اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای رفع مشکل بوست پوش پول 12 به 310

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای رفع مشکل بوست پوش پول 12 به 310

نوشته اصلی توسط arvinfx
    ولتاژ دوسر اون خازن ورودی مدارت رو موقعی که60 وات بار داری میگیری از مدارت اندازه بگیر، ولتاژ دو سر فیوزت هم همینطور
    سلام آروین خان
    ولتاژ ورودی را روی 11.2 هست در زمان اتصال به بار 60 وات و دو سر خازن ورودی 11 ولت و بعد فیوز 10.89 ولت
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      ممنون شما خوبی؟ خوب معلومه دیگه ثانویه رو :redface: نه فایده چندانی نداره سیم ضخیم تر. علت افت ولتاژ کم بودن ثانویه است. نه هسته خیلی هم خوبه. آخه برادر خوب من :biggrin: کی میاد این قدر کارو سخت تر کنه و بیاد رگولاتور بزاره واسش. خوب به جا اینکار ثانویه رو به مقدار مناسب بیشتر باید کنی. اگه 310 میخوای 140 دور بزن. اگه 350 میخوای 168 دور. سلف خروجی این وسط هویج که نیست :biggrin:
      باز هم میگم علت تغییرات ولتاژ خروجی م بودن تعداد ثانویه است. وگرنه آی سی سوییچینگ خودش ولتاژ رو رو مقدار مشخص شده باید نگه داره(با کمک تغییر عرض پالس و سلف باک خروجی). نباید کم بشه نه زیاد. اگه فیدبک خوبی باشه حتی 1 ولت هم افت نداره.
      لطفا تعداد دور ثانویه رو بیشتر کن داداش :biggrin: دست به ترانس شو داداش.
      پ ن: لطفا یا عکس کم خجم بزار یا لینک بده :biggrin: خیلی عذاب آوره. باور کن به خاطر همین عکس های پر حجم هیچ وقت اون تاپیک اینورتر سینوسی رو سر نزدم. عکس هارو میتونی با پیکچر منیجر تبدیل به عکس هایی با حجم هایی در حد 100 الی 300 کیلو بایت کنی. الان یکی از عکس های بالارو چک کردم دیدم 1.2 مگا بایته.
      سلام آقا محسن
      پس میفرمایید که سیمپیچ ثانویه را از 110 دور به 140 دور افزایش بدم (حدود 30 دور بیشتر)...
      راستی محسن خان مثلا همین که فرمودید 310 ولت بخوام باید 140 دور ثانویه بزنم و یا 350 ولت بخوام باید 168 دور بزنم...
      این تعداد دور را به چه صورت محاصبه میکنید , ممنون میشم به من و دوستان هم یاد بدهید...

در شماتیک مدار که مشکلی نمیبینید محسن خان؟ مثلا قسمت فیدبک , مشکلی ندارد؟ کم میتونید در مورد فیدبک توضیح دهید که به چه صورت عمل میکند...

پ.ن: بله حق با شماست و آقای شارک نوشته بودند که 20 درصد دور خروجی را افزایش بده... من نمیدونم چرا امشب گیج شدم :mrgreen:
      رگولاتور هم فکر اشتباهی بود قبول دارم :mrgreen: - امشب واقعا گیج میزنم

پ.ن: بله در مورد عکس حق با شماست و کیفیت عکسها بالاست و چون خودم اینترنت سرعت بالا دارم , متوجه مشکلاتی که به وجود میاد نمیشم...
      از این به بعد دقتم را بیشتر میکنم , و به این موضوع توجه میکنم

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        یه عکس از پشت بردت بزار
        عکسو اشتباهی قرار دادم :mrgreen: این عکسو باید میزاشتم آقا آروین

ببخشید محسن خان این عکس آماده بود , از این به بعد حجم را کم میکنم...

دیدگاه

ببینید دوستان , اول ممنون که من را راهنمایی میکنید و واقعا از شما ممنونم :redface:
          این مدار برای قسمت تبدیل 12 ولت به 310 ولت در اینورتر سینوسی مورد استفاده قرار میگیره که
          تاپیکش در مدار آنالوگ موجوده و با کمک دوستان در حال طراحی اینورتر سوئیچینگ سینوسی هستیم...
          ولتاژ ورودی باتری سیلد اسید 12 ولت است که ولتاژ از 14 تا 11 ولت , تغییر میکنه ( باتری پر تا باتری خالی... 14 تا 11 ولت در نظر بگیریم)
          پس دوستان میتوانند راهنمایی کنند که به چه صورت میتوان مدار پوش پول را دقیق تنظیم کرد که ولتاژ ورودی 14 تا 11 ولت را به 310 ولت ثابت
          و در هر میزان توان مصرفی بار (مثلا از 5 وات تا 100 وات) , بتونه ولتاژ خروجی را روی 310 ولت ثابت نگه داره...
          دوستان میتونید این مدار را به این صورت که عرض کردم , تنظیم کنید و یا اصلا امکانپذیر نیست؟

