اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(تیروئید)-600وات

آقا کسی اینو نساخته یه عکس ازش بزاره؟
    خیلی مشتاقم اینو بسازم. :rolleyes:
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
      آقا کسی اینو نساخته یه عکس ازش بزاره؟
      خیلی مشتاقم اینو بسازم. :rolleyes:
      یعنی عکسش باشه میسازی؟
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        یعنی عکسش باشه میسازی؟
        عکسش ک باشه میبینم چی روشه چی نیس.ذهنم نسبت به نقشش باز تر میشه.مثلا من الان از اون پیچیدن هسته هیچی سر در نمیارم.همون عکسش خیلی کمک میشه جدای اینکه از شما هم کمک خواهم گرفت.در ضمن بهره بهینه این سویچ چند ساله؟

دیدگاه

این رله برای این pcb مناسبه.
          http://roboeq.ir/products/detail/%D8%B1%D9%84%D9%87%2012%20%D9%88%D9%84%D8%AA%20%D8 %AA%DA%A9%20%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%AA%2 010%20%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1%20%D8%B4%DB%8C%D8%B 4%D9%87%20%D8%A7%DB%8C/

http://s4.picofile.com/file/8166397784/smps1.PDF.html
          DD Audio & SP Audio

دیدگاه

عکسش ک باشه میبینم چی روشه چی نیس.ذهنم نسبت به نقشش باز تر میشه.مثلا من الان از اون پیچیدن هسته هیچی سر در نمیارم.همون عکسش خیلی کمک میشه جدای اینکه از شما هم کمک خواهم گرفت.در ضمن بهره بهینه این سویچ چند ساله؟
            درسته عکس باشه آدم علاقشم بیشترمیشه ولی هزارتاعکس ازهسته سیم پیچی شده بازببینی متوجه نمیشی چی به چیه یعنی هیشکی ازروهسته متوجه نمیشه.
            من خودم توراه سوئیچینگ آمپ ماشین خیلی ماسفت سوزوندم یعنی آمارش ازدستم خارجه تاژه دارم یه چیزایی یادمیگیرم من خودم این مداروساختم دوستم ازم گرفت ولتاژش دوبل 40بودمنتهامنفیش 37بودبرده تعمیرگاهش یه آمپ اس تی کابسته روش فعلاکه داره کارمی کنه.
            اینم نمیشه گفت چندسال می خوادکارکنه اگه قطعات جنسشون بهترباشه مشکلی پیش نمیاداین سوئیچینگم بخوادخراب بشه نهایتش ماسفت می سوزونه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
              این رله برای این pcb مناسبه.
              http://roboeq.ir/products/detail/%D8%B1%D9%84%D9%87%2012%20%D9%88%D9%84%D8%AA%20%D8 %AA%DA%A9%20%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%AA%2 010%20%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1%20%D8%B4%DB%8C%D8%B 4%D9%87%20%D8%A7%DB%8C/

http://s4.picofile.com/file/8166397784/smps1.PDF.html
              نه بابااینومی خوای چیکاریه رله معمولی 10آمپرپیداکن 1500تومنم قیمتشه.

دیدگاه

نه بابااینومی خوای چیکاریه رله معمولی 10آمپرپیداکن 1500تومنم قیمتشه.
                والا حقیقتش وقتی شما pcb رو ادیت کردید و گفتید که ببینید که اندازه رله شما هست من هنوز pcb را چاپ نکرده بودم و همینطور یه خورده به رله و pcb که روی کامپیوتر بود نگاه کردم و گفتم که اندازه هستش.ولی الان که pcb را چاپ کردم (البته روی کاغذ گلاسه و هنوز روی فیبر چاپش نکردم).دیدم که رله 10 امپری که دارم کوچک هستش. :angry: :angry:
                الان موندم چکار کنم. اگه یه رله امپر بالاتر بگیرم به اندازهای بزرگ هست که روی فیبر جا بشه؟
                DD Audio & SP Audio

