اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(تیروئید)-600وات

اگه ماسفتات سوخته باشن که اتصال کوتاه میشن ومدارنبایستی کارکنه پس یعنی سالمن دیودای خروجیم که میگی سالمن.
    دیودزنراروچک کن وهمینطورمقاومتا.
    میگم وقتی جریان کشیدی ازمدارماسفتاگرم شدن؟
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

ماسفتارم عوض کن
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        میگم وقتی جریان کشیدی ازمدارماسفتاگرم شدن؟
        نه.اصلا انگار نه انگار روشنند
        نوشته اصلی توسط armin_gera
        ماسفتارم عوض کن
        این مورد باشه آخرین مرحله. ازم نخاین که مکافاتیه
        شاد بودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد"چگوارا"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a302866a
          نه.اصلا انگار نه انگار روشننداین مورد باشه آخرین مرحله. ازم نخاین که مکافاتیه
          بدون هیتسینگ از مدار جریان بگش ببین ماسفتا همهگی با هم گرم میشن یا نه؟ امکان داره ماسفتات کار نکنن تست کن ببین گرمای همهشون یکسانه یا نه
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

سلام

دوستانی که مشکل افت ولتاژدارن دیودزنرارو70ولتی بزارین نتیجه رواعلام کنین.

دیدگاه

سلام

دوستانی که مشکل افت ولتاژدارن دیودزنرارو70ولتی بزارین نتیجه رواعلام کنین.
              35 ولت یا 70 ولت؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                35 ولت یا 70 ولت؟!
                اول 70ولتی بزارببین نتیجه چیه.

دیدگاه

اول 70ولتی بزارببین نتیجه چیه.
                  حالا چرا 70 ولتی؟ فک کنم اگه 70 بزاریم هیچ وقت عمل نمیکنه چون ولتاژ خروجیمون هیچ وقت به 70 نمیرسه

دیدگاه

نه عمل کردنش بایستی عمل کنه یه تست کن ببین نتیجه چیه.

دیدگاه

کسی تست نکردببینه نتیجه چیه.
                      من خودم 4تاهسته ec35رو بازکردم خودم پیچیدم می خوام اون پی سی بی که با4تاهسته هستش روبزنم ببینم اون پی سی بی هم افت ولتاژداره یانه.

اضافه شده در تاریخ :
                      بالاخره تصمیم گرفتم این پی سی بیروبسازم با5تاهسته ei33هستش که هرچندیکی دوتاش ازei33بزرگتره.فقط بایستی درایورمناسب بزارم ماسفتام 10تاست.
                      http://s4.picofile.com/file/8187383426/Uned.png
                      فقط ایسی 4n35نتونستم پیداکنم کسی فروشگاه اینترنتس سراغ نداره که ایناروداشته باشه؟

دیدگاه

بالاخره تصمیم گرفتم این پی سی بیروبسازم با5تاهسته ei33هستش که هرچندیکی دوتاش ازei33بزرگتره.فقط بایستی درایورمناسب بزارم ماسفتام 10تاست.
                        http://s4.picofile.com/file/8187383426/Uned.png
                        فقط ایسی 4n35نتونستم پیداکنم کسی فروشگاه اینترنتس سراغ نداره که ایناروداشته باشه؟
                        تبریز چهلستون طبقه پایین مغازه بفل قلی زاده داره

دیدگاه

سلام آقا سیروس
                          منم میخوام همزمان با رفع عیب مدارم تو این تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105256.75
                          مدار این تاپیک رو هم بسازم. اولا حال می کنم با هسته های تیروییدی و اینکه هرکی ساخته جواب گرفته و تجربه شیرینی می تونه باشه. :biggrin:
                          ولی اگه موافق باشید یکم علمی تر به انتخاب هستش توجه کنیم و بررسیش کنیم. مثلا چرا اولیه 5 دور؟ مقدار سلف ورودی با محاسبات چقدر باید باشه؟ مقدار Al هسته تو چه رنجی باشه واسه همین توان 600 وات و حداقل ورودی 10 ولت و فرکانس 50 کیلوهرتز و خروجی دوبل 55 ولت. ممنون می شم راهنماییم کنید تا بتونیم ماکزیمم بهره رو از این مدار بگیریم .
                          این عکس رو ببینید. این شرکت kdm هست که سلف الکترونیک تو پاساژ عباسی نمایندگیشو گرفته و قبلا هم بتون گفتم، می تونیم بهترین هسته رو انتخاب کنیم و بخریم. حالا بنظرتون کدوم ستون تو عکس با توجه به توضیحاته مختصرش واسه ترانس سوویچینگ مناسبه؟
                          http://www.4shared.com/download/56JPDy_Zce/Untitled__1_.jpg?lgfp=3000
                          اینم سایتش www.kdm-mag.com