دیدگاه

دباره گرفتم آروین خان :
            ولتاژ ورودی را با بار 60 وات روی 12 ولت تنظیم کردم - دو سر خازن ورودی 11.8 بود و
            دو سر فیور و بعد از فیوز 11.6 شد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
              [b]سلام آقا محسن پس میفرمایید که سیمپیچ ثانویه را از 110 دور به 140 دور افزایش بدم (حدود 30 دور بیشتر)...
              راستی محسن خان مثلا همین که فرمودید 310 ولت بخوام باید 140 دور ثانویه بزنم و یا 350 ولت بخوام باید 168 دور بزنم...
              این تعداد دور را به چه صورت محاصبه میکنید , ممنون میشم به من و دوستان هم یاد بدهید...

در شماتیک مدار که مشکلی نمیبینید محسن خان؟ مثلا قسمت فیدبک , مشکلی ندارد؟ کم میتونید در مورد فیدبک توضیح دهید که به چه صورت عمل میکند...
              پ.ن: بله حق با شماست و آقای شارک نوشته بودند که 20 درصد دور خروجی را افزایش بده... من نمیدونم چرا امشب گیج شدم :mrgreen:
              رگولاتور هم فکر اشتباهی بود قبول دارم :mrgreen: - امشب واقعا گیج میزنم
              سلام. بله. در مورد محاسبه نسبت اولیه به ثانویه ترانس قبلا یه مورد استفاده کرده بودم که عالی بود دیگه از اون به بعد واس محاسبه اون رو به عنوان مرجع قرار میدم. یه نرم افزار روسی هم هست با اون هم میتونید تعداد دور رو برای حالتی که سلف خروجی داریم بزنیم. در حالتی که سلف خروجی نداریم(بدون کنترل پهنای پالس) این نرم افزاره تعداد ثانویه رو درست حساب نمیکنه. قسمت پوشپولش برای وقتی که رگولاسیون داریم(سلف خروجی به همراه کنترل pwm) تایید میشه :biggrin:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=94795.msg595610#msg595610
              در مورد محاسبه تعداد دور اولیه هم مطالب تو نت هست. از نرم افزار هم میشه استفاده کرد.
              اما به طور کلی نسبت تبدیل رو باید طوری بزاریم که ولتاژ خروجی ترانس در حد اقل ورودی (حتی افت ولتاژ ماسفت هم هر چند کمه باید در نظر گرفت افت دیود خروجی تقریبا ناچیزه ) ما ورودی روی هم رفته 10 میگیریم. ولتاژ خروجی مورد نیاز مثلا 310 ولت. 310 رو تقیسیم بر 10 کنیم میشه 31 حالا : عدد 31 رو بعلاوه 26% اون میکنیم . میشه 8.06+31=39.06 :biggrin: خوب پس ثانویه باید 39.06 برابر اولیه باشه یعنی اگه اولیه 4 باشه ثانویه باید 156 دور باشه.
              این دقیق تر از اونیه که تو پست قبلی گفتم :biggrin:
              در مورد اون 26 درصد هم خیلی تو نخش نرو که چطوریه :biggrin: مربوط به ماکس دیوتی و این حرفا میشه.
              فیدبک که درست به نظر میرسه. فیدبک هم کار با اوپ امپه. دو تا پایه داره که یکیشو با یه تقسیم مقاومتی یا مستقیم همون 5 ولت از طریق 5 ولت رفرنس میدیم بهش و وقتی اون یکی پایه ولتاژش به این حد میرسه آی سی شروع به رگولاسیون میکنه. یه خازن و مقاومت هم هست که به پایه compensation میره که مربوط به گین اوپ امپ آی سی هست.(که زیاد زوم نکن توش)
              ثانویه رو ریدیف کن حل میشه. توان مدار چند واته؟ :biggrin: با ماسفت z44 استانداردش 100 وات میتونی بکشی :biggrin:

نوشته اصلی توسط sina1359
              ببینید دوستان , اول ممنون که من را راهنمایی میکنید و واقعا از شما ممنونم :redface:
              این مدار برای قسمت تبدیل 12 ولت به 310 ولت در اینورتر سینوسی مورد استفاده قرار میگیره که
              تاپیکش در مدار آنالوگ موجوده و با کمک دوستان در حال طراحی اینورتر سوئیچینگ سینوسی هستیم...
              ولتاژ ورودی باتری سیلد اسید 12 ولت است که ولتاژ از 14 تا 11 ولت , تغییر میکنه ( باتری پر تا باتری خالی... 14 تا 11 ولت در نظر بگیریم)
              پس دوستان میتوانند راهنمایی کنند که به چه صورت میتوان مدار پوش پول را دقیق تنظیم کرد که ولتاژ ورودی 14 تا 11 ولت را به 310 ولت ثابت
              و در هر میزان توان مصرفی بار (مثلا از 5 وات تا 100 وات) , بتونه ولتاژ خروجی را روی 310 ولت ثابت نگه داره...
              دوستان میتونید این مدار را به این صورت که عرض کردم , تنظیم کنید و یا اصلا امکانپذیر نیست؟
              اگه به روشی که گفتم تعداد ثانویه رو بپیچی چه ولتاژ ورودی 10 باشه چه 14 ولتاژ خروجی ثابت بهت میده بدون هیچ افت ولتاژی :biggrin: قبلا یه نمونه ساخته بودم حتی 1 ولت هم افت نداشت و فیکس 300 ولت رو میداد :biggrin: حتی زیر حد اکثر بار :biggrin: این ثابت بودن ولتاژ خروجی به کمک کنترل عرض پالس و آقای inductor انجام میگیره :biggrin: اگه inductor نباشه هیچ کنترلی رو ولتاژ خروجی نمیشه داشته باشیم. یعنی چه عرض پالس 1 درصد باشه چه 40 درصد باشه :biggrin: این آقای سلف خروجی مثل مبدل باک عمل میکنه که دیوتی سایکلش میتونه از 0 تا 100 درصد باشه(اینجا از 0 تا 2*45 درصد یعنی 90 درصد داریم) :biggrin:
              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام. بله. در مورد محاسبه نسبت اولیه به ثانویه ترانس قبلا یه مورد استفاده کرده بودم که عالی بود دیگه از اون به بعد واس محاسبه اون رو به عنوان مرجع قرار میدم. یه نرم افزار روسی هم هست با اون هم میتونید تعداد دور رو برای حالتی که سلف خروجی داریم بزنیم. در حالتی که سلف خروجی نداریم(بدون کنترل پهنای پالس) این نرم افزاره تعداد ثانویه رو درست حساب نمیکنه. قسمت پوشپولش برای وقتی که رگولاسیون داریم(سلف خروجی به همراه کنترل pwm) تایید میشه :biggrin:
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=94795.msg595610#msg595610
                در مورد محاسبه تعداد دور اولیه هم مطالب تو نت هست. از نرم افزار هم میشه استفاده کرد.
                اما به طور کلی نسبت تبدیل رو باید طوری بزاریم که ولتاژ خروجی ترانس در حد اقل ورودی (حتی افت ولتاژ ماسفت هم هر چند کمه باید در نظر گرفت افت دیود خروجی تقریبا ناچیزه ) ما ورودی روی هم رفته 10 میگیریم. ولتاژ خروجی مورد نیاز مثلا 310 ولت. 310 رو تقیسیم بر 10 کنیم میشه 31 حالا : عدد 31 رو بعلاوه 26% اون میکنیم . میشه 8.06+31=39.06 :biggrin: خوب پس ثانویه باید 39.06 برابر اولیه باشه یعنی اگه اولیه 4 باشه ثانویه باید 156 دور باشه.
                این دقیق تر از اونیه که تو پست قبلی گفتم :biggrin:
                در مورد اون 26 درصد هم خیلی تو نخش نرو که چطوریه :biggrin: مربوط به ماکس دیوتی و این حرفا میشه.
                فیدبک که درست به نظر میرسه. فیدبک هم کار با اوپ امپه. دو تا پایه داره که یکیشو با یه تقسیم مقاومتی یا مستقیم همون 5 ولت از طریق 5 ولت رفرنس میدیم بهش و وقتی اون یکی پایه ولتاژش به این حد میرسه آی سی شروع به رگولاسیون میکنه. یه خازن و مقاومت هم هست که به پایه compensation میره که مربوط به گین اوپ امپ آی سی هست.(که زیاد زوم نکن توش)
                ثانویه رو ریدیف کن حل میشه. توان مدار چند واته؟ :biggrin: با ماسفت z44 استانداردش 100 وات میتونی بکشی :biggrin:
                اگه به روشی که گفتم تعداد ثانویه رو بپیچی چه ولتاژ ورودی 10 باشه چه 14 ولتاژ خروجی ثابت بهت میده بدون هیچ افت ولتاژی :biggrin: قبلا یه نمونه ساخته بودم حتی 1 ولت هم افت نداشت و فیکس 300 ولت رو میداد :biggrin: حتی زیر حد اکثر بار :biggrin: این ثابت بودن ولتاژ خروجی به کمک کنترل عرض پالس و آقای inductor انجام میگیره :biggrin: اگه inductor نباشه هیچ کنترلی رو ولتاژ خروجی نمیشه داشته باشیم. یعنی چه عرض پالس 1 درصد باشه چه 40 درصد باشه :biggrin: این آقای سلف خروجی مثل مبدل باک عمل میکنه که دیوتی سایکلش میتونه از 0 تا 100 درصد باشه(اینجا از 0 تا 2*45 درصد یعنی 90 درصد داریم) :biggrin:
                سلام محسن خان
                دستتون درد نکنه , چقدر هم زحمت کشیدید تایپ کردید :eek: خیلی پوزش میخوام وقتتونو گرفتم و ممنون که من را راهنمایی کردید
                حالا دارم متوجه میشم که این مدار به چه صورت عمل میکنه پس فرمول محاصبه به این صورته :applause: دستتو درد نکنه
                پس دور ثانویه را 156 دور در نظر بگیرم امشب که از سر کار برگشتم یکی میپیچم و چند عکس براتون میفرستم ببینید اصلا درست سیمپیچی میکنم یاخیر

