اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ولتاژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه ولتاژ بالا

سلام به همه دوستان
    من میخوام یه منبع 200 کیلو ولتا با جریان 10 میلی آمپر بسازم.کلیاتش رو میدونم چیه اما نمیدونم هر بخش رو چطوری طراحی کنم و چه مسائلی رو باید مدنظر قرار بدم.
    اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره که میتونه کمک کنه ممنون میشم اطلاعاتش رو در اختیارم قرار بده.
    دوستان دیگه هم میتونن بیان و پا به پای هم و با کمک هم بریم جلو و یه مطلب جدید رو یاد بگیریم.
    منم مرحله به مرحله روند کار رو اینجا میذارم که تجربه ها منتقل بشه.

یه سری کلیات:
    این منبع ابتدا یه مبدل باک داره که ورودیش برق شهره و خروجیش میره به یه اینورتر تشدیدی با ترانس که خروجیش در حد 10 کیلو ولت میشه.بعدش با مدارهای چند برابر کننده هم به دی سی تبدیل میشه و هم تا 200 کیلوولت افزایش پیدا میکنه.

هرکسی راجب حفاظت و خطرات این مبدل اطلاعاتی داره لطفا بیان کنه.مثلا چه اقدامات ایمنی باید رعایت بشه در این ولتاژ بالا.

پیشاپیش خیلی ممنون

پاسخ : منبع تغذیه ولتاژ بالا

نوشته اصلی توسط masoudnoushak
    سلام به همه دوستان
    من میخوام یه منبع 200 کیلو ولتا با جریان 10 میلی آمپر بسازم.کلیاتش رو میدونم چیه اما نمیدونم هر بخش رو چطوری طراحی کنم و چه مسائلی رو باید مدنظر قرار بدم.
    اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره که میتونه کمک کنه ممنون میشم اطلاعاتش رو در اختیارم قرار بده.
    دوستان دیگه هم میتونن بیان و پا به پای هم و با کمک هم بریم جلو و یه مطلب جدید رو یاد بگیریم.
    منم مرحله به مرحله روند کار رو اینجا میذارم که تجربه ها منتقل بشه.

یه سری کلیات:
    این منبع ابتدا یه مبدل باک داره که ورودیش برق شهره و خروجیش میره به یه اینورتر تشدیدی با ترانس که خروجیش در حد 10 کیلو ولت میشه.بعدش با مدارهای چند برابر کننده هم به دی سی تبدیل میشه و هم تا 200 کیلوولت افزایش پیدا میکنه.

هرکسی راجب حفاظت و خطرات این مبدل اطلاعاتی داره لطفا بیان کنه.مثلا چه اقدامات ایمنی باید رعایت بشه در این ولتاژ بالا.

پیشاپیش خیلی ممنون
    با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
    امکان ندارد شما بتوانید یک منبع 2000000 ( دومیلیون وات) واتی بسازید. چون ورودی برق شهر شما باید با ولتاژ 220 و آمپر آن بالای 9000 آمپر باشد. ثانیا این ولتاژ از فاصله حدود 3 متری موجب مرگ می شود.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
      امکان ندارد شما بتوانید یک منبع 2000000 ( دومیلیون وات) واتی بسازید. چون ورودی برق شهر شما باید با ولتاژ 220 و آمپر آن بالای 9000 آمپر باشد. ثانیا این ولتاژ از فاصله حدود 3 متری موجب مرگ می شود.
      سلام
      علی جان اشتباه نکردی؟ (خواهش میکنم نارحت نشی.)
      200000 ولت ضربدر 0.01 آمپر میشه 2000 وات.
      آقا مسعود ساخت یه همچین منبعی خیلی هزینه بر، خطرناک، زمان بر و نیازمند تجهیزاته. البته یه سرچی توی سایت بزنید هستن بچه هایی که میتونن کمک کنن.
      شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهاب طاهری
        سلام
        آقا مسعود ساخت یه همچین منبعی خیلی هزینه بر، خطرناک، زمان بر و نیازمند تجهیزاته. البته یه سرچی توی سایت بزنید هستن بچه هایی که میتونن کمک کنن.
        با تشکر، از بابت تذکر . فرمایش جنابعالی کاملا درست است. من اشتباهی این ولتاژ را ضرب در 10 کردم، که از این بابت پوزش می خواهم.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهاب طاهری
          سلام
          میشه راجب خطراتش یه مقدار توضیح بدین اگه اطلاعی دارین؟!
          همچنین هزینه چه قسمتاییش بالا میشه؟!چندبرابر کننده اش که یه سری دیود و خازنه(البته نه معمولی اما خیلی گرون نمیشه) یه ترانس هم داره که سمت ورودیش ولتاژش پایینه