دیدگاه

سلام
                            ببین درموردعکسی که گذاشتی بگم که دومی که کلاهسته اهنن وبه درداین کارنمی خورن سومی روهم بیخیال بشی بهتره نمی صرفه شمابایستی ازستون اول سفارش بدی رنگشم که خاکستری باشه.
                            وامابقیه سوالات بمانه بعدحل مشکل این مدارکه بچه هامیگن بیش از 200وات نتونستن ازش توان بگیرن که قانوناغلته هرچندخودم 400وات توان گرفتم یه جای مدارایرادداره یاماسفتاکامل روشن نمیشن یاقسمت فیدیکش مشکل داره که احتمال 90درصداززنره که هرچندبه بچه هاگفتم زنروبه 70ولت تغییر بدن ببینن نتیجه چیه فعلاکسی جواب نداده.
                            من خودم با5تاهستهec35می خوام بسازم هسته هام سیم پیچی شدن وحاضرن میمونه بردکهوقت کنم می زنمش قانونابایستی راحت 900واتی بگیرم ماسفتام 10تاست.

دیدگاه

سلام
                              ببین درموردعکسی که گذاشتی بگم که دومی که کلاهسته اهنن وبه درداین کارنمی خورن سومی روهم بیخیال بشی بهتره نمی صرفه شمابایستی ازستون اول سفارش بدی رنگشم که خاکستری باشه.
                              وامابقیه سوالات بمانه بعدحل مشکل این مدارکه بچه هامیگن بیش از 200وات نتونستن ازش توان بگیرن که قانوناغلته هرچندخودم 400وات توان گرفتم یه جای مدارایرادداره یاماسفتاکامل روشن نمیشن یاقسمت فیدیکش مشکل داره که احتمال 90درصداززنره که هرچندبه بچه هاگفتم زنروبه 70ولت تغییر بدن ببینن نتیجه چیه فعلاکسی جواب نداده.
                              من خودم با5تاهستهec35می خوام بسازم هسته هام سیم پیچی شدن وحاضرن میمونه بردکهوقت کنم می زنمش قانونابایستی راحت 900واتی بگیرم ماسفتام 10تاست.
                              ستون دوم واسه برق شهره؟منظورم 50 هرتزه؟
                              شما اینو می گی بیشتر از 200 وات نمی ده درسته؟همین که من نتونستم راش بندازم دیگه؟
                              http://s6.picofile.com/file/8174199650/250_watt_oto.LYT.html
                              این مدار که 600 واتو می ده درسته؟ http://s4.picofile.com/file/8166040192/smps.LYT.html
                              سوالاتم از این مداره 600 واته با یه هسته تیروییده و محاسباتش، کاری به اون مدار که 200 وات می ده ندارم. می خواستم از نظر علمی بدونم چرا ستونه سمته چپ و چرا خاکستری :read:
                              این عکس دیگه بیانگره همه چیز هست و می شه روش بحث کرد. می بینید که خاکستری می شه MPP و 6 برابر بقیه قیمت داره و من فکر کنم sendust بهترین انتخاب باشه.
                              http://www.4shared.com/download/oh4WA5adba/11111.jpg?lgfp=3000

اضافه شده در تاریخ :
                              راستی نقشه علمی این مدار 600 وات با تیرویید رو ندارین؟ می خوام با پروتل واسش یه PCB توپ بزنم

دیدگاه

کسی نیست جوابه مارو بده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X