پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(تیروئید)-600وات
عزیز من با سویچینگ 20 امپری تست کردم جواب نداد!! گفتم که حتما با باطری ماشین و در حالی که ماشین روشنه تست بگیرید!
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
نوشته اصلی توسط a302866a
با ماشین روشن ولتاژ 14.3 بدون بار
با بار ولتاژ میشه 13.8 آمپر خروجی همون 2.5
ولتاژ سر سیمپیچو میگیری دیگه اره؟ رو برد جایی که +12 میاد میرسه به سیمپیچ ولتاژ 13.8 هست؟
دیودای خروجی رو چک کن حتما باید ultra fast باشن حتما از uf5408 یا بقیه دیودای فوق سریع استفاده کن
قسمت کنترلی اعم از ایسی و المانارو چک کن نکنه یه مقاومتو اشتباه زده باشی
درضمن شما ماشینت نباید افت ولتاژ بده ما سیستمای سنگین هم که رو ماشینا میبندیم ( در حد 3000 ار ام اس) برق ماشین از 14 پایین تر نمیاد حالا 600 ار ام اس که چیزی نیست این همه شما افت ولتاژ دارین!
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
دوستان من pcb رو یه کم ادیت کردم و این فایل جدیده
سیروس این فایلو به پست 1 اضافه کن همه بتونن استفاده کنن
و اما تغییرات:
حذف رله ! رله اولا سخت پیدا میشد دوما 10 هزار تومن پولشه سوما بعضا پایه هاش با pcb نمیخونه پس من رله رو حذف کردم و جاش دوتا ترانزیستور گذاشتم
حذف جامپ های اضافی! بعضی جاهای مدار جامپ های اضافی داشتیم که رو اعصاب ادم میره منم زدم حذفشون کردم ترک هارو از جاهای دیگه کشیدم
من ولتاژ بین منفی باطری و سر مشترک اولیه میگیرم
قطعاتم چک کردم همه درست سر جاشونند(از سالم بودنشون مطمئن نیستم)
دیودهاهم MUR460 هست و سالمند
اوپتوکوپلرا چجوری باید تست کردشون یا مشکل از قسمت اوپتوکوپلر و دیودها و مقاومتای قبلش میشه؟؟
شاد بودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد"چگوارا"
نوشته اصلی توسط alireza4560
درود آرمین جان.این پی سی بی تست شدست داداش؟
کار خاصی نکردم روش فقط رله رو با 2 تا ترانزیستور عوض کردم فک نمیکنم دیگه تست بخواد چیز ساده ایه
نوشته اصلی توسط a302866a
من ولتاژ بین منفی باطری و سر مشترک اولیه میگیرم
قطعاتم چک کردم همه درست سر جاشونند(از سالم بودنشون مطمئن نیستم)
دیودهاهم MUR460 هست و سالمند
اوپتوکوپلرا چجوری باید تست کردشون یا مشکل از قسمت اوپتوکوپلر و دیودها و مقاومتای قبلش میشه؟؟
دیودها سالم بودند
آقا سیروس میخوام قطعاتو عوض کنم ببینم چی میشه
لطفا قطعاتی که لازم نیست تعویض بشدو بگید که هم هزینه اضافی نشه هم کار سریعتر پیش بره
با تشکر
شاد بودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد"چگوارا"
دیدگاه