اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلیفایر با ولتاژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلیفایر با ولتاژ بالا

کاملا تاثیر داره باید تو ناحیه خطی کار کنید و اشباع هم نشه فریت خیلی زود غیر خطی می شه
    التماس دعا

دیدگاه

.

دیدگاه

من که نفهمیدم هر قسمت در جواب چی گفته شده اما اگه موردی مطرح کنید می شه بحث کرد
        التماس دعا

دیدگاه

دوست عزیز پوش پول امپلی فایر و غیره ...(روش سیم پیچی هم فقط بهت سینوسی تحویل میده نه مثلث و مربع )... فقط خودتو میذاری سر کار
          گفتی ناامیدم نکنید

روش سیم پیچی هم فقط بهت سینوسی تحویل میده نه مثلث و مربع

در مورد ترانس های با هسته فریت این ها شبیه مشتق گیر عمل می کنند و اگه ثابت زمانی شون مناسب نباشه برای فرکانسی که کار می کنی مربعی که بدی خروجی بالا می ره و به صورت نمایی پایین میاد و شبیه دندان اره می شه گفت دیده می شه در مورد بقیه شکل موج ها هم علاقه داشتی بررسی کن

1- اگه امپلی داشته باشی امپلی تابع سیگنال ورودی برای تغییر حالته یعنی منتظر سیگنال کوچک از ورودی و ساخت سیگنال بزرگ با روش انالوگ خودشه

این به شرطی هستش که تقویت کننده تو ناحیه خطیش بمونه فرض کنید به ورودی یک سینوسی با دامنه بزرگ بدید تو خروجی مربعی خواهید دید تقریبا (البته گین رو هم زیاد بدید )

در مورد گین هم قرار نیست امپلی فایر رو با 200 ولت روشن کنه کسی قرار بود 20 ولت باشه و خروجیش با ترانس به 200 برسه ...

.
          .
          .
          .

امیدوارم یکم اروم تر پیش برین مهندس چون دنیا پایین گذر هستش و تو گذر زندگی تیزی های ادم ها رو می گیره

علاقه نداشتم این پست رو بزارم اما لازم دیدم از پیگیری و تلاش های یک نفر حمایت کنم و به جا از بین بردن روحیش ...
          التماس دعا

دیدگاه

نه آقا ناامید چیه اتفاقا خوشحال میشم یکی باشه که کمکم کنه،یه جوابی بده :wow: :nice:
            امروز دوباره رفتم امتحان کردم و متوجه یه چیزایی شدم:
            -توی فرکانس های 20 ، 30 کیلو به پایین سیستم حتی موج سینوسی هم خوب جواب نمیده،کلی نویز و رینگینگ و اینها داره
            -خروجی خود امپلی توی رمپ مشکل داره ،ینی خروجیش بیشتر شبیه سینوسیه ، البته تابحال رمپ خالص به ترانس ندادم تا ببینم خروجیش چی میشه ، ایشالا فردا امتحان میکنم
            البته خودمم حدس میزدم که رمپ با ترانس خوب کار نکنه و دنبال یه موج میگشتم تا حاصل خروجیش از ترانس مثلثی بشه
            حالا دنبال یه آمپلی باکیفیت خیلی بالای صوتی میگردم تا بتونه مثلثی رو به همون شکلی که هست تقویت کنه و شکلشو عوض نکنه.تحلیلم هم اینه که آمپلی ای که کیفیت داشته باشه شکل موجو خالص نگه میداره

حالا یه سوال : به نظرتون برای فرکانس 10 یا 15 کیلو همون فریت خوبه یا از ترانس دیگه ای استفاده کنم؟توروید یا عادی؟
            یه سوال دیگه:به نظرتون با وارد کردن چه موجی به چه نوع ترانسی میشه از خروجیش موج مثلثی یا اره ای حتی المقدور تیز تحویل گرفت؟

راستی جملتون درباره دنیا باحال بود!
            ................Fx7SAM................

