اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

اگه مداربش ولتازبدی وخروجی نگیری باس ماسفتایخ یخ باشن درواقع خاموش.
    لامپ 100وات خب 100وات میکشه دیگه.
    فعلاکه درسته.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
      اگه مداربش ولتازبدی وخروجی نگیری باس ماسفتایخ یخ باشن درواقع خاموش.
      لامپ 100وات خب 100وات میکشه دیگه.
      فعلاکه درسته.
      اخخخخخ مثله این که مشکل داره!!!!
      ردیف سمت چپ اصلا کار نمیکنه اصلا ماسفتا گرم نمیشن ولی ردیف سمت راست موقع وصل کردن لامپ گرم میشه!!!!ایا ماسفتا سوختن؟؟؟
      مشکلو از کجا چک کنم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadreza09z
        اخخخخخ مثله این که مشکل داره!!!!
        ردیف سمت چپ اصلا کار نمیکنه اصلا ماسفتا گرم نمیشن ولی ردیف سمت راست موقع وصل کردن لامپ گرم میشه!!!!ایا ماسفتا سوختن؟؟؟
        مشکلو از کجا چک کنم؟؟؟
        خب اول ماسفت ها رو در بیار و تست کن ببین سالم اند یا نه؟؟؟ ((اگه بسوزه همه پایه هاش اتصال کوتاه میشن)
        بعد باید مسیر پایه گیت رو تست کنی ببینی مشکل داره یا نه!!!
        بعد از اونم هم درایور
        اگه اسکوپ نداری اول با ی ال ای دی ببین پایه گیت ولتاژ داره یا با ی مالتی متر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
          خب اول ماسفت ها رو در بیار و تست کن ببین سالم اند یا نه؟؟؟ ((اگه بسوزه همه پایه هاش اتصال کوتاه میشن)
          بعد باید مسیر پایه گیت رو تست کنی ببینی مشکل داره یا نه!!!
          بعد از اونم هم درایور
          اگه اسکوپ نداری اول با ی ال ای دی ببین پایه گیت ولتاژ داره یا با ی مالتی متر
          سلام
          نه همه ی ماسفتا سالمن با مولتی متر رو تست دیود از پایه ی درین به سورس راه نداره ولی بر عکس راه داره!!!
          ولتاژ پایه ی گیت برای دو طرف یکی هست یعنی 5.2 ولت موقع بار کشیدن ولی فقط ماسفتای سمت راست گرم میشن!!!!
          ترانزیستور های درایور برای سمت چپ رو عوض کردم ولی بازم فرقی نداشت!!!
          چیکار کنم؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
            نه همه ی ماسفتا سالمن با مولتی متر رو تست دیود از پایه ی درین به سورس راه نداره ولی بر عکس راه داره!!!
            ولتاژ پایه ی گیت برای دو طرف یکی هست یعنی 5.2 ولت موقع بار کشیدن ولی فقط ماسفتای سمت راست گرم میشن!!!!
            چیکار کنم؟؟؟؟
            مگه ولتاز گیت نباید +10 ولت باشه تا ماسفتا کامل راه اندازی بشن؟؟؟

دیدگاه

سلام
              چیکار کنم؟؟؟؟
              100 در 100 هسته رو اشتباه پیچیدی
              ببین پایه درین ک رفته به هسته باید با 12 ولت ورودی اتصال کوتاه باشه اینو تست کن ببین اتصال کوتاه هست یا نه باید مدار خاموش باشه

دیدگاه

سلام خدمت شما
                من منظورتونو متوجه نشدم ولی الان دیگه همه ی ماسفتا سوخت مدارو وصل کردم به باطری ماشین یک جا جامپرو اشتباه زده بودم همه ی ماسفتا سوختن یا شایدم نسوختن!!!!یه چند تا مقاومتم اتیش گرفت که تعویض شدن ولی وقتی اومدم وصل کردم به پاور پاور هی خاموش میشد مثل اینکه ماسفتا اتصال کوتاه شدن!!
                من وقتی سیم مشکی رو وصل میکنم به پایه ی درین و قرمز به سورس هیچ اتفاقی نمیشفته ولی برعکس یعنی قرمز به درین و مشکی به سورس یه اعدادی رو نشون میده که برای هر کدومم متفاوته یکی 520 و یکی 123ووو....
                فردا میخوام دوباره ماسفت بخرم چه ماسفتی رو پیشنهاد میدین ؟؟؟؟یا همین 3205 رو دوباره بخرم؟؟؟
                منظورتون از اشتباه بودن سیمپیچ رو نفهمیدم؟؟؟یعنی جاهاشونو اشتباه وصل کردم یا کلا اشتباه پیچیدم؟؟؟(همین نیم ساعت پیش ترک های مدار اتصال داشتن به هم که درست کردم و دو طرف درست کار میکرد ولی جریان زیادی هم میکشید وقتی به باطری وصل کردم سیمه داشت آب میشد!!!
                کلا گیج شدم!