پ.ن: راستش را بخواهید خود علی آقا از این مدار همان 100 وات مد نظرشون بود ولی اصلا از این مدار راضی نیستند و درحال طراحی یک مدل 700 وات برای اینورتر هستند....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                  سلام آروین خان
                  ولتاژ ورودی را روی 11.2 هست در زمان اتصال به بار 60 وات و دو سر خازن ورودی 11 ولت و بعد فیوز 10.89 ولت
                  میخاستم بعدش بپرسم دور اولیه ثانویت چقدره که دوستان راه حل رو گفتن. ببین توی ترانست احتمالا 10.5 ولت داری حالا ضربدر نسبت ترانست بکن ببین چند ولت میشه... سیم موازی بیشتر ببند و دور ثانویه رو بیشتر کن...

بعدشم شما 310DC ولت رو نباید توان 220 AC ازش بکشی یعنی چی؟ یعنی 310 ولت توان بیشتری داره تا 220AC در حدود 1.4 برابر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    میخاستم بعدش بپرسم دور اولیه ثانویت چقدره که دوستان راه حل رو گفتن. ببین توی ترانست احتمالا 10.5 ولت داری حالا ضربدر نسبت ترانست بکن ببین چند ولت میشه... سیم موازی بیشتر ببند و دور ثانویه رو بیشتر کن...

بعدشم شما 310DC ولت رو نباید توان 220 AC ازش بکشی یعنی چی؟ یعنی 310 ولت توان بیشتری داره تا 220AC در حدود 1.4 برابر.
                    سلام آروین خان دستتون درد نکنه

دقیقا متوجه نشدم , توان AC یعنی یک چهارم توان DC مدار هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                      سلام آروین خان دستتون درد نکنه

دقیقا متوجه نشدم , توان AC یعنی یک چهارم توان DC مدار هست؟
                      نه منظورم این بود که اگر یک مقاومت مثلا 100 اهم رو بزاری روی 310 ولت DC و بعد 220AC توان دریافتیش از منبع متفاوت خواهد بود...