دیدگاه

-توی فرکانس های 20 ، 30 کیلو به پایین سیستم حتی موج سینوسی هم خوب جواب نمیده،کلی نویز و رینگینگ و اینها داره

دو مدل باید تست بگیرید اول ترانس رو باز کنید و خروجی رو نگاه کنید بعد تراس رو متصل کنید و خروجی ترانس باز باشه یا یک مقاومت بزرگ قرار بدید ایندفعه یکبار ورودی و یک بار خروجی رو نگاه کنید ورودی نباید تغییری کرده باشه اگه درست بود خروجی رو نگاه کنین که چجوری شده
              اگه خروجی هم خوب بود جریان بکشید

در نظر دارید که شکل موج های غیر سینوسی بجز مولفه اصلی هارمونیک های بالاتر هم دارند ...

هسته پودر اهن توروید باید بپیچید
              التماس دعا

دیدگاه

باید بگم دلیل بد بودن خروجی و رمپ نبودن اون در هر فرکانسی عوض کردن شکل موج توسط امپلی بود
                رفتم سیم پیچ های ولتاژ چوکمو به فانکشن وصل کردم دیدم خروجی رمپ خوبی میده :wow:
                و الان باید دنبال یه تقویت جریان یا همون امپلی مناسب بگردم

راستی کاش یکی این جمله رو برام کمی باز کنه:

در نظر دارید که شکل موج های غیر سینوسی بجز مولفه اصلی هارمونیک های بالاتر هم دارند ...

دیدگاه

یک موج مربعی در فرکانس 10 کیلو هرتز رو در نظر بگیرید اگه وصل کنید به اسپکتروم انالیزر که بتونید فرکانس های موجود درش رو ببینید مشاهده می کنید که به جر در فرکانس 10 کیاو هرتز در فرکانس 3 برابر و 5 برابر و ... هم مقدار داره

حالا فرض کنید پهنای باند تقویت کننده 15 کیلو باشه پس اون مولفه های 20 و 30 کیلو رو تقویت نمی کنه (کم تقویت می کنه) و تیزی های پالس مربعی که تاشی از فرکانس های بالاش هست رو از بین می بره ...
                  التماس دعا

دیدگاه

با سلام دوستان
                    بعد از یک هفته آزمایش و پرسو جو اومدم تا نتایج و مشکلات جدید رو بگم
                    اول اینکه طبق پرس و جوهاییکه داشتم یک آمپلی خوب پیدا کردم وساختم به شمارهtda7377
                    دوم اینکه رفتم مدارشو بستم و آزمایشش هم کردم با همان مدار قبلی و چوک پاور و موج مثلثی نتایج خیلی خوبی بدست آوردم که بشرح زیر است:
                    در ابتدا موج خروجی مثلثی ای بود که تیزی اش را گرفته باشند ینی قبل از رسیدن به قله ناگهان صاف(موازی محور زمان)میشد و بعد مثل مثلثی میومد پایین که بعد از کمی تلاش این مشکل حل شد :wow:
                    اما مشکلی که هنوز حل نشده،اینه که موج خروجی حدود صفر ولت که میرسه،هم بالای محور و هم پایینش،از مثلثی و خط صاف بودن خارج میشه و انحنا پیدا میکنه :cry2:

البته اینم بگم که به ازای ورودی امپلی که همون فانکشن میشه در ولتاژ های کمتر از یک ولت پیک تو پیک خروجی معینی نداشتیم و نویز خالص بود که من فکر میکنم دلیل به هم ریختن موج حدود محور زمان هم همین باشه :agree:
                    اما من حدس میزنم که مدار در حدود این ولتاژ تصمیم به رفتن به حالت استندبای میکنه
                    طبق دیتا شیت مدار استندبای توسط یک مقاومت و خازن کنترل میشه
                    حالا میخام فردا برم و با عوض کردن این دو عنصر با مقدار های متفاوت نتیجه رو ببینم

کل سوال من اینه که آیا با عوض کردن این مقادی میتونم به یک موج مثلثی خالص برسم یا نه؟

در ضمن اگه یک آدم خیر پیدا شد که خواست بره تو دیتیشیت ببینه و به من جواب بده باید بگم اولا من در حالت بریج از ایسی استفاده کردم وثانیا از مقاومت یک کیلو
                    پیشاپیش از اون ادم خیر تشکر میکنم

