اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

دوست عزیزمن درست نفهمیدم خواسته شماچیه سوالتون رویکم واضح تربیان کنین.
    وامتدرموردشماتیک بگم که بایستی خودت ازروپی سی بی شماتیک بکشی من که شماتیکشوندارم.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

من یک منبع تغذیه 24 به 24 با 20 آمپر توان جریان دهی نیاز دارم.
      آیا میتونم این مدار رو برای ساخت همچین منبع تغذیه ای تغییر بدم یا نه؟
      در اینصورت باید تعداد دور هسته تروییدی رو چقدر بپیچم و آیا از همون هسته های منبع تغذیه کامپیوتر باز هم میتونم استفاده کنم یا بدرد مورد من نمیخوره؟
      ممنون

دیدگاه

نه دوست عزیزاین به دردکارشمانمیخوره شمایه تاپیک جداگانه بزنین سوالتونم مطرح کنین زودترجواب میگیرین.
        موفق باشی.

دیدگاه

الان همه چی تو این مدار رو به راهه واسه کار من.فقط میخواد سطح ولتاژ خروجی بیاد پایین تر.میشه یکم بیشتر توضیح بدین که چرا نمیشه؟
          معذرت که اصرار میکنم. چون میدونم تاپیک جدید بذارم هیچکس جواب سوالمو نمیده میشه مث بقیه تاپیک هایی که دو سه هفته میگذره یک نفرم پاسخ نمیده. واسه همین میخوام از همین تاپیک زودتر به نتیجه نهایی نزدیک بشم.شما یکم راهنمایی کنی و توضیح بدی بقیه راهو خودم دنبالشو میگیرم.
          مرسی

دیدگاه

شمااول بگین مورداستفادتون چیه وهمینطورمنبع جریان.

دیدگاه

من یک خط تغذیه دارم که 8 تا مداری رو که برای یک کار صنعتی ساختم تغذیه میکنه. حالا میخوام سیستمم بک پ داشته باشه . یعنی وقتی برق رفت بتونه این 8 تا مدارو با 24 ولت تا ده دقیقه روشن نگه داره. در واقع یک یو پی اس 24 ولتی که یک ورودی 24 ولتی از سوییچینگ داره و یک ورودی 24 ولتی از دو تا باتری 12 ولت .
              مدار باید دو تا باتری 12 ولتی سری رو با 28 ولت شارژ کنه و هر وقت برق قطع بشه تا ده دقیقه ولتاژ باتری که بین 18 تا 32 ولت قابل تغییره رو بگیره و 24 ولت ثابت خروجی بده.

ساده شدش همون چیزیه که خدمتتون عرض کردم یعنی مبدل 24 به 24 با جریان حداکثر 20 آمپر. رنج ولتاژ ورودی بین 18 تا 32.
              ممنون از اینکه وقت میذارید.

دیدگاه

دوست عزیز شمابه جااینکه باطریاروسری ببندی موازیشون کن که ولتازورودی سوئیچینگ همون 12باشه بعدبااستفاده از2تاماسفت میشه ولتاژی که لازم داری روگرفت.

دیدگاه

پس همین مدار رو میتونم استفاده کنم. فقط میمونه 4 تا مطلب:
                  1- هسته رو چه اندازه ای بگیرم؟
                  امروز زنگ زدم نوبل گفت هسته با قطر 8.5 سانت داریم و با قطر 6.5 سانت ارتفاع 2.5 سانت
                  در ضمن در مورد رنگ هسته ها هم که اینقد در موردش بچه ها توی سایت سوال پرسیدن امروز از یک نفر خبره کار سوییچینگ سوال کردم بهم گفت به ترتیب از رنگ مشکی بالاترین القا کنایی رو داره میاد به سبز بعد زرد و الی آخر. یعنی بهتره هسته مشکی باشه.

2- توی این مدار هیچ حفاظتی برای اتصال کوتاه و اضافه ولتاژ وجود نداره. برای اونا چیکار کنم؟

3- نسبت دور و تعداد سیم ها رو برای خروجی 24 و 20 آمپر و ورودی رو که خودتون فرمدین 12 انتخاب کنم ، چقدر بگیرم؟

4- دیودها رو چند آمپر در نظر بگیرم کافیه؟

بسیار سپاسگذارم دوست عزیز

دیدگاه

اول توانی که لازم داری روبگو هسته هم فعلانخرشایدازیه هسته پاوراستفاده کردیم اینجوری هزینه میادپایین
                    مدارمحافظ نداره ولی میشه یه کاریش کرد.
                    هسته ای که گفتی 6.5قطرش بودقیمتش چنده؟8.5چند؟
                    تعداددورونمره سیمم برحسب توانی که لام داری میگم.
                    دیودارم ازدوتادیوددوبل استفاده کنیم بهتره.

دیدگاه

هسته 6.5 رو گفت 14.5
                      هسته 8.5 رو گفت 19.5
                      بنظر خودم خیلی خوب گفت. من همیشه ازش خرید دارم. این قیمت تک فروشیش بود.
                      به لحاظ قیمت اونقدی تفاوت نداره واسه همین اگه قرار باشه از اینا استفاده کنم قطعا 8.5 مقرون بصرفه تره چون هم توانش خیلی بیشتره هم ادم خیالش راحته که براحتی به اشباع نمیره و هم اینکه پیچیدن سیم رو هسته بزرگتر راحت تره.
                      اما همونطور که شما فرمودین هسته کامپیوتر در اولویته جون الان سه تاشو تو خونه دارم.حتی می تونم بازشون کنم خودم بپیچم.
                      ولتاژ خروجی 24 و جریان خروجی رو هم میگیم 25 پس توان میشه 24در 25 یعنی 600
                      اگه بخواییم 20 درصد تلفات در نظر بگیریم میشه 820 وات.

