نه داغ نمیکنن البته من زیاد مدارو روشن نگه نداشتم
امکان داره سیمای هسته رو درست به مدار وصل نکرده باشم؟! تو تو مدار خودت تست کردی 45 ولت بود؟
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(تیروئید)-600وات
نوشته اصلی توسط armin_gera
نه داغ نمیکنن البته من زیاد مدارو روشن نگه نداشتم
امکان داره سیمای هسته رو درست به مدار وصل نکرده باشم؟! تو تو مدار خودت تست کردی 45 ولت بود؟
نه سیمای هسته درسته اگه ماسفتات داغ نکنن یه عکس ازقسمت اولیه هسته بندازببینم درست وصل کردی.
من روسوئیچینگ تستش کردم منتهاباایسی tl494بودکه رو12ولت حدود44ولت خروجی داشت.
این مشکل راحت حل میشه نگران نباش.
نوشته اصلی توسط emparator
نه سیمای هسته درسته اگه ماسفتات داغ نکنن یه عکس ازقسمت اولیه هسته بندازببینم درست وصل کردی.
من روسوئیچینگ تستش کردم منتهاباایسی tl494بودکه رو12ولت حدود44ولت خروجی داشت.
این مشکل راحت حل میشه نگران نباش.
http://www.aparat.com/v/lDq8H
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
نوشته اصلی توسط emparator
پایه هادرست وصل شدن اگه ولتاژکمه می خوای افزایش پیداکنه بگویه کارمیگم بکن ولتازت میره بالا.
اره ولتاژ باید حتما 55 باید باشه
یکی هم من تو خروجی ولتاژ تک 55 میخوام و به متقارن نیازی نیست , میشه سیمای ثانویه رو با هم موازی کنم تا جریان دهیش بالاتر بره؟
من الان مدارو بردم رو ماشین تست کردم با ورودی 14.4 خروجی 45 ولت بود , من 52 ولت میخوام چیکار کنم ولتاژ بیشتر شه؟
ببخشید دوباره مزاحمتون شدم.من میخام شرو ب ساخت این تغذیه کنم.برای اولین کار هم رفتم دنبال هسته.و دوتا هسته از روی برد دوتا امپیلی ماشین ک خراب بودن باز کردم.ی دونشون سیم پیچیش دس نخورده ولی ی دونه قوی تر هم باز کردم ک سیم پیچش باز شده.عکساش رو گذاشتم.شما صلاح میدونین اماده رو ببندم یا بزرگرو باز کنم و سیم پیچی کنم.
دیدگاه