دیدگاه

سلام. زیاد اطلاعاتی ندارم ولی توی این ولتاژ و جریان جنس عایق ها خیلی مهمه. مثلا یه جایی دیدم که یه همچین منبعی درست کرده بودن و با میله تفلنی روی هوا نگه داشته بودنش. باورم نمیشد که تفلن عایق روشن بشه. نور سبز کم رنگی هم داشت.
            خطرش هم که کاملا مشخصه. این ولتاژا با کسی شوخی نداره.
            تجهیزات اندازه گیریش هم که خدا بده برکت.
            توی یه ویدیو دیدم که پستای فشار قوی برق رو که میخواستن تست کنن یه نفر با دستکش عایق 20 کیلو ولت، یه چیزی شبیه پروب یک متری رو میزد به کابل.
            منظور از این همه زیاده گویی هزینه و خطرات و زمان هست.
            بیش از این چیزی نمیدونم.
            موفق باشید
            شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

سلام دوستان
              یک سوال برایم پیش امده در ترانس های افزاینده به علت بالا بودن ولتاژ میدان خیلی زیادی در اطراف ترانس به وجود میاد حالا با استفاده از چه چیزی ترانس را ایزوله می کنند

کسی نبود جواب سوال من را بدهد
              همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

آقا این منبعی که شمامیخای یکم خفنه!در هر صورت فکر میکنم تو اون پست هاییکه درباره شوکر هستن یه چیزایی پیدا کنید
                در ضمن شاید اگه بگین برای چی میخاین راه بهتری هم دوستان پیشنهاد کنن
                آخه یکی از دوستای منم همچین چیزی ازم خواست،وقتی فهمیدم برای چی میخاد دیدم یه مدارعادی هم کارشو راه میندازه!!!!
                البته اون یکم از من تازه کار تر بود
                ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                  آقا این منبعی که شمامیخای یکم خفنه!در هر صورت فکر میکنم تو اون پست هاییکه درباره شوکر هستن یه چیزایی پیدا کنید
                  در ضمن شاید اگه بگین برای چی میخاین راه بهتری هم دوستان پیشنهاد کنن
                  آخه یکی از دوستای منم همچین چیزی ازم خواست،وقتی فهمیدم برای چی میخاد دیدم یه مدارعادی هم کارشو راه میندازه!!!!
                  البته اون یکم از من تازه کار تر بود
                  برای یه سیستم اشعه ایکس میخام و تقریبا همین سیستمه.اما این که چطوری و از کجا باید شروع کنم رو نمیدونم.
                  مثلا میدونم باید حتما تو یه محفظه روغن باشه کل سیستم.اما نمیدونم چطوری باید از مدار تست بگیرم و از عملکردش مطمئن بشم.
                  اگه با این چند برابر کننده های ولتاژ آشنا باشین یه سری دیود و خازنه همش.اما اینکه اینا رو چطوری طراحی کنم، چه ولتاژی باشه هر طبقش، و یا چه فاصله ای داشته باشه مسیرهای رو پی سی بی رو نمیدونم.
                  خیلی ممنون از همه دوستانی که اطلاعاتشون رو به اشتراک میذارن

دیدگاه

سلام
                    منم دارم تحقیقی رو در این مورد انجام میدم
                    پایان نامه این بنده خدا رو بخون کمکت میکنه
                    HIGH OUTPUT VOLTAGE SERIES-PARALLEL RESONANT DC-DC CONVERTER FOR MEDICAL X-RAY IMAGING APPLICATIONS
                    http://dl.drelahi.net

دیدگاه

برای یه سیستم اشعه ایکس میخام و تقریبا همین سیستمه.اما این که چطوری و از کجا باید شروع کنم رو نمیدونم.
                      مثلا میدونم باید حتما تو یه محفظه روغن باشه کل سیستم.اما نمیدونم چطوری باید از مدار تست بگیرم و از عملکردش مطمئن بشم.
                      اگه با این چند برابر کننده های ولتاژ آشنا باشین یه سری دیود و خازنه همش.اما اینکه اینا رو چطوری طراحی کنم، چه ولتاژی باشه هر طبقش، و یا چه فاصله ای داشته باشه مسیرهای رو پی سی بی رو نمیدونم.
                      خیلی ممنون از همه دوستانی که اطلاعاتشون رو به اشتراک میذارن
                      سلام

