اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق گرفتگی؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برق گرفتگی؟؟؟

نوشته اصلی توسط MohammadMers
    اساتید اونجا که میگن 2 میلی آمپر آدمو میکشه اونجاس که از قلب رد بشه
    خب اگه از قلب رد نشه چه مقدار آمپری خطرناکه؟ :nerd:
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

اساتید اونجا که میگن 2 میلی آمپر آدمو میکشه اونجاس که از قلب رد بشه
      با سلام:
      البته آدم هایی هم وجود دارند که اصلا آن ها را برق نمی گیرد. یکی از دوستانی که ادعا می کرد برق او را نمی گیرد مورد آزمایش قرار دادم و خودش هم برای این آزمایش بدون استرس آمادگی داست. من ابتدا به او برق 110 ولت با سیم های فاز و نول را به انگشتان دو دست او وصل کرده خودش با دو دست سیم ها را مثل بچه آدم سفت گرفت و هیچ عکس العملی نسان نداد، و گفت حالا برای صحت گفته هایم فاز متر را به زبانم بزن، زدم دیدم روشن شد، ولی جرات دست زدن به پوست بدنش را نداشتم.!!! باز دوباره با برق 220 ولت امتحان کرده باز هم نتیجه همین بود. بار سوم با برق سه فاز 380 ولت 25 آمپر آزمایش کردم نتیجه ماننده دفعه های پیش بود. دفعه چهازم با برق 310 ولت d.c ده آمپر آزمایش کردم و او بدون مشکل جان سالم بدر برد و هیچ عکس العملی نشان نداد. وی می گفت من هنگامی که با برق کار می کنم نه فارمتر استفاده می کنم نه برق را قطع میکنم و هر دستگاه خرابی را با برق روشن تعمیر می کنم. پس از نتیجه 4 بار آزمایش من به گقته های او ایمان آوردم، چون من بدون آزمایش هیچ چیزی را قبول ندارم.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام اساتید
        اگر به یکی از قطبهای برق 310 ولت خازن دست بزنیم برق مارو میگیره ؟جریان که نمیتونه از بدن عبور کن چون

برخلاف برق متناوب همه چی معلومه وقتی به فاز دست میزنیم جریان از بدن ما به زمین که نول میگذره و برق میگیره

دیدگاه

ول کنید بابا چی چی 380 ولت مگه ****
          چه برق آدم رو بخواد بگیره چه نه ما که نباید خودمون رو به دست اقبال بسپاریم
          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
          --------------------------------------------------------
          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
          --------------------------------------------------------
          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2
            سلام اساتید
            اگر به یکی از قطبهای برق 310 ولت خازن دست بزنیم برق مارو میگیره ؟جریان که نمیتونه از بدن عبور کن چون

برخلاف برق متناوب همه چی معلومه وقتی به فاز دست میزنیم جریان از بدن ما به زمین که نول میگذره و برق میگیره
            با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
            کاربر گرامی آیا با برق مثبت310 ولت یک سر خازن با گراند چک کردید که برق شما را نمی گیرد.؟ در مورد برق متناوب اگر شما روی یک سطح عایق خشک و مناسب قرار گیرید ( ماننده لاستیک هایی با کلفتی یک سانتی متر که جلو و زیر میز های دستگاه های برق و الکترونیک برای جلوگیری از برق گرفتگی پهن می کنند شما ساعت ها می توانید فاز را بدست گرفته بدون استرس آن را لمس کنید.) فقط تماس با زمین یا دست زدن به نول است که سبب برق گرفتگی می شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
              با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
              کاربر گرامی آیا با برق مثبت310 ولت یک سر خازن با گراند چک کردید که برق شما را نمی گیرد.؟ در مورد برق متناوب اگر شما روی یک سطح عایق خشک و مناسب قرار گیرید ( ماننده لاستیک هایی با کلفتی یک سانتی متر که جلو و زیر میز های دستگاه های برق و الکترونیک برای جلوگیری از برق گرفتگی پهن می کنند شما ساعت ها می توانید فاز را بدست گرفته بدون استرس آن را لمس کنید.) فقط تماس با زمین یا دست زدن به نول است که سبب برق گرفتگی می شود.
              سلام اقای تحیری فرض کنین با نوک انگشت یک دست تک قطب مثبت خازن رو لمس کردیم بدون اینکه تماسی با قطب منفی خازن داشته باشیم
              ایا در این صورت برق میگیره ؟
              برای من سوال شده چون میخوام بدونم اگر برق میگیره باید از بدن جریانی عبور کنه چون ما تماسی با قطب منفی خازن نداریم بازم جریان از بدن ما میگذره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2
                سلام اقای تحیری فرض کنین با نوک انگشت یک دست تک قطب مثبت خازن رو لمس کردیم بدون اینکه تماسی با قطب منفی خازن داشته باشیم
                ایا در این صورت برق میگیره ؟
                برای من سوال شده چون میخوام بدونم اگر برق میگیره باید از بدن جریانی عبور کنه چون ما تماسی با قطب منفی خازن نداریم بازم جریان از بدن ما میگذره؟
                با سلام :
                در یک منبع تغذیه سویچینگ که ولتاز 220 ولت متناوب را یک سو و به 310 ولت D.C تبدیل می کند، اگر شما یک دستتان به قطب مثبت خازن با ولتاژ 310 ولت و دست دیگرتان بدون تماس با قطب منفی خازن و به نول یا لوله آب وصل باشد بله برق شما را خواهد گرفت و کشنده است. من به چند نفر از شاگردانم که مهندس الکترونیک با چند سال سابق کار عملی در این رشته هستند این سوال را برایشان مطرح کردم ، همگی آن ها مدعی بودند برق نخواهد گرفت و مدار دو گراند ایزوله است!!!. اما وقتی یک لامپ 220 ولت 100 وات را توسط یک سر پیچ و دو سیم، یکی را به قطب مثبت خازن و سیم دیگر را به نول برق شهر یا لوله آب وصل کردن همگی آن ها با روشن شدن لامپ 100 وات با نور کم تر تعجب کردند.!!!. روشن شدن لامپ یعنی وجود ولتاژ و خطر مرگ. وقتی علت را پرسیدند، گفتم شما باید علم در آزمایشگاه یاد بگیرد نه در دانشگاه.