دیدگاه

سلام دوستان
                        دیشب سیمپیچ را دور بوبین پیچیدم به صورت زیر:
                        ثانویه را به جای 156دور , 166 دور پیچیدم تا ردیف قرقره پر بشه و بعد با چسب زرد عایق بندی کردم
                        بعد اولیه را به جای 3 لا سیم نیم میل - 6 لا پیچیدم تا ردیف قرقره پر بشه و بعد دباره 6 لا دیگه ری دور اول پیچیدم برای دور دوم اولیه....
                        اما وقتی به مدار وصل کردم اصلا دیگر خروجی نمیداد و مدار از کار افتاد....
                        حال سوالم اینجاست که میشود به جای 6 لا سیم نیم ک میتواند یک ردیف قرقره را کامل پر کند (چون 3 لا سیم نیم میل فقط نصف قرقره را پوشش میداد...)
                        به جاش از 3 لا سیم یک میل استفاده کنم و دو سری و روی هم به اندازه 4 دور بپیچم ( دوتا 4 دور)؟؟؟
                        با تشکر از دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                          سلام دوستان
                          دیشب سیمپیچ را دور بوبین پیچیدم به صورت زیر:
                          ثانویه را به جای 156دور , 166 دور پیچیدم تا ردیف قرقره پر بشه و بعد با چسب زرد عایق بندی کردم
                          بعد اولیه را به جای 3 لا سیم نیم میل - 6 لا پیچیدم تا ردیف قرقره پر بشه و بعد دباره 6 لا دیگه ری دور اول پیچیدم برای دور دوم اولیه....
                          اما وقتی به مدار وصل کردم اصلا دیگر خروجی نمیداد و مدار از کار افتاد....
                          حال سوالم اینجاست که میشود به جای 6 لا سیم نیم ک میتواند یک ردیف قرقره را کامل پر کند (چون 3 لا سیم نیم میل فقط نصف قرقره را پوشش میداد...)
                          به جاش از 3 لا سیم یک میل استفاده کنم و دو سری و روی هم به اندازه 4 دور بپیچم ( دوتا 4 دور)؟؟؟
                          با تشکر از دوستان
                          سلام این که جواب نیده شاید قطعی تو مدار باشه. سیم های اولیه و طوری بکن که کل هسته و پوشش بده. فرکانس 26 کیلو هست بهتره سیم زیر 0.75 استفاده به ولی اگه دم دست نداری همون 1میل بزار اشکال نداره چون حذگدود فقط 1/8 مس سیم 0.75به خاطر پوستکی هدر میره که زیاد اشکا ل نداره. ولی یم نازک تر راحت ره پیچیدنش. مثل هسته ای انورتر های بازاری بپیچ

دیدگاه

سلام این که جواب نیده شاید قطعی تو مدار باشه. سیم های اولیه و طوری بکن که کل هسته و پوشش بده. فرکانس 26 کیلو هست بهتره سیم زیر 0.75 استفاده به ولی اگه دم دست نداری همون 1میل بزار اشکال نداره چون حذگدود فقط 1/8 مس سیم 0.75به خاطر پوستکی هدر میره که زیاد اشکا ل نداره. ولی یم نازک تر راحت ره پیچیدنش. مثل هسته ای انورتر های بازاری بپیچ
                            سلام محسن خان , دستتون درد نکنه برای توضیحات خوبتون
                            نه من همان سیم نیم داشتم - گفتم اگر بهتره , برم سیم یک بخرم....
                            پس همان نیم را به کار میگیرم (6 لا سیم نیم میلیمتر)
                            فکر کنم بدونم مشکل چیه:
                            من 6 سیم خروجی را به هم تابوندم و بعد با سوهان روکش لاک را تا حدی پاک کردم که باید مشکل از اون باشه
                            انگار هم تابوندن سیمها بر روی هم هم کار درستی در اینجا نیست که من اشتباه کردم انجام دادم....از نظر شما هم تاباندن مشکل داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              سلام محسن خان , دستتون درد نکنه برای توضیحات خوبتون
                              نه من همان سیم نیم داشتم - گفتم اگر بهتره , برم سیم یک بخرم....
                              پس همان نیم را به کار میگیرم (6 لا سیم نیم میلیمتر)
                              فکر کنم بدونم مشکل چیه:
                              من 6 سیم خروجی را به هم تابوندم و بعد با سوهان روکش لاک را تا حدی پاک کردم که باید مشکل از اون باشه
                              انگار هم تابوندن سیمها بر روی هم هم کار درستی در اینجا نیست که من اشتباه کردم انجام دادم....از نظر شما هم تاباندن مشکل داره؟
                              سلام. خواهش. نه اینجا لازم نیست سیمارو بتابونیم بلکه همون به صورت تسمه ای شکل کنار هم میزاریم و میپیچیم. اگه بخوای بتابونی خیلی زشت و کلفت در میاد. اگه مجبور باشیم(که اینجا نیستیم) تابوندن مشکلی نداره.
                              حتی تو اینورتر های 1000 وات چینی هم که از دو هسته استفاده میشه هر کدوم اولیشون از 6 لا سیم کنار هم قرار گرفته پیچیده شده:

دیدگاه

باسلام
                                ممنوناز آقا سینا که تجربیات خودشون رو دراختیار ما میگذارند.
                                ساخت یک مبدل 10 ولت به حدود 300 ولت از سوالاتی بود که توی خیلی از جاها پرسیدم ولی کسی جوابگو نبود تا این تاپیک شما رو به صورت تصادفی دیدم.
                                حالا باید طبق نقشه شما عمل کنم تا ببینم نتیجه چی میشه.
                                ضمنا در مورد گپ میتونین توضیح بدین که چقدر گذاشتین؟
                                باتشکر از وقتی که گذاشتین و دوستانی که راهنمایی کردند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X