوری موقع جریان کشی لحظه ای کم نمیاره ولی اگه یه سلف با 12 ورودی سری بشه تو جریان لحظه ای افت ولتاژ داره و کلا سیستم بهم میریزه.
    این مدار منه با آخرین تغییرات:

دقت کنید اون دوتا خازن 220 میکرو نباید زیر 100 ولتی باشند!

​
    جدیدترین ویرایش توسط shahpoori; 2016/06/20, 11:42.
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

یعنی با ورودی یک سلف باید سری بشه؟؟
      میشه از سلفی که توی پاور کامپیوتر هست هم استفاده کرد؟
      و
      ایا بدنه ی ماسف های هر ریل به هم وصل باشن مشکلی پیش میاد مثل همون عکسی که تو صفحه ی قبل گذاشته بودین هیتسینک هر طرف جدا. فقط بدون عایق!
      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadreza09z نمایش پست ها
        یعنی با ورودی یک سلف باید سری بشه؟؟
        میشه از سلفی که توی پاور کامپیوتر هست هم استفاده کرد؟
        و
        ایا بدنه ی ماسف های هر ریل به هم وصل باشن مشکلی پیش میاد مثل همون عکسی که تو صفحه ی قبل گذاشته بودین هیتسینک هر طرف جدا. فقط بدون عایق!
        ممنون
        اون مدار که من تو همین صفحه گذاشتم را ببین سلف کجاشه دقیقا همونجور باید وصل بشه وگرنه ترانزیستور خاموش و روشن کننده و آی سی ممکنه بترکه! چون یه ربپل 80 ولتی روش می افته.
        سلف که تو ورودی پاور هست خیلی کوچیکه.من گفتم 4 لا سیم 1.20.باید یه چیزی باشه که 50 آمپر را بتونه تحمل کنه و خیلی افت نداشته باشه.
        پایه وسط ترانزیستورها اگه رو برد بهم وصل باشه مشکلی نداره که هیت سینکشون بهم وصل باشه.
        جدیدترین ویرایش توسط shahpoori; 2016/06/20, 13:07.

دیدگاه

سلام دوستان
          میخوام مدارو از اول درست کنم چون مدار قبلی اخرین بار که مشکل پیدا کرد هر کاری کردم درست نشد !!
          خب حالا کسی از دوستان نقشه ی ادیت شده که فیدبک توش درست باشه رو داره؟؟
          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadreza09z نمایش پست ها
            سلام دوستان
            میخوام مدارو از اول درست کنم چون مدار قبلی اخرین بار که مشکل پیدا کرد هر کاری کردم درست نشد !!
            خب حالا کسی از دوستان نقشه ی ادیت شده که فیدبک توش درست باشه رو داره؟؟
            ممنون
            زحمت بکش و 3 تا پست قبلی را ببین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori نمایش پست ها
              زحمت بکش و 3 تا پست قبلی را ببین.
              سلام برای تیروئیدی میخواستم!ممنون

دیدگاه

...............
                جدیدترین ویرایش توسط mohammadreza09z; 2016/08/21, 14:39.

دیدگاه

با سلام کی گفته هسته ترویید مشکل داره تمام آمپ های ماشینی اگه بازشون کنی توشون هسته ترویید دارن .اتفاقا از جنس فریتم هستن
                  خودمم تا حالا چنتا آمپ با هسته ترویید ساختم بدون مشکل بایه پیچیدن ساده بدون مشکل داره کار میکنه
                  اگه بتونم یه چنتا عکس از آخریش که دارم میسازم میزارم یه آمپ سه کانال شش صد واتیه
                  که برای اولیه پانزده رشته سیم نیم هر ریل پنج دور و ثانویه ده رشته سیم نیم هر ریل چهار ده دوره بدون مشکل داغ شدن هسته نویز و... مثل مرد سر به زیر داره کار میکنه

دیدگاه

اینم فایل تقریبا تمام شده آمپ شش صد واتی این حقیر

دیدگاه

سلام دوست عزیز. ممنون از انتقال اطلاعاتتون. امکانش هست طرح تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ساخته شده و تست شده توسط خودتون رو در سایت قرار بدید؟ من تمام صفحات این تایپیک رو خوندم ولی متاسفانه طبق اظهار دوستان, طرح و فیدبک آن مشکل داره. به نظرتون امکانش هست از این طرح بتونم نتیجه بگیرم؟ من این تغذیه رو برای دوبل 50 ولت و حداقل 450 وات میخوام.

دیدگاه

بله چشم حتما تو اولین فرصت فایل و مشخصاتشو میزارم

دیدگاه

اینم فایل زیپ دیزاین و پی سی بی آمپ و تغذیه ساخته شده
                          ترانزیستورای اصلی 2sc5200 , 2sa1943 معروفه
                          برای ساب tip35 , tip36 گذاشتم
                          هسته تروئید هم فریت با قطر خارجی تقریبا هشت سانتی مترالبته دقیقش یادم نیست قطر داخلی پنج سانت
                          اولیه دو تا پنج دور با پانزده رشته سیم نیم
                          ثانویه دوتا چهارده دور ده رشته سیم نیم
                          که به صورت ساده پیچیده شده یعنی ساندویچی نیست که واقعا عالی در اومد نه صدایی نه داغ کردن ماسفتی که خیلیم کم مصرفه تقریبا 95 درصد راندمان داره
                          هر ریل سه ماسفت 3205 دیودای خروجی mur1560
                          البته بعضی ار قطعات فوت پرینتشو نداشتم معادلشو گزاشتم
                          فیلتر ورودی دوتا خازن 10000 میکرو خروجی هر ریل دوتا خازن 4700 میکرو 50 ولتی
                          تاجایی که یادم بود توضیح دادم طرحو ببینید سوالداشتید در خدمتیم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

فایل زیپ تغذیه سوییچینگ
                          این مداره که واقعا عالی کار میکنه

دیدگاه

داداش ممنون از محبتت, واقعا لطف کردی

دیدگاه

قربانت اول خوب شماتیکو نگاه کنید تا متوجه همه چیز بشید چون برای خودم ساختمش با اصول خودم پیش رفتم شاید یکم گیج کننده باشه

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید من این مدارو از سایت 320 ولت بر داشتم و یه سری تغیرات داخلش دادم ساختم و کار کرد ولی هنوز بار ازش نکشیدم شما اینو تایید میکنید؟

دوستان خواهشمندم اگه اشکالی داره بهم تذکیر بدید و اینکه هسترو دقیقا چجوری باید بپیچم ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X