واسه دیود دوبل هم من قبلا با DSEK60-06 روی 220 ولت کار کردم. دیود محشریه. پکیجشم بخوبی گرما رو هدایت میکنه .اگه صلاح میدونی از اون استفاده کنم. اگرچه که ولتاژ بالاش بدرد ما نمیخوره ولی آمپر بالا و اورجینال بودنش که ازش کاملا مطمنم بنظرم خوب میاد.
                      واسه ماسفتم irfp064 استفاده میکنم. اونم قبلا استفاده کردم ماسفت عالیه. چون پکیجش بزرگه واسه تلفات گرمایی خوبه.مشخصاتشم که 55 ولت و 110 آمپر.

البته اینا نظر منه .شما هم نظر خودتو بگو تا نتیجه گیری کنیم .واسه من 20-30 تومن بالاتر اصلن اهمیت نداره چون میدونم هرچی پول کمتر خرج کنم بعدا ده برابرش باید زمان و هزینه کنم تا به جواب برسم.
                      من ابعاد بوردم 15 در 30 سانته. پس محدودیت برا هیچ کدوم اینا ندارم. PCB رو هم تغییر میدم که هم جم و جور تر بشه هم بهتر.

نکته آخر : اگه از UC3825 استفاده کنیم بهتر نیست؟ چون کنترل جریان هم داره علاوه بر ولتاژ و سرعت پاسخش در برابر تغییرات لحظه ای بار اونجوری که من توی نت سرچ کردم میگن خیلی بالاتره. وبخاطر همین هم هست که عملا ما تو کارای صنعتی فقط 3825 میبینیم و اصلن من یک بارم 3525 ندیدم!!
                      هم برای کار من تغییرات جریان مهمه و از من مهم تر برای بچه هایی که کار صوتی انجام میدن!! چون اونجا بار بشدت تمام در حال تغییره و سرعت پاسخ فیدبک خیلی از کار منم مهم تره.

نظراتتو اگه در مورد تک تک اینا بگی ممنون میشم.

دیدگاه

هسته 6.5روکه گفت 14.5 ارتفاش چقدره؟
                        واسه توانی که شمالازم داری 8.5بهتره.بااین توانم بایستی43تاهسته کامپیوتربزاریم که مداریکم شلوغ میشه پس اینم به کنار.
                        ولتاژخروجی که گفتی 24این به کنارجریانم 25آمپرحالاولتاژت بایستی دوبل باشه یاتک؟
                        دیودی هم که گفتی خوبه مناسبه کارشماست.
                        3525بیشترواسه تغذیه امپ مناسبه چه توماشین چه توخونه شمامدارتون که گفتین حدود10دیقه بایس کارکنه درسته؟
                        ماسفت 064هم بهترین ماسفت توصنعته فقط یکم قیمتش بالاست که اونم زیادمهم نیست.
                        سوالامو جواب بدین تقریبابه نتیجه رسیدیم.

دیدگاه

ارتفاعش 2.5 سانته
                          ولتاژ تک 24
                          آره مدار من ده دقیقه کار کنه بسه. اگه میشد که دایم کار بشه که اون 24 دیگه رو هم بهش بدم خیلی عالی میشد ولی چون تجربه اولم تو ساخت منبع تغدیه سوییچینگ از نوع (ولتاژ پایین-آمپر بالا) هست و هنوز واسه اتصال کوتاه و بقیه مسایل تدبیری نیدیشیدیم ترجیح میدم اینکارو نکنم. ودر حالت عادی مدار از تغذیه خودش استفاده کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedhamidi
                            ارتفاعش 2.5 سانته
                            ولتاژ تک 24
                            آره مدار من ده دقیقه کار کنه بسه. اگه میشد که دایم کار بشه که اون 24 دیگه رو هم بهش بدم خیلی عالی میشد ولی چون تجربه اولم تو ساخت منبع تغدیه سوییچینگ از نوع (ولتاژ پایین-آمپر بالا) هست و هنوز واسه اتصال کوتاه و بقیه مسایل تدبیری نیدیشیدیم ترجیح میدم اینکارو نکنم. ودر حالت عادی مدار از تغذیه خودش استفاده کنه.
                            دوست عزیزمنم یه دونه ازون هسته هالازم دارم همون که 6.5سانت قطرشه هزینش هرچی باشه میفرستم واست شماارسال کن واسه ماالبته اگه واست مقدوره.
                            بااین حساب سیم پیچی یکم راحت شدشمامیتونی ازدوتادیوددوبل 15آمپری استفاده کنی.
                            هسته هم همون 8.5خوبه واست.

دیدگاه

باشه. مشکلی نیس. شنبه که خواستم بگیرم یکیم برا شما میگیرم.
                              فقط یک فکری واسه اتصال کوتاه بکنیم
                              واسه تعداد دور سیم ها و ضخامت سیم چی؟
                              دیود چی پیشنهاد میدی؟

دیدگاه

دمت گرم عزیزفقط قبلش یه شماره کارت واسم بفرستی.
                                دیوددوبل 20آمپری اگه تونستی پیداکنی که خیلی عالی میشه دوتاکافیه واست.
                                سیمم بایستی نمره 0.80تهیه کنی تعداددوروهمینطورتعدادرشتشم میگم واست.
                                واسه اتصال کوتام ساده ترین راه استفاده ازفیوزه خیلیم کاربردیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X