دیدگاه

با سلام:
                  البته آدم هایی هم وجود دارند که اصلا آن ها را برق نمی گیرد. یکی از دوستانی که ادعا می کرد برق او را نمی گیرد مورد آزمایش قرار دادم و خودش هم برای این آزمایش بدون استرس آمادگی داست. من ابتدا به او برق 110 ولت با سیم های فاز و نول را به انگشتان دو دست او وصل کرده خودش با دو دست سیم ها را مثل بچه آدم سفت گرفت و هیچ عکس العملی نسان نداد، و گفت حالا برای صحت گفته هایم فاز متر را به زبانم بزن، زدم دیدم روشن شد، ولی جرات دست زدن به پوست بدنش را نداشتم.!!! باز دوباره با برق 220 ولت امتحان کرده باز هم نتیجه همین بود. بار سوم با برق سه فاز 380 ولت 25 آمپر آزمایش کردم نتیجه ماننده دفعه های پیش بود. دفعه چهازم با برق 310 ولت d.c ده آمپر آزمایش کردم و او بدون مشکل جان سالم بدر برد و هیچ عکس العملی نشان نداد. وی می گفت من هنگامی که با برق کار می کنم نه فارمتر استفاده می کنم نه برق را قطع میکنم و هر دستگاه خرابی را با برق روشن تعمیر می کنم. پس از نتیجه 4 بار آزمایش من به گقته های او ایمان آوردم، چون من بدون آزمایش هیچ چیزی را قبول ندارم.
                  :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
                  دمت گرم چه جرعتی داشتید هم شما که از مایش کردید هم اون بنده خدا
                  شاید ایشون مقاومت پوستی بسیار پایینی داشتند و عبور جریان لز روی پوست انجام میشده

دیدگاه

با سلام:
                    آقای تحیری خداییش خیلی خندیدم
                    مخصوصا این قسمت
                    (خودش با دو دست سیم ها را مثل بچه آدم سفت گرفت )
                    درست میگی چون من هم اینجور انسان هایی رو دیدم
                    خود من از 80 ولت ای سی به بعد دیگه تحمل ندارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ohayo1368
                      :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
                      دمت گرم چه جرعتی داشتید هم شما که از مایش کردید هم اون بنده خدا
                      شاید ایشون مقاومت پوستی بسیار پایینی داشتند و عبور جریان لز روی پوست انجام میشده
                      با سلام :
                      خیر، مقاومت پوست نامبرده در هنگام آزمایش 265 کیلو اهم بود. ( کم تر از 1/2 مقاومت پوست یک فرد معمولی). فقط نامبرده با برق دکل های ولتاژ و رعد و برق آزمایش نشد. !!!

دیدگاه

داداش من امروز یه نتایجی گرفتم.

وقتی آهنگ غمگین گوش بدی مقاومت بدن زیاد میشه (مال من تا 13 مگا اهم رسید!) و وقتی آهنگ شاد گوش بدی مقاومت بدن کم میشه!
                        حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

وقتی آهنگ غمگین گوش بدی مقاومت بدن زیاد میشه (مال من تا 13 مگا اهم رسید!) و وقتی آهنگ شاد گوش بدی مقاومت بدن کم میشه!
                          حتی به رنگی ک همون وقت داری نگاه میکنی هم بستگی داره

دیدگاه

یه چیز دیگه هم هست وقتی که با برق شهری کار می کنید استرس ناشی از این کار باعث عرق کردن میشه و مقاومت بدن کم میشه و X_X

دیدگاه

منبع
                              https://en.wikipedia.org/wiki/Electric_shock
                              طبق منبع فوق مقاومت پوست بدن غیر خطی بوده و با افزایش ولتاژ مقاومت کاهش زیادی پیدا می کند. علاوه بر این نسبت به جریان هم غیر خطی است یعنی با عبور جریان در عرض چند میلی ثانیه رسانایی بدن چند برابر می شود.
                              Skin conductance can increase by several orders of magnitude in milliseconds

پدیده دیگر که در ولتاژ های بالاتر رخ می دهد شکست دی الکتریک پوست بوده یعنی پوست در بالانر از یک ولتاژ خاص ناگهان هادی می شود .
                              مقاومت بین دو دست انسان با پوست خشک در ولتاژ 220 ولت 50 هرتز حدود یک کیلو اهم است

دیدگاه

به علت تفاوت در فشار خون در این دو حالت است و ترشح سروتونین (ممکنه اسم هومرمونه دقیق نباشه یادم نیست خوب 6 سال پیش خوندم :nice این هورمون جابه جایی کلسیم و کلر رو سرعت میده که اتوماتیک در رسانایی بدن تاثیر داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X