دیدگاه

سلام خدمت شما
                  من منظورتونو متوجه نشدم ولی الان دیگه همه ی ماسفتا سوخت مدارو وصل کردم به باطری ماشین یک جا جامپرو اشتباه زده بودم همه ی ماسفتا سوختن یا شایدم نسوختن!!!!یه چند تا مقاومتم اتیش گرفت که تعویض شدن ولی وقتی اومدم وصل کردم به پاور پاور هی خاموش میشد مثل اینکه ماسفتا اتصال کوتاه شدن!!
                  من وقتی سیم مشکی رو وصل میکنم به پایه ی درین و قرمز به سورس هیچ اتفاقی نمیشفته ولی برعکس یعنی قرمز به درین و مشکی به سورس یه اعدادی رو نشون میده که برای هر کدومم متفاوته یکی 520 و یکی 123ووو....
                  فردا میخوام دوباره ماسفت بخرم چه ماسفتی رو پیشنهاد میدین ؟؟؟؟یا همین 3205 رو دوباره بخرم؟؟؟
                  منظورتون از اشتباه بودن سیمپیچ رو نفهمیدم؟؟؟یعنی جاهاشونو اشتباه وصل کردم یا کلا اشتباه پیچیدم؟؟؟(همین نیم ساعت پیش ترک های مدار اتصال داشتن به هم که درست کردم و دو طرف درست کار میکرد ولی جریان زیادی هم میکشید وقتی به باطری وصل کردم سیمه داشت آب میشد!!!
                  کلا گیج شدم!

دیدگاه

ماسفت هم 3205 رو بگیر ک فکر نمیکنم قوی تر از اینا داشته باشیم اگه هست لطف کنید بگید
                    ببین من ی بار ی سویچینگ درست کردم و هسته رو اشتباه پیچیده بودم مشکلی ک پیش اومد دقیقا مثل مشکل شما بود واسته تست هم باید ببینی پایه سورس وقتی مدار خاموشه و هسته ققرار داره به مثبت تغزیه اتصال کوتاه باشه این روش تستش هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                      ماسفت هم 3205 رو بگیر ک فکر نمیکنم قوی تر از اینا داشته باشیم اگه هست لطف کنید بگید
                      ببین من ی بار ی سویچینگ درست کردم و هسته رو اشتباه پیچیده بودم مشکلی ک پیش اومد دقیقا مثل مشکل شما بود واسته تست هم باید ببینی پایه سورس وقتی مدار خاموشه و هسته ققرار داره به مثبت تغزیه اتصال کوتاه باشه این روش تستش هست
                      عزیزهسته که تست کردن نداره خب اولیه یه سرش میره به درین ماسفتای یه طرف یه سرشم میشه سروسط یاهمون 12+ اون یکی 4دورم بازیه سرش میره به درین اون یکی ماسفتایه ورشم بازبه +12 فقط باس اشتباهی وصل نکنه.

دیدگاه

عزیزهسته که تست کردن نداره خب اولیه یه سرش میره به درین ماسفتای یه طرف یه سرشم میشه سروسط یاهمون 12+ اون یکی 4دورم بازیه سرش میره به درین اون یکی ماسفتایه ورشم بازبه +12 فقط باس اشتباهی وصل نکنه.
                        سلام
                        درست وصل کردم جاها رو یه چند جا هم از پشت اتصال کوتاه شده بود که درست کردم و موقع بار کشیدن حدود400 وات هر دو طرف ملایم گرم میشد البته هیتسینکمم خوب نبود!!! که یک لحضه دودی از سیم های ورودی بلند شد. بعدرفتم سیمارو قویتر کردم و نقشه رو دیدم یه جامپر هست جایی که دوتا ثانویه به هم وصل میشه و با اون جامپر وصل میشن به زمین مدار اونو وصل کردم گفتم شاید بهتر باشه!!!رفتم وصل کردم به ماشین سیم ریموت رو زدم که مدار از چند جا اتیش گرفت همراه با چند تا مقاومت :cry:
                        خلاصه :mrgreen:
                        اومدم مدارو باز سازی کردم وصل کردم به پاور که هی خاموش میشد !!!بله ماسفتا کلا سوخته بودن :mrgreen:
                        وقتی ماسفتا رو برداشتم مدارو وصل کردم و کاملا درست کار کرد و الان دوباره 12 تا ماسفت سفارش دادم که شب میرسه دستم و دوباره میبندم؟؟؟

دیدگاه

خب وقتی اشتباه وصل کنن تستش اینطوری میشه

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین &

سلام
                            من الان ماسفتا رو وصل کردم ولی بازم پاور خاموش شد و ماسفتا کمی گرم شدن!!!!
                            ببینین من اینجوری وصل کردم هسته رو الانم باز کردم و دوباره تست کردم:

اون n2,n1 که به هم وصلن یا سر وسط اولیه وصله به +12 و n1,n2که دو طرف هستن وصلن به ماسفتا.
                            ولی بازم اتصال میکنه!!!
                            چه کنم؟؟؟؟
                            (ممکنه موقعی که اتصال کرد سیمپیچ لاکش ذوب شده باشه و از سیمپیچ اتصال کوتاه بشه؟؟)

دیدگاه

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟
                              من چطور درایورو بررسی کنم چون از سیم پیچ هم نبود ماسفتا هم کلا عوض کردم ای سی رو هم عوض کردم حتی یکی از سیم پیچ های اولیه رو قطع کردم بازم همون اش و همون کاسه بود!!!!
                              درایورا رو چطور برسی کنم؟؟؟(همون ترانزیستور های bd 139و149 رو باید در بارم تست کنم؟؟؟؟)

دیدگاه

شمایه عکس ازپشت وروی مداربزارتابگم فقط عکسایکم باکیفیت باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X