اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علت صدای ترانس چیه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : علت صدای ترانس چیه ؟

میتونید از این هم استفاده کنید
    FJL6920 قیمتش با ماسفتی که استفاده کردید یکی هست-ماسفت دومتون یعنی 3326 پانصد ولتی هست نه 1500 ولتی

دیدگاه

بله در جریان هستم
      با هردو تست کردم البته با 300 ولت

حالا تهیه کنم ترانزیستور تست میکنم
      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با استفاده از 2Sk2225 و رسوندن ولتاژ به 520 ولت کاملا صدا قطع شد
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

و یک تجربه دیگر

با استفاده از 2Sk2225 و با ولتاژ 300 ولت در حدود 2 ساعت کار و پس از گرم شدن بدنه ماسفت نزدیک به 60 50 درجه
          دوباره صدا قطع شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
            و یک تجربه دیگر

با استفاده از 2Sk2225 و با ولتاژ 300 ولت در حدود 2 ساعت کار و پس از گرم شدن بدنه ماسفت نزدیک به 60 50 درجه
            دوباره صدا قطع شد
            شاید به خاطر گرم شدن سیم پیچ ها و انبساط اونها و کیپ شدنشون در هسته باشه و نه به خاطر ماسفت
            خازن ها هم ممکنه صدا تولید کنند از اینکه صدا از ترانسه مطمئنید؟
            طرز قرار دادن قطعات اسنابر در صدا دادن ترانس خیلی تاثیر داره - مدار فیدبک هم موثره -با داشتن شکل موج میشه یکی دو مورد رو تشخیص داد

دیدگاه

یه مورد وجود داره که کمتر کسی بهش توجه میکنه. اون هم خازن های عدسی موجود در مدارشون هست که با تغییرات دما مقادیرشون خیلی تغییر میکنه
              مثلا خازن Ct اوسیلاتور اگه عدی بزارین بعد از مدتی فرکانس بهم میریزه. یه فلایبک ساخته بودم قبلا 40 کیلو هرتز وقتی گرم میشد خازن مقدارش کوچک تر میشد و تا 65 کیلوهرتز هم میرسید و همه چیو تحت تاثیر قرار میداد. خازن های عدسی اصلن مناسب این کار ها نیستند.
              باید از خازن های مولتی لایر یا پولی استر استفاده بشه.
              صدا دادن ترانس علت های مختلفی میتونه داشته باشه. باید مشکل رو حل کنید به جای اینکه با چسب و .... صدای ترانسو خفه کنید(حتی کامل خفه نمیشه) نمیگم چسب بده ولی باید اول مشکل رو حل کرد بعد چسب استفاده کرد که مثلا احتمال جدا شدن هسته وجود نداشته باشه.
              اینجا هم چند علت رو گفتم(علت های دیگه هم هست :biggrin
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=99910.msg755639#msg755639
              :agree:
              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

دوستان مورد دیگه ای که برخودم
                ولتاژ های خروجی uc3844 بسیار اسپایک داره که دقیقا فرکانس اسپایک ها با فرکانس سویچ برابر هستند - حول 90 کیلوهرتز
                ولی ولتاژ های top بسیار تمیز و تقریبا بدون اسپایک هستند،البته نه اینکه نباشه اما دامنه بسیار کمی دارند
                در ضمن یک ولتاژ غیر ایزوله با سر اولیه دارم که اسپایک های در حد 5 ولت دارند ولی باز مشابه همون با top دامنه خیلی کمتری دارند

حالا راهکاری که به ذهنم میرسه استفاده از igbt بجای ماسفت یا از npn ولتاژ بالا
                ویا راهکاری دیگه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X