دیدگاه

همه این صحبت هایی که کردید مربوط به گذر از صفر ترانزیستور های پوش پول می شه یک تقویت کننده پوش پول در کلاس B برای ولتاژ های های بزرگتر از 0.7 ترانزیستور بالایی رو روشن و پایینی رو خاموش می کنه و در ولتاژ -0.7 ترانزیستور پایینی روشن و بالایی خاموش هست و در بین این دو ولتاژ هر دو ترانزیستور خاموش می شوند برای حل این مشکل از تقویت کننده هایی که در گرفتید که کلاس AB هستند استفاده می شه و با تغییر مدار به صورت های مختلف مثلا دو تا دیود ترانزیستور ها رو تو اون ولتاژ ها روشن می کنند اما باز هم چون بین ترانزیستور ها سوییچ می شه و ... اون وسط اعوجاج دارم
                      و در ضمن مربوط به استند بای نیست
                      این مشکل در تقویت کننده های کلاس A وجود نداره
                      شما اگه به سیگنال تون وقتی کوچک هست dc بدید مثلا 2-3 ولت مشکلتون حل می شه
                      اینم یک تقویت کننده ab
                      التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.ra
                        شما اگه به سیگنال تون وقتی کوچک هست dc بدید مثلا 2-3 ولت مشکلتون حل می شه
                        اینم یک تقویت کننده ab
                        بله،بله،دقیقا همین رو یکی دیگه هم میگفت
                        ولی چطور باید این مولفه دی سی رو به موج اضافه کنم؟همونطور که گفتم فرکانس حدود 10 کیلو هستش،تو این فرکانس میشه خروجی فانکشنو با منبع سری کرد؟ریپل ها کارو خراب نمیکنن؟
                        ممنون

دیدگاه

نه عزیزم
                          شما می خوای به سیگنالت بایاس بدی دیگه کاری که تو یک تقویت کننده معمولی هم انجام می دیم و این کار هم ممکنه چون سیگنال ورودیت dc ایش مهم نیست

شما بین تغذیه ها امپلی یک پتانسیومتر قرار بد ( دو تا سر کناری هر کدوم به تغذیه و زمین) و سر وسط رو هم با یک خازن به سیگنال فانکشن وصل کن با تغییر پتانسیو متر dc عوض می شه فقطط توجه کن پتانسیومتر بالا 10 کیلو باشه و رو وسط بزار زیاد هم نچرخونی مطمعن ترش اینه سری که به تغذیه میره و سری که به زمین می ره رو 2 تا مقاومت ثابت 1 کیلو هم سری کنی
                          التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.ra
                            نه عزیزم
                            شما می خوای به سیگنالت بایاس بدی دیگه کاری که تو یک تقویت کننده معمولی هم انجام می دیم و این کار هم ممکنه چون سیگنال ورودیت dc ایش مهم نیست

شما بین تغذیه ها امپلی یک پتانسیومتر قرار بد ( دو تا سر کناری هر کدوم به تغذیه و زمین) و سر وسط رو هم با یک خازن به سیگنال فانکشن وصل کن با تغییر پتانسیو متر dc عوض می شه فقطط توجه کن پتانسیومتر بالا 10 کیلو باشه و رو وسط بزار زیاد هم نچرخونی مطمعن ترش اینه سری که به تغذیه میره و سری که به زمین می ره رو 2 تا مقاومت ثابت 1 کیلو هم سری کنی
                            فقط مونده 3تا سوال:
                            1)منظورتون اینه که زمین فانکشن رو به پایه وسط پتانسیومتر وصل کنم دیگه؟
                            2)خازن رو با فانکشن سری کنم یا پایه دیگشو به زمین بزنم؟
                            3)بعدا این مولفه دی سی رو چطور حذف کنم؟

دیدگاه

1) زمین فانکشن وصل می شه به زمین مدار یا تغذیه مثبت یا منفی یا هرجا دیگه که زمین ac باشه اما همون زمین مدار بهتر از بقیست
                              2) سیگنال خروجی فانکشن با خازن وصل بشه به وسط پتانسیومتر(سری)
                              3) مولفه dc خروجی رو هم با خازن مناسب حذف کنید
                              التماس دعا

دیدگاه

خب ینی زمین فانکشن با زمین مدار یکی میشه و مثبتش رو هم وصل میکنیم به پایه وسط پتانسیومتری که دو طرفش به زمین و تغذیه مداروصل میشه ؛ خب پس به ورودی امپلی چی وصل کنیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X