رسیدن به این ولتاژ با دیود و خازن ممکن نیست اصلا اینجور دیود یا خازنی وجود نداره!
                      با ترانسفورمر هم امکان نداره به اینجور چیزی برسی ( به خاطر مسایل عایق بندی)

راه حل استفاده از یک کویل تسلا که تا 1 میلیون ولت هم می تونی بگیری ! :twisted:
                      ولی فرکانس خروجی این کویل در حد مگاهرتز هست با آمپر پایین حدود 5 میلی آمپر
                      که با یکم تقویت میتونید به 50 میلی آمپر هم برسید البته اگه بتونید توان ورودی رو تهیه کنید !

حالا مسله اینه که میخوای از چه نوع درایوری استفاده کنی ؟
                      سولید استیت یا انگیشتن( درست میگم؟)

سولید استیت با ماسفت هست
                      و میتونه هر ولتاژی رو در ورودی بپذیره از 12 ولت تا 600 ولت
                      انگیشتن با خازن و گپ و ولتاژ ورودی بایک ترانس افزاینده تامین میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza.pr
                        سلام

رسیدن به این ولتاژ با دیود و خازن ممکن نیست اصلا اینجور دیود یا خازنی وجود نداره!
                        با ترانسفورمر هم امکان نداره به اینجور چیزی برسی ( به خاطر مسایل عایق بندی)

راه حل استفاده از یک کویل تسلا که تا 1 میلیون ولت هم می تونی بگیری ! :twisted:
                        ولی فرکانس خروجی این کویل در حد مگاهرتز هست با آمپر پایین حدود 5 میلی آمپر
                        که با یکم تقویت میتونید به 50 میلی آمپر هم برسید البته اگه بتونید توان ورودی رو تهیه کنید !

حالا مسله اینه که میخوای از چه نوع درایوری استفاده کنی ؟
                        سولید استیت یا انگیشتن( درست میگم؟)

سولید استیت با ماسفت هست
                        و میتونه هر ولتاژی رو در ورودی بپذیره از 12 ولت تا 600 ولت
                        انگیشتن با خازن و گپ و ولتاژ ورودی بایک ترانس افزاینده تامین میشه
                        سلام
                        خیلی ممنون
                        با ترانس اول ولتاژ شهر رو به 5 کیلو ولت میرسونم بعدش هم از چندبرابر کننده ولتاژ استفاده میکنم. از ماسفت هم میخام استفاده کنم.
                        اما نمیدونم این خازن و دیود چند برابر کننده رو از کجا گیر بیارم؟!!!!
                        اخه ولتاژ بالایی باید تحمل کنن.
                        جریان هم تا 10 میلی امپر نیاز دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad daraie
                          سلام دوستان
                          یک سوال برایم پیش امده در ترانس های افزاینده به علت بالا بودن ولتاژ میدان خیلی زیادی در اطراف ترانس به وجود میاد حالا با استفاده از چه چیزی ترانس را ایزوله می کنند

کسی نبود جواب سوال من را بدهد
                          با روغن...هم باعث خنک شدن ترانس میشه هم به عنوان عایق به کار میره
                          همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

سلام
                            خیلی ممنون
                            با ترانس اول ولتاژ شهر رو به 5 کیلو ولت میرسونم بعدش هم از چندبرابر کننده ولتاژ استفاده میکنم. از ماسفت هم میخام استفاده کنم.
                            اما نمیدونم این خازن و دیود چند برابر کننده رو از کجا گیر بیارم؟!!!!
                            اخه ولتاژ بالایی باید تحمل کنن.
                            جریان هم تا 10 میلی امپر نیاز دارم
                            من تا جایی که توان دارم به شما کمک میکنم

نه به چند برابر کننده نیازی نیست برای ورودی
                            از ترانس نئون استفاده کنید که تا 20 کیلو ولت هم وجود دارند

این لینک خیلی به شما کمک میکنه
                            www.instructables.com/id/The-Simple-Tesla-Coil/
                            خودم هم بعد از امتحانات در ساخت خازن و کویل به شما کمک میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X