دیدگاه

درسته عکس باشه آدم علاقشم بیشترمیشه ولی هزارتاعکس ازهسته سیم پیچی شده بازببینی متوجه نمیشی چی به چیه یعنی هیشکی ازروهسته متوجه نمیشه.
                  من خودم توراه سوئیچینگ آمپ ماشین خیلی ماسفت سوزوندم یعنی آمارش ازدستم خارجه تاژه دارم یه چیزایی یادمیگیرم من خودم این مداروساختم دوستم ازم گرفت ولتاژش دوبل 40بودمنتهامنفیش 37بودبرده تعمیرگاهش یه آمپ اس تی کابسته روش فعلاکه داره کارمی کنه.
                  اینم نمیشه گفت چندسال می خوادکارکنه اگه قطعات جنسشون بهترباشه مشکلی پیش نمیاداین سوئیچینگم بخوادخراب بشه نهایتش ماسفت می سوزونه.
                  فعلا ک دم عیده و ی خرده وضع بازار خرابه و به مناسبتش وضع جیب هم خراب میشه :biggrin:
                  ولی پی یه سوییچینگ بودم تا اینکه تاپیکه خوبتو دیدم.راستی این دوتا آمپو درایو میکنه؟همون آمپی ک با 4تا irif250nهست ک تاپیکشو سام عزیز زده بود/در کل حتما میسازمش.فعلا ک وقت و هزینش نیس.ولی تاپیکه خوبی زدی داداش.دمت گرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                    والا حقیقتش وقتی شما pcb رو ادیت کردید و گفتید که ببینید که اندازه رله شما هست من هنوز pcb را چاپ نکرده بودم و همینطور یه خورده به رله و pcb که روی کامپیوتر بود نگاه کردم و گفتم که اندازه هستش.ولی الان که pcb را چاپ کردم (البته روی کاغذ گلاسه و هنوز روی فیبر چاپش نکردم).دیدم که رله 10 امپری که دارم کوچک هستش. :angry: :angry:
                    الان موندم چکار کنم. اگه یه رله امپر بالاتر بگیرم به اندازهای بزرگ هست که روی فیبر جا بشه؟
                    خب داداش خودت ی خرده سوراخارو تو برنامه جابجا کن و رو برگه معمولی پرینت بگیر اگه جواب داد برو رو گلاسه

دیدگاه

فعلا ک دم عیده و ی خرده وضع بازار خرابه و به مناسبتش وضع جیب هم خراب میشه :biggrin:
                      ولی پی یه سوییچینگ بودم تا اینکه تاپیکه خوبتو دیدم.راستی این دوتا آمپو درایو میکنه؟همون آمپی ک با 4تا irif250nهست ک تاپیکشو سام عزیز زده بود/در کل حتما میسازمش.فعلا ک وقت و هزینش نیس.ولی تاپیکه خوبی زدی داداش.دمت گرم
                      وضع بازارکه خیلی وقته خرابه گرونی یه طرف جنسای چینیم یه طرف اونروزرفتم دوتاخازن الکترولیتی 4700میکروفارادخریدم 63ولتی ولتاژیم که روش میفتادنهایت 40ولت بودبعدیک ساعت کارکردمداریکی ازخازناترکید.
                      منظورت امپ 100وات هستش دیگه اون امپ اگه بخوای ازهمه ی توانش استفاده کنی 250-300وات توان لازمه این تغذیم دوتاشودرایومیکنه.
                      دم خودتوداییت گرم :icon_razz:

دیدگاه

من هیچ نرم افزار یا برنامه ای ندارم. و کار باهاشون رو هم بلد نیستم که بتونم تغییرش بدم. :angry: :angry: :angry:
                        DD Audio & SP Audio

دیدگاه

ببن توپروتئوس 7رله ای که گذاشتم کوچکترازاون نیست شمااندازه دقیق رله روبگومنظورم پایه هاشه تاواست توپروتئوس درستش کنم.

دیدگاه

وضع بازارکه خیلی وقته خرابه گرونی یه طرف جنسای چینیم یه طرف اونروزرفتم دوتاخازن الکترولیتی 4700میکروفارادخریدم 63ولتی ولتاژیم که روش میفتادنهایت 40ولت بودبعدیک ساعت کارکردمداریکی ازخازناترکید.
                            منظورت امپ 100وات هستش دیگه اون امپ اگه بخوای ازهمه ی توانش استفاده کنی 250-300وات توان لازمه این تغذیم دوتاشودرایومیکنه.
                            دم خودتوداییت گرم :icon_razz:
                            :biggrin:

دیدگاه

ببن توپروتئوس 7رله ای که گذاشتم کوچکترازاون نیست شمااندازه دقیق رله روبگومنظورم پایه هاشه تاواست توپروتئوس درستش کنم.
                              اقا امپراتور ببخشید که هی زحمت میدم.

ترتیب پایه ها درست هستش ولی طول رله ای که شما برای PCB طراحی کردید بزرگتر از رله من هستش.

اندازه رله ای که دارم
                              طول 19 م م
                              عرض 15 م م
                              اندازه رله که برای PCB طراحی کردید
                              طول 22 م م
                              عرضش هم درست هستش و 15م م میباشد فقط طولش بیشتر است .
                              DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                                اقا امپراتور ببخشید که هی زحمت میدم.

ترتیب پایه ها درست هستش ولی طول رله ای که شما برای PCB طراحی کردید بزرگتر از رله من هستش.

اندازه رله ای که دارم
                                طول 19 م م
                                عرض 15 م م
                                اندازه رله که برای PCB طراحی کردید
                                طول 22 م م
                                عرضش هم درست هستش و 15م م میباشد فقط طولش بیشتر است .
                                اگه توخونه پرینترداری یه پریینت ازش بگیرببین اندازش درسته.
                                http://s5.picofile.com/file/8170075884/sm.pdf.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X